şu oyundan keyif almamı sağlayan tek yer
Kısmen dostum Rafaello'ya katılıyorum, oyuna başlayan herkese yardımı dokunuyor bana da yardımı dokunmuştu. Rafaello gibi çok kaliteli oyuncular var ancak bazen kendimi yalnız hissediyorum :(

Kurucusu olduğum ve dekorasyonu tamamen tarafıma ait olan craft guildinde bir akşam Morcag ile iş konuşurken
Güzel bir konuşma oldu teşekkür ederim :)
@Luftwaffe

O karlı ağaç nerede var ya çok hoşuma gitti :D Arka planda kar, hangi şehir orası ice mi ?
Serverın yılbaşı için yaptığı yeni client.Yer yer karlı.Genellikle ormanlık alanlar.Winter is coming diyorduk aha geldi işte :)
Game of Thrones muhabbetine girmeyelim şimdi :D
Haha şimdi gördüm karlı clienti güzel olmuş :D
Evet eğer sadece yılbaşı için geçerli değilse bu client uzun bir süre kullanacağım.Artık baydı sürekli yeşillikler içinde koşmak azıcık üşüsün bi taraflarımız
Benim bildiğim client yılbaşı için değil kış olduğu ve artık karların ülkenin 4 bir yanına yağmaya başlamasından ve başlayacak olmasından dolayı aktif edildi :)
Benim için sorun değil değişiklik olması açısından gayet güzel
çok güzel bir şekilde devam ediyoruz :)
Armina : Sanki Stones düşüşte sanırım. Zamanında Sivana vardı orası gibi oldu burasıda , başarı var player yok.
Stonesi çok isterim 100-200 kişi olmasını ancak bazen olmayınca olmuyor.

Yalan olur gider.

Bu konu osi tarafından düzenlendi(2012-03-07 21:51, 13 yıl önce)
Başarılar
Düşüşte oldugu söylenebilir mi bilmiyorum, 40-50 kişilik gerçek bir oyuncuya sahip yani bunu 4x +50 yaparsak sunucu suanda 250 kişi fln buda iyi bir sayı anlayan anladı demek istedigimi..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.