İlk defa gördüm bu başlığı girişdeki yazıyı okudum kızmayın ama birazcık saçma geldi bana

Amacınız muhabbet olabilir ama forumda muhabbet bana göre olmaz.

Şimdi diyeceksinizki neden olmaz ?

1. Forum chat gibi değildir. Yazdıgınız her kelimeyi veritabanına kaydeder sonucunda ise veritabanı sürekli şişer.

Peki şişme sonucunda ne olur ?

Sitenin açılması yavaşlar. Siteye arasıra ulaşamama gibi sorunlar meydana gelir.

2. Forumların ana amacı Bilgi edinme ve Bilgi paylaşımıdır yani kısacası Bilgi Platformlarıdır.

3. Yine birileri bana kızacak ama post kasmak isteyenlerin en işlek mekanı bu başlık olacaktır.

Benim fikirlerim bunlar umarım kimse kızmamışdır.
olmaz ya öle yorum fln daha original bi konu lazım
mikrop +1
MiqRop : İlk defa gördüm bu başlığı girişdeki yazıyı okudum kızmayın ama birazcık saçma geldi bana

Amacınız muhabbet olabilir ama forumda muhabbet bana göre olmaz.

Şimdi diyeceksinizki neden olmaz ?

1. Forum chat gibi değildir. Yazdıgınız her kelimeyi veritabanına kaydeder sonucunda ise veritabanı sürekli şişer.

Peki şişme sonucunda ne olur ?

Sitenin açılması yavaşlar. Siteye arasıra ulaşamama gibi sorunlar meydana gelir.

2. Forumların ana amacı Bilgi edinme ve Bilgi paylaşımıdır yani kısacası Bilgi Platformlarıdır.

3. Yine birileri bana kızacak ama post kasmak isteyenlerin en işlek mekanı bu başlık olacaktır.

Benim fikirlerim bunlar umarım kimse kızmamışdır.

ben hiç böle düşünmedim haa,
onlar ne derwse desin o senin fikrin sonuç olarak..
Bende fikirlerine saygı duyuyorum saygı duyanda zaten öyle ssenin haklı olduğun konuya ancak kendi çıkarı olduğu için karşı çıkarlar
Ben Geldim Konuk yok dediniz Ama
üstünüze vazife konular degil bence biz gece burdayız sadece gece post kasmak icin buraya gelcek degiliz ayrıca site yawaslaması gibi bir sorun olsa ve tek amac bilgi olsa sohbet&geyik bolumu acılmazdı ve bu topice bir sakınca olsa site moderatorleri bbize katılmazdı topici kilitlerlerdi....düsünerek ve postları okuyarak yorum yazmakta fayda var...
Hah bulduk Aysha hakkınd konuşabiliriz.Bu kadın tofita nın geçen seferki reklamında anlaşılmaz bi dilde konuşuyodu şimdi Türkçe Hocası
MiqRop şimdi beni dinlemio muydun diyeeceksin ama forum moderatorleri sabitlemiş artık bilemiyorum..(bu onların bu duruma gö yumduklarını gösteriyo galba)

Daha sonra eklenen mesaj 1 dakika

Streyder : üstünüze vazife konular degil bence biz gece burdayız sadece gece post kasmak icin buraya gelcek degiliz ayrıca site yawaslaması gibi bir sorun olsa sohbet&geyik acılmasaydı bilgi platformu ise eger bir sakınca olsaydı site moderatorleri bize katılmazdı topici kilitlerlerdi....düsünerek ve postları okuyarak yorum yazmakta fayda var...
senden bakmadım haa benimde ayn şey aklıma geldi sadecce

Bu konu hedene tarafından düzenlendi(2006-08-01 00:24, 18 yıl önce)
arkadaşm üstte demişsinizki çıkarı olan bu topicde yazdklarımıza karşı çıkar....14 sayfadır 2.postum bu ne gibi bi cıkarım var...çıkarım felan yok ve gayette güzel bi topic..millet sabaha kadar hiç degilse yanlız olmadıgını görüyor...yani ne zararı varki....ayrıca hakikaten madem kasıyor sohbet geyik konu dışı vs ler ndn var onu anlamadım...
@Streyder

Yazımda da belirtim bunlar benim düşüncelerim

@hedene

Ben bu konu ile ilgili aklımdan geçenleri yazdım. Gelipde sana neden hala yazıyorsun demeye hiç hakkım yok

@Noname

Forumlar 7/24 Ciddiyetin olduğu yerler değildir. Her insanın eylenmeye gülmeye hakkı var ( Belirli sınırlar çerçevesinde )

Ne zararı varki demişsin zararını yazımın 1. kısmında yazdım

Bu konu MiqRop tarafından düzenlendi(2006-08-01 00:30, 18 yıl önce)
tabi düsüncene saygı duyuyorum onlarda bnm düsüncelerim neyse bize katılmak isteyen katılır burası sayesinde u-s pvp team oldu her gece pvp serverlarında egleniyorus :D
@Miqrop

ya taraf değiştirdin demiyesin die dedim çünkü sonradan o adamların oraya sabitlediği aklıma geldi madem öyle adamlar itiyolar böle olmasını...
Niye buna kasıyoruz ki..konuşçak konu mu yok maç var işte..
@Miqrop ben onları sitem ve kötülemek amacından sölemedi sakın aman yanlış anlama arkadaşım...fikirlerine saygı duyuyorum...biraz uykusuzmda kusura bakma kalbini kırdıysam
Noname : arkadaşm üstte demişsinizki çıkarı olan bu topicde yazdklarımıza karşı çıkar....14 sayfadır 2.postum bu ne gibi bi cıkarım var...çıkarım felan yok ve gayette güzel bi topic..millet sabaha kadar hiç degilse yanlız olmadıgını görüyor...yani ne zararı varki....ayrıca hakikaten madem kasıyor sohbet geyik konu dışı vs ler ndn var onu anlamadım...

+1903

kasan kasar kasmayan kasmayın ! DEyt ! gibi laflar atarak kasmaya çalışır demi
evet dün gece sadece 1 saat uyudum bu durumda uyumam gerek :)
Neyse arkadaşlar gece gece tadınızı kaçırdım kusura bakmayın

Aklıma bişey takılınca sıcağı sıcağına söylemeyi seven biriyim

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.