hadi size doyum olmaz ben kaçar iyi konuşmalar
sağol bi de bu adam fizik dersinden çaktığımı duyunca adam Türkleri zki sanırdım dedi o an koptum

Daha sonra eklenen mesaj 1 dakika

hadi sana iyi geceler ben daha sabaha 4 tane test yetiştiricem uçarak geçiyorum soruları

Bu konu hedene tarafından düzenlendi(2006-07-31 01:01, 18 yıl önce)
Eee Napionuz Gece Ku$ları:D
testimin son sayfasını bitirmekle cebelleşiom bitirince şu sizin pvp yaptığınız serverın işini halletmeye çalışıcam ee server free acc mi? (adresi buldum) olay nedir neden clienti yüklerken this file is corrupt dio yoksa virüs mü var?
Bana Bir An Once Uo ML Setup 'inin Son 200 Mb 'lik Bolumu Lazim Mchatlak Sende Var mi ? veya Baska Birinde...
virüs yokta accler free yalnız bugün olmas galiba actino artk gec oldu yrn ins..
komiklie bak turnuvada U-S team kaldık bi tek birbirmze dalmadık die banladı
Ben Bırakıyorum Oynamıcam O Serverda
ya girdim bi yere safe i bulamıyorum
neyse özürö diledid iş tatlıya bağlandıda Guildi silmitib i daha werdi tekrar walıcam guilde sizi
ßen Yokum O Serverda Devam Ediceksek..
bilmyiroum bakarıs
oyundayım guilde alsanıza nickim Mathan
https://img143.imageshack.us/img143/6784/asdasdbn0.jpg

ewet Buda Deathmach sonundaki Goruntu Staff Dedi Dalın yoksa banlarım die Bir kac arkadasımızı Banladı sona 3 muz kaldık iptal ediorum dedi sora dedim bende kardesim itersen banla cokda umrumda ama bunu bil biz u-s gencleriyiz yandaslarımıza dalyız dedim son noktayı koydum orda. ve sonra da ozur diledi iste

Daha sonra eklenen mesaj 1 dakika

Pardon Hızlı Yazdım Biras Abuk Subuk Olmus

Bu konu |DarKhaTe| tarafından düzenlendi(2006-07-31 03:38, 18 yıl önce)
siz biliyonuz

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.