Oyuncuları bir araya toplamak için Nebula'nın yaptığı gibi vendorları vs silip tek bir şehre oyuncuları yönlendirebilirsin.
Oyuncu gelmesi için ucundan az biraz klasikliğe dönmen yararına olur. Herşeyi çevirme ama iki kitleye de hitap edebilsin. Şimdi sadece bir avuç insanın ilgisini çekiyor. E bakıyorlar bir süre sonra gelen giden yok tek başınalar sıkılıp onlar da gidiyor. Ben oynadığım zamanda bile 20 kişi kadar vardı. Çoğunluğu o young kampındaydı. Charı kastım güzelce param, eşyalarım, bineklerim vs oldu ama iş daha aktif şekilde oyuna geçmeye gelince hevesim kırıldı. Tabi üstüne birde res atılması da büyük bir etken oldu ama... neyse

Yine de o skilleri kasmak, questlerle ilerlemek bile ayrı bir haz verdi.
Oyuncu olmasa da bak ben inatçıyım 1 sene açık tuttum modunda devam edersen sana zararı olur. Sunucuyu keyif almak için açtığını düşününce bomboş sunucudan keyif alabildiğini pek sanmıyorum. Herkes gelsin oyuncular oynasın diye sunucu açmaya girişir. Biraz suya gitmek, onların anladığı seviyeye inmek şart. Eh inat edersen de 0-5 arası takılırsınız 1 sene daha.
Stones en sevdiğim Türk sunuculardan bir tanesidir. Bu halde görmek hoşuma gitmiyor. Keşke dolu olsa da arkadaşlarımı alıp güzelcene oynayabilsem.