Michaell ın yarın her yeri şişiyormuş. :alkis Çok gülerim. Benim odada ışık var diye hepsi geliyor. Tek tek dalıyorum. Bir yumrukta hepsi yerde.
Silindi
Journeyman
1.3
ya deli olcam kayboldu hayvan ya bi bulsam :ates:ates:ates:ates:ates
Etraftaki ışığı kapat sadece monitorun ışığı kalsın yada gece lambası filan tak. Onlara geliyorlar genelde bende öyle öldürüyorum.
Silindi
Journeyman
1.3
Böcüğü gördüğüm oda vin diğer köşesinde kapısınıda kapattım eğer ordaysa çıkmasın die :D inş ordadır.Baktım yoktu bende eğer burdays burda kalsın die kapattım.Nerde oldugunu bilmiyorum ışık işi yaş :D ama kocamandı vallaha bulmadan uyuyamam ya.

Edit :D

Ohh be :D odaya bi daha bakayım dedim gittim bi baktım haşınmnın ustunde çat kafasına bi tanee :D arkadaş rahmetli :D

Bu konu Michaell tarafından düzenlendi(2007-08-12 02:52, 17 yıl önce)
İçin nasıl rahatlamıştır. :D
Silindi
Journeyman
1.3
Tabi ki. Huzur doldum :D rahat rahat uyuyabileceğim :D

Bende kaçar millet :) iyi geceler.
İyi geceler.
Bende yatıyorum arkadaşlar. Sohbetiniz bol olsun.
Bu neya kimse kalmadı. İyi geceler herkese. Michaella dalga geçerken bizi sokmasın şimdi sinekler. Üstümdede birşey yok. :D
Slotu 2-3kişi dönmüşsünüz :D
Silindi
Members
0
Sokulmadım Allaha şükür :selektor

Evet arakdaşlar bugün gece kuşlarını bile bile erken upladım.Gece 12 den sonra pek kimse kalmadığı için daha erken saatlerden konuşacak birilerini bulup onları saat 4 e 5 e kadar burda tutabiliriz diye düşündüm....

Bi sohbet ortamı yaratalım :D

Hmm gününz nasıl geçti gençler söyleyin bakayım :D

Ben bütün gün evdeydim 2 adet film izledim :D ve pc başındaydım.
Constantine'i yükledim onu bitirmeye çalışıyorum.Güzel oyun arada sırada pat diye karşınıza çıkan şeyler bi de çığlıklar fısıltılar olmasa daha rahat oynicam ama oyununda eğlencesi orda zaten :)
Silindi
Journeyman
8.7
u-s bu aralar çok sakin tatilde millet sanırım kimse bakmıyor.Nie cvp yazmıyosuuz :D

tşk ederim bilocum :D
İyi yazalım sorun mu :p Denize gittim bugün sonra Tsnin maçı vardı onu izledim taraftar kavga çıkarttı maçta..
Saat 4' ten sonra 1.5 saatlik yol çekip denize gittik. Arkadaş sandalla gezdirdi. Gezdik arkadaşlarla ondan sonra eve geldim. Bir dota attım şimdide nette takılıyorum.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.