Silindi
Pichaell geri döndü..

Zuahha :D film izliyodumda :D ii fena değilde alınmam ki böyle şeylere böyle zeka zorlucak şeyler olması lazım :D

Stormy gece gece bulamadım sana sonra canım :D
yasliyim demekle sizleri kucumsemis oldugum anlamina gelmez! tabiiki buradaki herkes kendince olgun ve ne yazdigini bilen bir yapidadir senin de belirttigin gibi dengeli yazismalarla belirlenir forumun baska bir yuzunde goruyoruz suan mesela paralyze konusuna baktigimizda dengesiz bazi arkadaslarin varligindan ornek gosterebiliriz:)
Sende her gece film izliyon. Merak ettim bu sefer ne izliyon? Bilgisayarda 5 seneden beri tv kartı var. Sadece bir kere taktım anteni. O da deneme amaçlı.
Bende scriptle ilgili başlıklara bakmam. Yarım saattir karşımda duruyormuş görmedim. Adamlar kendilerini tatmin ediyorlar. Geçen cs de adama yaşını sordum. Merak etme ananı .ikecek kadar yaşım büyük diyor, Normal hayatta olsa gider savcılığa şikayet ederim böylelerini de. Nette olunca nerden bulcan.

Bu konu fistandantilus tarafından düzenlendi(2007-08-13 02:52, 17 yıl önce)
Bu gece uykum yok ya nedense. Kodlamadan da soğudum verdim kendimi müziğe. 2-3 kayıt yaptım bugün kendime geldim. Müzik gibisi varmı ya
Okulda iken sırf müzik dinliyordum. Uyumak için ama benimki. Neyse ben kaçar hadi iyi geceler. Noxier laf atanlara bakma. Adam gibi yorum yapsalar başarısız oldunuz deseler gam yemicem. Bunların ki meyve veren ağaç taşlanır meselesi.
İyi geceler herkese
Size de iyi geceler
:p

Bizim kulvarımız bambaşka. Herkes kendini dev aynasında göredursun. Biz birşey bilmiyoruz. İyi geceler diliyorum sana.
ben bi cay yapayim kendime isteyen varmi arkadaslar:) daha yeni basladim kurcalamaya scriptleri ama ogrenecem illaki:)
Bende sabahtan beri Rise Of Nations link falan birşey arıyorum en az 10 virüs buldu halada buluyor...bakalım sonu ne olacak...
Bende klavye temizliyorum bu saatte..Yapacak bise bulamadım..:p
PC kendini yemeye başladı en iyisi bi virüs taraması atmak olur Herkese cümleten iyi geceler.
Ben de Britain Bank in 5. katini yaptim hiltonu andiriyor :)
iyi geceler Destro..
Uo oynadığın ve kod yazdığım tüm zamanlar içerisinde başarısız olduğum ve en nefret ettiğim konulardan birincisi elven bow hızı , ikincisi ise world building olayı. yok olmuyor :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.