Silindi
Ben sinirlenmem :D

fistanı dantelli seni :D
Bir çok arkadaş öyle diyordu. Mesela bir tane arakdaşın lakabını nasıl takmıştım onu anlatayım. Eskiden ilk okulda tekerleme gibi cümleler vardı Ali topu tut zart zurt işte Ben ona Ali topu tut. Top Ali top deyince arkadaşın lakabı top diye kaldı. Öyle birşey aklıma gelirse hiç affetmem. :D
Silindi
Journeyman
1.3
top mu :D beni pek tınlamıyo öyle şeyler fistanı dantelli amca :D
Bugün arabayla 190 yaptı arkadaş.Nedense o kadar hızlı gelmedi ya. Ben daha farklı bekliyordum. Ama camdan gelen rüzgar baya bir hissettiriyordu kendini.
Michaell.Ben sana buldum bir tane.Kızmayacağına yemin et öyle söyleyeyim.:)
Bana pm atabilirsin.
Attım.=)

Yoğun istek üzerine yazıyorum.(Kimse istemedi ki.:))

Pichaell.

:kikirik

Bu konu Stormy tarafından düzenlendi(2007-08-13 02:02, 17 yıl önce)
Tam ben yazacaktım. Bir arkadaşla konuştum yazamadım birşey. Nasıl Pichaell begendin mi? Şimdi dalcak bize :D
Adept
4.3
Çok yakışmış, Pichaell'ime. xD (I'm tired... I should go sleep...)
Ben Pichaell'in bu konudaki düşüncesini merak ediyorum. Hala cevap gelmedi. Stormy ağlattın çocuğu. Şimdi nasıl gönlünü alcaz onu bul. :kikirik:kikirik:kikirik
Uyudu Herhalde Neyse Herkeze İyi Geceler ßenimde Uykum Geldi:D
Herkese iyi geceler sohbet&geyik masallahiniz var tam da dogum tarihimi bulmus 1970 bari katilmis olayim:)
Sanada iyi geceler. Burdaki en yaşlı bireylerdensin herhalde.
sanirim yasliyim kabul ediyorum:(
Beni 2yle çarpıyorsun yaş olarak. Ama bir yaştan sonra yaş farkı önemsenmiyor. Çünkü nette iki tip yaş grubu var. Birisi çoluk çocuk diğeri büyük. Bunların çizgileri yaş ile değilde konuşmalar ile ayrılıyor derim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.