Xantier : ahaha bence oldukça başarılı

video başarılıda sondaki sunucunun reklamı pek hoş değil, yıllardır açık olan kaliteli sunucularıda hedef alıyor. unutmamak lazım, stones'da daha 1 yıllık server :)
1 yıldır ortalama 5 player görmesine rağmen hala kapatmıyorsa bence kendini kanıtlamıştır.
Master
59.2997
pyramid :
Xantier : ahaha bence oldukça başarılı

video başarılıda sondaki sunucunun reklamı pek hoş değil, yıllardır açık olan kaliteli sunucularıda hedef alıyor. unutmamak lazım, stones'da daha 1 yıllık server :)

1 yıllık kaç tane sunucu açık şu anda? üstlerini saymıyorum. 2-3 ay açık kalanlara da uzun süre açık kalanlara da laf atıonuz artık. Kısacası beğenmiyoruz deseniz ya şuna.

Video süper :D
nuker : 1 yıldır ortalama 5 player görmesine rağmen hala kapatmıyorsa bence kendini kanıtlamıştır.

Yanlış düşünüyorsun. Bunu stones için demiyorum ama, bir vps-vds alıpta kira ücreti vermek dediğin nedir ki? Yani uzun süre açık kalan bir sunucu kendini kanıtlamış sayamaz. Ayrıca büyük milyarder insanların dediği gibi. 100 milyar param olsa, 20'siyle ufak bir iş kurar, kalanıylada reklam yapardım.. Reklam herşeydir..

Not: Video güzel olmuşta, reklam herşeydir, reklam sunucuyu tanıtır yada bir ürünü. Sonuçta reklamı olmayan bir ürünle, reklamı olan bir ürünü asla kıyaslayamazsın. Çünkü adam ürününü orada çoktan tanıtmış, biliyorsun ve hızlı seri şekilde zaman kaybetmeden, reklamı olan ürünü alır yersin. Tabi çoğu reklama güven olmaz orası ayrı =)
Şimdi reklamla ne alakası var sunucunun? Stones'u nerdeyse tüm playerlar biliyordur zaten. Şimdi bir oyun sunucusu açıyorsan illaki player beklersin. Player olmayan sunucuların ne kadar dayandığı ortada. Player olmamasına rağmen ısrarla hala devam ediyorsa bu başarıdır.
nuker : Şimdi reklamla ne alakası var sunucunun? Stones'u nerdeyse tüm playerlar biliyordur zaten. Şimdi bir oyun sunucusu açıyorsan illaki player beklersin. Player olmayan sunucuların ne kadar dayandığı ortada. Player olmamasına rağmen ısrarla hala devam ediyorsa bu başarıdır.

Ben şimdi bir sunucu açsam, hiç oyuncusu olmasa, 2 yıl açık bıraksam, başarımı olur bu? Başarı dediğin, belli bir alanda herkesce takdir edilen şeye denir.

Bu konu Some_one tarafından düzenlendi(2012-06-04 18:12, 12 yıl önce)
Expert
34.0001
evde 2 yıldır sphere'i hiç kapatmadan açık tutuyorum, reklamda yapmadım kaliteli olucam diye bi kaç kişiye ip verdim sadece, 2 yıldır hiç kapatmıyorum şimdi benim sunucum başarılı mı olmuş oluyor?

Bu arada tek şehir de vendorları bırakmak mantıklı olabilir sizin için.
iyide burda nobel ödülünden bahsetmioz zaten stones herkesin takdirini alıyor bi playera sevdiremedik ayrıca başarılı diyorsam bu benim görüşümdür bağlamaz kimseyi
arkadaşlar ben sadece elimden geldiginde traji komik bir video hazırlamaya çalıştım, zira sunucu ile bir alakam yok hatta toplamda 10 saat online sürem bile yoktur, zira uzun zamandır cafedeki arkadaşlarla konustugumuz bir sunucu..

