Silindi
Uyumayın uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
İyi Geceler Ve İyi Geceler
Serco ben scriptlere daldım koçum. Kendime geldim :)
Silindi
Expert
5.3
Noxier geri döndü darata tam :D bende kendimden geçtim aşık falan oldum :D Pc hayatım sona eriyor yuppi :D
Herkeze İyi Geceler..
Noxier : Serco ben scriptlere daldım koçum. Kendime geldim :)

Noxi Noxiii ::D::DD:D: Biricik Funum benem
Ya ben napıorum burda güzelim yatağım varkene :zipla
Michaell : Noxier geri döndü darata tam :D bende kendimden geçtim aşık falan oldum :D Pc hayatım sona eriyor yuppi :D
Biilgisayarı bırakmak baya zor be. Kızda olsa başka biriside olsa illa canın sıkılıyor dönüyon geriye. Hele birde sinema hesabı filan girince.
Saat 3:34,şu anda pc de yapcak hiç bişiyim yok.Yaptıım tek şey us de gezinmek.Nedenini bilmiyorum ama yatağa girmek istemiorum.
Benimde şu an başım ağırıyor ya. Yatıcam ama yatmakta istemiyorum. Doom birader sana geçmiş olsun diyorum sadece. Seneye tekrar mı gircen?
Silindi
Journeyman
1.3
fistandantilus :
Michaell : Noxier geri döndü darata tam :D bende kendimden geçtim aşık falan oldum :D Pc hayatım sona eriyor yuppi :D
Biilgisayarı bırakmak baya zor be. Kızda olsa başka biriside olsa illa canın sıkılıyor dönüyon geriye. Hele birde sinema hesabı filan girince.

Abi sorma :D sinema olayını nası yapacaz bilmiyorum :D
Eskiden gençturkcell vardı. 1 alana 1 bedava. Ben onunla gidiyordum. Arada sırada kıza ödetiyordum. Kızla aramızda paranın meselesi filan öyle şeyler olmazdı. Ben ondan isterdim genelde. :) Ama kaç senelik arkadaşımdı zaten. Çıkmadık ama çıkıyor gibiydik. Anlıcağın kızı hem arkadaşım hemde sevgilim gibi birşeydi. Ondan dolayı çıktığım kıza söylemiceğim talep etmiceğim şeyler vardır ama ondan talep edebiliyordum.
Neyse ben yattım hadi herkese iyi geceler. Michaell kız muhabbetine yarın akşam devam ederiz. Bugün dota maçı filan derken yoruldum.
Cnm sıkılıo.Yapcak bisi yok ben yatıom herkese iyi geceler.
selam
Açılış. Doom abi ben .t gibi çalıştım bu sene. Yeni sistem çalışmayı gerektiyior malesef. Çok çalışmak lazım.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.