Silindi
Ne oyunu ya.Hayatımız oyun olmuş.Hayatımız elektiriğe bağlanmış böyle yaşanmaz.2 hafta sonra pc denen pich ile ilişkimi kesiyorum.
bende 2 gün sonra kescem sınavlarıma calısıp uniye girmem lasım
Benimde hayatım bilgisayar oldu. Sırf bunun yüzünden dışarı çıkmıyorum. Nette arkadaşım baya bir çoktu onlarıda temizledim. Normal hayatakkileride temizledim. Kendime yeni bir sayfa açtım. Yeni telefon yeni mail.
Silindi
Journeyman
1.3
Benimde öyle birşey oldu sanırım.Ama uo tamamen bitti.

Bu sene üniyi kazanırsam belki dönebilirim ama istemiyorum.Bakalım ne olucak.

Kız meselesi de karışık kızla 1 hafta sonra buluşucaz Ankara'da değil.Umarım yanlış bi karar vermem.
çok kötü bir durum ya

bende bi ara psikopata bağlamıştım pc başından ayrılmıyodum nette tanışdığım bi kaç yalan insanı dost sanıodum ama sonra tekrar gerçek hayata döndüm ve artık pc'ye eskisi kadar ihtiyaç duymuyorum yani şu anda ewimde pc olmasın ihtiyaç duymam ama 2 sene önce tam bir psikopattıım
Silindi
Members
0
Arkadaşlar k.bakmayın ben yatsam iyi olucak.

İzlediğim filmde beni baya bi etkiledi.Kafam çok karışık en iyisi biraz uyumak :)

İyi geceler, iyi sohbetler size...
filmn adı neydi :s
Silindi
Members
0
Adını bilmiyorum kanal d oynuyordu.Hadi iyi geceler..
ii geceler :oynas
Ohooo Michaell su koyverdi. Kimse konuşmuyor artık gece kuşunda. 24 online var 3 kişi konuşuyoruz. Üniversiteye başlayınca bilgisayarı bırakıp bırakmıcağımı bilmiyorum ama iyi ingilizce çalışacağım. Hazırlıkta halletmem lazım. Kız işi bok iştir. Ama sağlam kafana uygun bir kız bulduğunda güzel çirkin diye ayırım yapıpta kaçırmayın fırsatı. Ben bu sene öyle yaptım. O kadar güzel olmasada onun yanında kendimi az çok huzurlu hissediyordum. Bende yatayım bari. Kimse kalmadı. İyi geceler
ingilizce şart ya
bunu bu yazın anladım bakalım üniversite işim hallolursa hem ingilizce hemde gitar kursuna gidicem..
nese sanada ii geceler bu arada sat 4 olmus bende 5 de yatarım
bash bash
Babamın çaıştığı fabrikada mühendisler işçi gibi. Adamların bir ingilizcesi olsa orda mı olurlardı!!
tabi ya hele bazıları küçük yasta 3 dil falan biliyolar ya onlar büyüdüklerinde işsiz kalmas :D bis türkçeyi sökemedik hala millet 4. dili örenmek için calısıo
Birazdan süre biticek hadi herkese iyi sabahlar ve iyi günler:p
Açılışı yapalım. Canım sıkkın. Dotada oynayamadım. Nedense girdim oyuna hiç oynamak istemedi canım. Noobluk yaptım. Gerizekalının tekinden noob damgası yedim. Ona yanmam da adam trolle oynayamadı gelmiş bana bok atıyordu.Kandil gecesi olmasa ağızının payını verecektim.:(

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.