Sonya Royal : Ve aleykum selam ...Benden bu kdr sbh 8.30 da dershane var 1 saatlık yol kalks 7 uykusuzlukta var of of ah su oss ah ah yaktın yedın bıtırdın hayatımı yemın ederım of of hadı sıze ıyı geyıkler ıyı muhabbetler ıyı eglencelerBenim lise hayatım tamamen yalandır. Lise3 haricinde. Okuldan diplomada sondan 3. mü neyim. Ama son sene bir çalıştım. Adamlar internet kafedeler ben gelip ders çalıştım. İyiki de çalışmışım. Adamlar gidecek üniversite bulamıyorlar bende hangisine gitsem acaba diye düşünüyorum. 1 sene çalışcan hayatın kurtulcak. Seneye 195 say 2 ile başladım 277 ile kapattım. Buda sana bir ümit olmuştur inş.
DoomSword:
Ben bu sene say-1, 148 ve say-2, 135 geldi. Ben ne yapçam?
DoomSword :Bırlıkte gırerız ama sbh 6 ya kadar oturursan ıs zorfistandantilus : Benim lise hayatım tamamen yalandır. Lise3 haricinde. Okuldan diplomada sondan 3. mü neyim. Ama son sene bir çalıştım. Adamlar internet kafedeler ben gelip ders çalıştım. İyiki de çalışmışım. Adamlar gidecek üniversite bulamıyorlar bende hangisine gitsem acaba diye düşünüyorum. 1 sene çalışcan hayatın kurtulcak. Seneye 195 say 2 ile başladım 277 ile kapattım. Buda sana bir ümit olmuştur inş.
Ben bu sene say-1, 148 ve say-2, 135 geldi. Ben ne yapçam?![]()