nuker : Stones :yes diğerleri :no
Banned
-3
Bi bu sunucuya üzüldüm açıkcası o kadar sağlam kadro güzel emek verilip çalışılmış sunucu nie tutulmadı ?
Neophyte
26.6001
Oyuncularda genel bir oyun düzeni oluşmuş durumda. Bunların ötesine çıktığınızda scriptsel becerilerin bir önemi kalmıyor. Sunucuya verilen emek elbette tartışılamaz
@Ghlahn

Dediğine katılıyorum, ancak şunuda göz önüne almak gerekiyor, bu server'da oynarken eski nebula_ocak script'ini aramadım gayet zevkli bir şekilde oynadım hatta warrior nedir nasıl tank yapar burad öğrendim.

Serverin tek eksiği player gelmemesiydi en başında 5-6 ay oynadım ama toplamda max 65 player gördüm yani bu erathia gibi emek harcanmamış bir sunucuda bile 400-500 player görürken burasının inanın çok daha iyi yerlere gelmesi gerekirdi.

Zira oynayan memnun oynamayan bin pişman :)
Oynayan herkes player olsa keşke diyip 1-2 gün kasıp gidiyor, player'i böle görmek içimi burkuyor benim.

Bu konu Brother tarafından düzenlendi(2012-05-02 12:41, 12 yıl önce)
Websiteniz gerçekten çok güzelmiş, kayıt oldum bakalım ne zaman açılıyor ?
Açık sunucu
Brother : @Ghlahn

Dediğine katılıyorum, ancak şunuda göz önüne almak gerekiyor, bu server'da oynarken eski nebula_ocak script'ini aramadım gayet zevkli bir şekilde oynadım hatta warrior nedir nasıl tank yapar burad öğrendim.

Serverin tek eksiği player gelmemesiydi en başında 5-6 ay oynadım ama toplamda max 65 player gördüm yani bu erathia gibi emek harcanmamış bir sunucuda bile 400-500 player görürken burasının inanın çok daha iyi yerlere gelmesi gerekirdi.

Zira oynayan memnun oynamayan bin pişman :)
Oynayan herkes player olsa keşke diyip 1-2 gün kasıp gidiyor, player'i böle görmek içimi burkuyor benim.

bundan 3-5 sene once olsa 400-500 olurdu ama artık eskı uo cular hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyor (sunucu ıcın soylemıyorum genel) ben dahı.uo artık hatıralarda guzel zorlamamak gerek. sımdı 70 - 80 player olursa öpüp başına koymak gerek.
daha neyin hayal kırıklığı olsun =) neredeyse 1 yıl oldu ve ortalama 3-4 kişiyle. buna da kapanacak gözüküyle bir bakış varsa hakkaten enteresan
Master
59.2997
Aradhell : daha neyin hayal kırıklığı olsun =) neredeyse 1 yıl oldu ve ortalama 3-4 kişiyle. buna da kapanacak gözüküyle bir bakış varsa hakkaten enteresan

Hayal kırıklığı tabi. Edit yapmıyorsun. Sağa sola saldırmıyorsun. Market puanı ödüllü turnuvalar düzenlemiyorsun. Ailelere banlanmama garantisi verip at koşturtmuyorsun. Polemik yaratmıyorsun. Nutuk çekmiyorsun. Ultimatom vermiyorsun. İskelet bacağı, at kafası bilmemne toplatıp ödül vermiyorsun. Tutturmuşsun rp rp, klasik sistemleri eklemiyorsun. Fazla kafa isteyen çok fazla sistem eklemişsin, hemen kasıp adam öldüremiyorlar. Daha sayayım mı :)
Aradhell : daha neyin hayal kırıklığı olsun =) neredeyse 1 yıl oldu ve ortalama 3-4 kişiyle. buna da kapanacak gözüküyle bir bakış varsa hakkaten enteresan
sunucunuz ile alakası yok yazmıstım yanlıs anladınız.. ben genel olarak konustum.yani hala en iyi sunucu olsanız dahi. hadi diyelim butun sunucuları toplasak 500 u zor bulur.
Aradhell yeniden toparlanma gibi bir plan fln var mı ?
Brit bankadayım bu arada pvp yapmak isteyenler gelsin :D
Yaza doğru bir şeyler yapabiliriz bakalım, ultima online oynayan kaldıysa...

Bu konu Aradhell tarafından düzenlendi(2012-05-11 23:18, 12 yıl önce)
10.000TL ödüllü 1vs1 PvP turnuvası yapılacaktır.
HAHAHAHA
@Aradhell

Stones ultima online çok başarılı bir sunucu 10.000 tl ödül de var hemen başlayın arkadaşlar 500 online olursa 10.000 tl kazanma şansınız var =)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.