Zaten Young Fortress ve Minocta Craft karakterler için çeşitli yeteneklere artış veren questler bulunuyor. Güncelleme ve restart araya girince quest ekleme sürecine biraz ara vermek zorunda kaldık. Sunucuya sürekli bu tip questler eklemeyi planlıyoruz.
sunucu güzelde artık öyle bi duruma geldi ki Ultima Online, kapanır diye bulaşmak istemiyo insan açıkcası hele bide ph'ların az oldugu bi sunucuda. iyi yerlere gelirsiniz umarım.
Zaten yalnızca Craft yeteneklerinde PH aşağı seviyede o da ekonomik denge ve Ultima Online'ın kökü, diğer türlü action için ortalama bir karakter kasmak 1gün civarı. Kapatma gibi bir fikrimiz olsa oyuncu olmadan açık tutmak yerine kapatmayı düşünürdük.
server güzele benziyor başarılar
Silindi
Members
1.1
Sayenizde 4 yıl aradan sonra ultimaya başladım :)

Bu konu Twister tarafından düzenlendi(2011-12-14 10:45, 13 yıl önce)
Silindi
Members
1.1
Twister sen Twister Roths degil misin ?

Tamam senmişsin :)

Bu konu KJmanyak tarafından düzenlendi(2011-12-14 15:20, 13 yıl önce)
Expert
34.0001
Ben de başladım ama craft yetenekleri beklediğim gibi zor değil, neredeyse 3-4 saatte tailor 100 olmak üzere. Büyük ihtimal sunucu da herkesin craft karakteri vardır, ticaret sıfır olacak sanırım.
Tailoring'de şanslıymışsınız, diğerlerine başladınız mı? Pek kolay olacağını sanmıyorum
Mail olayından dolayı ön yargılı yaklaşıyordum ama ben de oynayacağım.
Expert
34.0001
Aradhell : Tailoring'de şanslıymışsınız, diğerlerine başladınız mı? Pek kolay olacağını sanmıyorum

Inscription'da kastım ama onu hiç söylemiyim, neredeyse yarım saat falan sürdü :) Oyunda terzi olduğum için başka da bir skill kasmıycam.
Aslında stones sunucusu da kalite standartının altında şu an bknz; Nebula pyramid revo bile can çekişirken stones nasıl olsunda iyiyi hak etsin Sorun şu, ultima online bitmiş,var olan pvp sunucusu bile +90 player buluyorsa stones player yönünden eksideyse bu zamanda uo bitmiştir.Kaldıki nebula 100+ çekemiyor pyramid aynı şekil ,ya revo şu sıralar 70 playerı göremiyor.Halen var olan kaliteli serverlar playerı bulamıyorsa stones nerde bulsunki? sistemlerine birşey diyemeyeceğim yönetim kadrosu 10 numara insanlar ama artık olmuyor bitti en güzel hikaye.Açıldığı günden beri oynadım kaldıki şu an sır gibi herkezden saklanan willowdada oynuyorum lebgra da sanmasın ki hiç bir zaman bir nebula 'ya erişemiyecek artık bitmiş bu olay +50 player oluyorsa serverda bence şu an için kalite devamlılık için süper bir iş olur yeterki o 50 kişiyi orada tutabilelim.

Denebilirki player sayısıylamı kalite oluyor evet onunla oluyor bunu diyebilecek hangi sunucu kaç ay dayandı .Playersız sunucumu olur kim kimi kandırıyor 10 sene öncesinden şu ana kadar bakın benmi abartıyorum kaç 1000 sunucu açıldı?

Stones kalitelimidir şu zmana göre kalitelidir ama ultima artık bitmiştir. Bu oyunun başını çeken en iyi serverlar +100 bulamazken açılabilecek hangi server +100 bulabilirki imkansız.

Hepimiz aynı şeyi yaşamıyormuyuz ya tutarsa deyip sabah akşam ventten skypden konuşup aa hadi baslıyalım süper deyip kasıp açılan 10 larca sunucudan medet umuyoruz .Sadece bu muhabbeti yaşayan bu olacak dediğiniz ve 2 3 ayda kapanan kaç serverda oynadınız hepsi pert stones pertmi bunu diyemem başındaki insanlar sağlam ama biz player olarak artık kimseye inanmıyoruz stones şu an 19 player gönül isterdiki 190 player olsun demekki bir yanlış var ya hiç açılmamalıydı yada doğru zamanda doğru işler yapılmalıydı.

