Patrick :Legend : Anlamadığım şey şu Stones UO Tanıtımı altında;
Aklını başını almış insanlar, kimi 15 kimisi 20 yaşında gencecik arkadaşlarımız neden bu konu altında tartışır, bırakın adamlara başarımı diliyorsunuz, efendime söyleyim kınıyormusunuz yapın birşeyler ama gereksiz konuların tartışmasına girmeyin lütfen
(Daha iyisi söylenene kadar en iyisi bu Lütfen Birbirimize Saygı Gösterelim)
Başarılar. Stones UO
Konu altında gözüne çarpan her bir birey, zamanında Ultima Online için über sayılabilecek fedakarlıklara ve başarılı projelere imza atmış kişilerdir. Bu egonun verdiği kutsal güç ile bu tip tartışmaların çıkması kaçınılmazdır, tadını çıkartmaya çalış
Syntax : Stones sunucusu da Esenyel de yaptığımız(yapmayı düşündüğümüz) gibi ufak bir harita ile sunucuyu aktif edip zamanla bu haritayı genişletmeyi düşünseydi mantıklı bir iş yapabilirdi bana göre.Böylece şuanki kitle için gereksiz büyük olan haritayı ufaltıp daha samimi bir ortam yaratabilirdi.
Kolay gelsin , başarılar. Tekrar uo ya dönmeyi düşünürsem ilk tercihim sizin sunucunuz olur.
dusko : yıllardir oynamiyordum.. ilk stones uoyu deneyeceğim.. geceyi hevesle bekliyorum.bende aynı durumdayım arkadaşım