neden kapatmadılar, nasıl bu kadar iyi olupta player olmuyor anlam veremedim sıkıntıdanda böle birşey yapalım dedik arkadaşla

bence güzelde birşey çıktı ortaya :)
beğenenler olur beğenmeyenlere tavsiyem ciddiye almadan, makarasına izleyip mutlu olabilimeleridir.
Rica etsem, yazdığım cümlelerden bana ne anladığını açıklayabilirmisin? Ben yarım saattir ne diyorum, sen ne diyorsun. Ben stones hakkında konuşmuyorum. Diyorum ki sana, bir sunucu(herhangi bir sunucu), 1 yıl veyahut isterse 10 yıl açık olsun, oyuncu yoksa bu bir başarı değildir. Yazılımcıların takdir'ini kazanmak hiç önemli değildir, önemli olan oyuncuların takdirini kazanmaktır. Sen şimdi A diye bir çikolata firmasının sahibisin, ben ise B diye bir çikolata firmasının sahibiyim. Senin çikolatan hiç satmazken, benimki deliler gibi satıyor. Bende sana diyorum ki; ''ya patron senin çikolatan mükemmel, leziz birşey ya, böyle devam edin''. Ama yinede senin çikolatan hiç satmıyor. Yani ben seni her ne kadar takdir etsemde, sen hala zarar ediyorsun ve çikolatan satmıyor. Bunun için ne yaparsın? Formülünü değiştirirsin ve yeniden insanlara sunarsın. Formülünün değiştiğinide, reklamlarla duyurursun, yoksa müşteriler değiştiğini bilmez. Yada senin çikolatanı takip etmez. Umarım anlatabilmişimdir.

Ayrıca ufak bir bilgilendirme olsun; reklam herşeydir. Sen reklamı olan bir çikolatayımı alırsın, yoksa adını hiç duymadığın bir çikolatayımı alırsın. Reklamlar insana, aldığı üründe ki güveni verir. İnsanlar ister istemez düşünür, ya bunlar zararlı iş yapmazlar, sonuçta reklam için dünyanın parasını harcıyorlar der ve ona güvenerekten o çikolatayı alırlar. Örnek bal reklamları, kaç insan kazıklandı... Ama hala alan alıyor. Yani bu işler biraz maddisel güç gerektirir. Bu güç yoksa, çevren olacak ve o çevreyle ayakta tutunabilceksin.

Neyse kolay gelsin, başlığı kirlettiysem affola.

Aradhell seni msnden eklemiştimde, herhalde çevrimiçi olmuyorsun. Projende başarılar.

Not: Tekrardan videoyu beğendim, ayrıca ''staff kadromuz yok bebeem'' süper olmuş =)

Edit: https://www.youtube.com/watch?v=qfHujFaOqA8 video linki
Tanıtımlar çok güzel fakat biraz akıllarda soru işareti bırakıyor çünkü 1 sene açık kalmış bir sunucu 10 playeri geçmiyorsa buna nasıl başarı diyorsanız hala anlamış değilim şunu belirtmek isterim 1 sene boyunca tutmamış bir sunucuya para bağlamak ya zevktir yada boşuna işkencedir yada parayı kolay kazanıyor demektir amacım sunucu kötülemek değildir sadece görüşlerimi belirtmek istedim başarılar.
stonesi bende takdir edenlerdenim ama olmayinca olmuyo takdir etmeklede olmuyo. olmadi diyede diger kaliteli shardlarada dil uzatmak olmuyo. sonucta olmuyo :)
adamlar 1 sene boş durmadı ki türlü şey denediler. baktılar ki ortam acayip mal dolu dalga geçelim dediler. kıssadan hisse, isterse 5 yıl açık kalsın adam yine marketlere para bayılıyor, emeklerinin çürümesi hoşuna gidiyor. reklam reklam diyonuz da 1 senede stones'u duymayan kaldı mı ? sunucuya kayıt olana 5 tl veriyoruz demeleri falan lazım tanımınıza göre o zaman. 1 yıl boş çekerek inatla açık kalmak başarı valla ne derseniz deyin. para bulması sorun olmayabilir, stones uo için de sorun değildir belki ama 0 çekerek sabretme durumu ayrı bir olay

edit : diğer kaliteli shardlar tanımını biraz açsan, var mı ?
teşekkürler eleştirileriniz için :P
zira eğer sunucunun ismini kötüleme gibi bir durum varsa yetkililer kaldırabilir videoyu veya silebilirim isterseniz sondan stones yazısını :)
tabiatı ile sunucu yetkilileride rahatsızlık duyuyorsa bu durumdan arz etmeleri yeterli olur
5 yil ve uzeri acik olan sunucular ve belli player seviyesine ulasmis sunuculardir bu kaliteli diye tabir edilen. sizler icin kalite playersa, evet onlar kaliteli. 1 yil acik olmasi ise o zaman bu sunucular mukkemmel :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.