Silindi
Fistan gündemimde kızdan çok çarşamba günü olan fener anderlecth maçına gitmek var :D otobus parası lazım :D bilet paramız varda :D otobuse yetmiyor :D
8.750 Ytl param var. Yeterse vereyim.
Silindi
Journeyman
1.3
5 ytlsi yollamaya :D 3.750 kalıyo :D saol :p
Eğer üniyi Ankarada okursam gideriz birlikte maça. Ama ben koyu taraftar değilim baştan söyleyeyim. Sporu spor olarak değerlendiren biriymdir .
Arkadaslar Kafama Takıldı İddaa Yapıorum Gs Macı Ne olur :) Rize diyenler cok:S
Silindi
Members
0
0 yada gs ver.
Galatasaray alır derim. Michaell aç bir konu konuşalım böyle sessliik olmuyor.
kuşlarım sLm napıyonuz (:
Birinin bir konu açmasını bekliyorum ben.
daha çok beklersin bence (:
Banada öyle geliyor. Bari ben açayım. Hazır Michaell da kız bulmuşken. Kızlarla aranızda geçen komik anılar. Anlatın bakalım bende sonra anlatırım.
Silindi
Journeyman
1.3
Açın abi dertleşelim bare.Film izliyordumda kanal d de :)
Ben anlatayım bari. Hazırlıkta okulda kızlarla filan aram çok iyi idi. Az çok tip var Allah razı olsun. Birazda karizma vardı kızlarla bu yüzden aram iyi oluyor tabikide. Kızlarla aram ne kadar iyi olsada bir türlü aram iyi olmuıyordu. Yani muhabbet edemiyorum güvenemiyordum. Bir tane kız vardı. Herşeyimi söylerdim her konuyu konuşurdum. Onun en yakın kız arkadaşıda beni seviyordu. Ben buna teklif ettim. Ama harbi kıza değer vermiştim. Kız ne hayır nede evet diyebildi. Okullar kapandı yazın filan baya bir muhabbet. Aram baya bir iyi oldu. Okullar açılınca kızlar bunun çok üstüne gitti. En yakın arkadaşın onu seviyorken sen ondan uzaklaşman lazım filan. Kız en sonunda bana kin tutmaya başladı. Aynı sınıftayız oda yatılı bende yatılı. Kız hak etmediğim laflar söyledi ben o kadar iyiliğini düşünürken kızın. Sırf o kız yüzünden antidepresan filan kullandım 1.5 sene. Gerisi zaten o kız yüzünden tüm kızlar bana gıcık filan oldular bende hepsiyle kavga ettim. Ama şu ana kadar hiç bir kavgamdan sonra gidipte barışmak için özür dilemedim. O yüzden içim rahat.
Silindi
Journeyman
1.3
Benim fazla kızlarla işim olmazdı.Aslında hala olmaz ne bileyim belkide asosyal olduğumuzdandır.

Bunun üstüne birde Ankara'ya taşındık ne çevre kaldı ne birşey tam asosyal olduk.

Şimdi bir kız var fakat bazı şeyler henüz karar aşamasında.Çünkü 2 hafta çıkıp ayrılabileceğim birisi değil.Kafam karışık ne yapıcam bilemiyorum.
kızlar anamı ağlattı o kadar söliyim kendi kız arkadaşımla sorunlarımı halletmiş gibi bugün arkadaşımı sevgilisiyle barıstırdım 1 saat önce ewe girdim... kız demeyin:muahaha

oyunlardan konusalım abi tavsiye etceğiniz oyun varmı kac gündür fm oynuom alçak carlos fenere gelmio :D real'de boq var sanki kariyeri zedelenirmiş (:

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.