saat 00:00 ben açıyım bari South park başladı ben kaçar iyi konuşmalar
Hadi Hayırlı Osssn :alkis:alkis:alkis
kim kime dum duma deyip cvp veriyorum iyiyim saol
:(:(puh geç kalmışiım
Yha Abi Bana Mondain 's Legacy Setup 'inin Son 200 Mb 'lik Kismi Lazim, Nasil ve Nerden Bulurum ?
hatırlattığını iyi oldu hocaları gay olmush super izlemiştim.. şu anda hem bilg. hem de dinliyorum (çok iyi anlıyorum çok güzel oluyo hem çalışmış oluyom)
hedene : hatırlattığını iyi oldu hocaları gay olmush super izlemiştim.. şu anda hem bilg. hem de dinliyorum (çok iyi anlıyorum çok güzel oluyo hem çalışmış oluyom)

:D ???
Hadi Ama Uo y0q Gelemiyorum PvP 'ye Format Attim Net Duzelsin Diye, Bu Seferde Uo 'yu Kaybettik :D

Son 200 Mb Kayip Arkadaslar Yardim..
valla ya hocalrı gay diil be cinsiyet deiştirdi :p abi çok komik ama reklama girdi South Park rulaz
anlamadıysan sölüom hem south parkı dinliom zati izlediğim bi bölümdü yarısından çoğunu alt yazısız dinleyip anlıyorum böylece antrenman yapıyorum.bi yandan da sizle uraşıom zaten kablosuz alet evin her yerinde işe yarıo :)

Daha sonra eklenen mesaj 1 dakika

luhal : valla ya hocalrı gay diil be cinsiyet deiştirdi :p abi çok komik ama reklama girdi South Park rulaz
önceden hep Mr.slave ile takılıyolardı ayrıca kamyon şöförlerine hede.. öle diim

Bu konu hedene tarafından düzenlendi(2006-07-31 00:13, 18 yıl önce)
ok tmm ezme beni :p
bi kaç önce bi hikaye anlatma olayı vardı o süper..
bayan kirpi doğuruyor ve bakireydi..
kurtarıcımız doğacak diyo
sonra hayvanlar satan çıkıo
bu gecelik beni affedin valla pek bişi paylasamıycam ark dayım benim yerimede adam kesin hadi optum xxx :D
kesemiyorum srry :(

Daha sonra eklenen mesaj 2 dakika

yani demek istediğim aslında yaparım da onların servera geç skill kas fln... ondan sonra zor iş yani

southpark ta bitti

Daha sonra eklenen mesaj 32 saniye

film varsa yazın izleyelim (tv de)

Bu konu hedene tarafından düzenlendi(2006-07-31 00:23, 18 yıl önce)
bi kaç önce bi hikaye anlatma olayı vardı o süper..
bayan kirpi doğuruyor ve bakireydi..
kurtarıcımız doğacak diyo
sonra hayvanlar satan çıkıo

çok komikti ya o bölüm kürtaj fln yapıyolar ölmüştüm gülmekten

başlar birazdan komik bişiler bekle cnbc de

Bu konu luhal tarafından düzenlendi(2006-07-31 00:25, 18 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.