Freasand'ın başından geçenleri hepiniz biliyorsunuz artık, meğer hiçbir suçu yokmuş zavallının.. Bazı güçler, uzun zamandır kayıp olan hazinelere insanların giderek yaklaşmasından hoşnut olmamış yalnızca.. En çok yaklaşılan ise denizdeymiş ve usta veya acemi, en şanslı balıkçının oltasına denk gelmek üzereymiş. Bir rivayete göre de içinde çok eski, sır gibi saklanan bir kasanın da anahtarı saklıymış.

* .eventbilgi komutuyla event'in bitip bitmediğini kontrol edebilirsiniz.

Bu konu Aradhell tarafından düzenlendi(2011-12-31 02:55, 13 yıl önce)
Bazı insanlar çok deli kasıyor bunu edit olarka gören var bi gecede full kassanız edit gibi iteminiz olur bildikten sonra
ben de başlıyorum bugün inş. çok hoşuma gitti ilgilenilmsi ve wowumsu eventler yapılması :D olta atıcam ben de
Banned
-3
KeLL : STONES UO GERÇEKLERİ

Güzel tavır valla, tebrikler. Ama hata yapmışsınız, keşke yavaş yavaş arttırsaydınız bot sayısını, hiç bir yere de yazmasaydınız. Sonracığıma bot sayısı artarken, platformlarda namuslu insan tavırları takınıp, bot koyan sunuculara savaş açardınız. İnsanların gözünü boyardınız, sahte gündemler oluştururdunuz ne güzel. Ama bu kadar çakallığın yerine, çakallarla dalga geçmeyi tercih etmişsiniz. Yine de en güzeli olmuş, bu tarz bir protesto daha önce yapılmamıştı. Sazanlık edenlere kapak olsun.
+1
Herkes stones'a PH AÇIK tüm skillerde %100
Sitesi hoşuma gitti

Noel Baba evime hediye bırakırken.Gördüğünüz gibi bu Noel Baba biraz insanlıktan nasibini almış ve kapıdan girerek hediyeleri bırakıyor.Kendisine bu medeni davranışından dolayı teşekkür ediyorum ve gelecek seneye de bekliyorum.
way hacı babaya bak kapıyı kullanıyo artık :D

Lootsuz PvP alanı Corrupted Moonglow oyunculara açıldı.

Alan bir kaç ufak değişiklik dışında normal moonglow ile aynı görünüme sahiptir, ancak çıkışları kapalıdır.

Alana moongate'lerdeki "Diğer" bölümünden gidebilirsiniz.

Alana girebilmek için 6.000 altına ihtiyacınız var.

Alanda öldüğünüz takdirde 6k kaybeder ve jaile gönderilirsiniz, lootunuz sizde kalır.

Alanda öldürülen kişi başına 6k para kazanılır. Para son vuruşu yapana değil en çok hasar verene gider.

Şimdilik alana erişim saatleri vb. konusunda bir kısıtlama yoktur.

Kamyon çeker 10 tons, gönlüm çeker stones
Girip inceleme fırsatım oldu,güzel bir sunucu.
videonuzu izliyorum infected.Aşırı beğendim ya.Bende hep npcler tarafından basılma sistemi yapmak istemiştim :P Burdan arak olacakmış gibi olcak :P valla çok beğendim yaa stones harbi çalışıyormuş.Çok güzel bi event
Infected sisteminin düşünce kısmını ben de çok beğendim.Elinize sağlık güzel bir etkinlik çıkmış ortaya.
ne duruyosunuz millet hadi stones'a ph full daha ne bekliyosunuz saat başı hediye de düşüyo bankaya. böyle server bulamanız

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.