Bu işlerin buraya gelmesinin sebebide bizi çocuk ve koyun gibi gören sunucu sahiplerinin hep bizle dalga geçmesi güvensizlik vermesi değilmidir yakın tarihe bakın ,mesela durumu düzgün olan bu işlerden anladığını sanan kişiler hep hüsrana ugratmadımı .

Örnekmi lazım herkez biliyor Buxiun Cyclone Robert daha sayılabilecek 10 larca insan değilmi bu oyunu bitiren .

Şimdi Birisi çıkar biz ne yaptık der verdiklerim sadece bir örnek daha 10 larcası sayılabilir.

Kendilerini çok kaliteli sayarlar şimdi sadece düşünün Nebula pyramid Revo dan kötüleyebileceğiniz 1 tek insan var mı tabikide yok işte kalite budur .Siz siz olun sizi enayi yerine koyan kişilerden uzak durun stones kaliteli sunucudur 10 sene önce açılsaydı halen şu an +100 çekerdi malesef player bitmiş ve bölünmüş elindekiylede kalitesini konuşturuyor kendilerine başarılar dilerim iyi eğlenceler.Biz çok iyi bu işi yaparız diyen o ergen arkadaşlar şu an bile sunucularında +90 +100 bot atıp bizleri kanmadığımız halde kandırdıklarını sandılar hanginiz kaç ay açık kaldınız bütün yaptığınız hileler burada yayınlanmadımı halen neyin mücadelesini veriyorsunuz bırakın bu işi iyi yapan insanlar yol alsın .Bunlara kanacak kadar cahil arkadaşlarımız varki bu adamlar bunu yapıyor daha ne gibi bir delil istiyorsunuz ki görüntü var video var halen bu adamların serverlarında gereksiz vakit harcıyorsunuz.

buxiun edit cylone edit robert edit +bot bu adamlar bu işi yapıyoruz diyen kişiler daha geri kalan kişileri yazma gereği duymuyorum çoğusu amatör ,hangisi çıkıpda diyebilirki tövbe ben yapmadım bu kadar diye herkez yanlış siz mi doğrusunuz bunca edit videosu ss si yanlışda bu oyunu bitiren sizlermi doğrusunuz el birliğiyle oyunu bitirdiniz kalitenin içine ettiniz çekilin artık bu işi yapanlar doğru yapsın.Arkadaşlar bu gibi hilelerle zannetmeyin bu adamların serverları playerla doldu gaza gelmeyin bu adamlar 20 kişiyi abarttılar 100 yaptılar hep sizlerde sandınız adamlar kaliteli serverları tuttu BUNLARIN HEPSİ KOSKOCA YALAN hepsi +90 +100 player koydular serverlarına hadi ben yalancıyım şurda açılan konuları takip edin hepsi bot attı editi bastı kendinizi koyun sıfatına sokmayın.

Bu konu Superadminstratours tarafından düzenlendi(2011-12-15 03:31, 13 yıl önce)
@KeLL
inscription mage&combat bonusunda bir nevi zorunl olduğu için o şekilde, gerçekten merak ediyorsan bs ve türevlerini öneririm =)

Nebula, pyramid ve revo'dan bahsedilmiş. Biz sürekli bir yenilenme ve değişim süreci içersindeyiz, hiç bir zaman olduğumuz yerde kalmayacağız.
"biz ne olursa olsun bu oyunu layıkıyla yaşatan sonuna kadar kaliteden ödün vermeyen kişileriz"
teşekkürler Superadminstratours

Uzun soluklu bir quest "event" başlıyor yakında.
[url=https://www.stones.gen.tr/forum/threads/talihsiz-freasand.939/ ][/url]

Bu konu Aradhell tarafından düzenlendi(2011-12-15 03:50, 13 yıl önce)
Gece gece yazmışım son bir şey daha yazayım şu tüm konulara bakın kaliteli olmayan hiç bir sunucunun 13 sayfa tarışması olmaz demekki sunucu kalitelidir bitmiştir nokta.

Uploaded with ImageShack.us

İlginç bir etkinlikti çok zevk aldım :D
Expert
34.0001
Cidden çok enteresandı, bende çok eğlendim :) crossfire'daki mod'dan mı esinlendiler acaba?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.