Silindi
İyidir fena değil :D takılıyoruz :D
Olm 1925 yapında alıyım Ss İ Şanlı Göztepem için :D
Silindi
Expert
1.7
66 da ss alan var mı :D 66 Yozgat yiğidin harman olduğu yer :firlama
S.a millet nabersiniz?
İyilk birader seni sormalı? İnşallah konuşçak bir konun vardır. Canım çok sıkılıyor.
ss alın lem 1919 oldu du ben alam
Bende iyiyim.Konu yaratırız ya ne olcak dur bi düşüniim :)

Beynim durdu ya bu saatte paydos edio hücrelerim.
Sorunda orda işte bizde açacak bir konu bulamıyoruz. Yarın bari deniz kenarına filan gitcem. Bu sene bir yere gidemedim malesef. Sırf babamın egoları yüzünden. Neymiş sınavda iyi yapmamışım. Son sene canım çıktı çalışmaktan ama gelde anlat.
şş bende burdayım hea :)
İyi bari kuş sayısı arttı ama konuşan yok. Açın bir konu başlayalım muhabbete. Benim kafa çalışmıyor bu saatte. Surecom modemi ayarlayamayı bilen var mı? Arkadaşın bilgisayarda msn e bağlanmıyor. Programdan filan dicem format attım. Modemden kaynaklanıyor. Yardımcı olan birisi olursa sevinirim.
Tüm U-S Kullanıcıları İyi Geceler
Harry Potter a gitmiş benim arkadaş hiç beğenmemiş başka gideniniz varmı?
Ben netten çekip izledim. Kitabını okurken daha çok zevk aldım. Filmlerinde bir çok şeyi es geçiyorlar. O kadar güzel gelmedi ama çıksın bir cd si alcam.
Kİtap kadar güzel olmuyor. Lotr serisi öyle değildi. Adamlar 3 saat çekiyorlardı filmi ama aslanlar gibi bi heyecan vardı.

Bunlar hiç valla. Tüm hayallerim yıkılıyor her filmde.
Silindi
Expert
5.3
Eve kocaman bi helikoptre böcüğü gürdi sinekliği almaya gittim geri geldim böck yok oldu kocaman bi soksa uykuda ölürüz evin heryerine baktım yok böcük hey allahım ya

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.