streyder:
tabi düsüncene saygı duyuyorum onlarda bnm düsüncelerim neyse bize katılmak isteyen katılır burası sayesinde u-s pvp team oldu her gece pvp serverlarında egleniyorus

+1
ben mouse ı kırdım saflığıma yanayım (kırmadım ama neyse)

Daha sonra eklenen mesaj 3 dakika

neyse uyuyayım..

Bu konu hedene tarafından düzenlendi(2006-08-01 00:47, 18 yıl önce)
Bu Arada Aldığım Haberlere Göre Beşiktaş Ze Rebertoyla Anlaşmış..
Herkese iyi geceler iyi konuşmalar
Sanada İyi Geceler..
MiqRop : İlk defa gördüm bu başlığı girişdeki yazıyı okudum kızmayın ama birazcık saçma geldi bana

Amacınız muhabbet olabilir ama forumda muhabbet bana göre olmaz.

Şimdi diyeceksinizki neden olmaz ?

1. Forum chat gibi değildir. Yazdıgınız her kelimeyi veritabanına kaydeder sonucunda ise veritabanı sürekli şişer.

Peki şişme sonucunda ne olur ?

Sitenin açılması yavaşlar. Siteye arasıra ulaşamama gibi sorunlar meydana gelir.

2. Forumların ana amacı Bilgi edinme ve Bilgi paylaşımıdır yani kısacası Bilgi Platformlarıdır.

3. Yine birileri bana kızacak ama post kasmak isteyenlerin en işlek mekanı bu başlık olacaktır.

Benim fikirlerim bunlar umarım kimse kızmamışdır.

Adı üstünde Burası sohbet&geyiq bölümü tabiki sohbet ve geyiq olucak.
Darklord Lasonnde : Siz kuşmusunuz..

ne alaka ya pff ??? yorum atmak icin yorum atıyorsunuz ...
Yha Artiq Tartisma Icin Buraya Gelenler Var. Ilk Sayfayi Okudum Diyen Adam Tartisma Yaratiyor. Ilk Sayfa da Buraya Tartisma Icin Gelmeyin Yaziyor Degil mi !?

Amacimiz Muhabbet, Ortam Yaptik Iste. Selam Verdin Almadik mi ?! Ama Siz Kus musunuz Demenin Alemi Yok..!

Topic Neden Mantiksiz Olsun ? Bak Hangi Formdasin... Hic Ugrasma Ben Soyliyim SOHBET&Geyiq . Biz de Sohbet Ediyoruz. Tartisma Yaratmayin..!

Daha sonra eklenen mesaj 3 dakika

Bu Arada Anemon 'un Yoklugu Dikkatimi Cekti. Topic 'in Duzenini Sagliyordu Ne Guzel...

Artik Saatin Disinda Yazanlar ve Tartisma Yaratanlar Var. ShadowFire veya Anemon 'dan veya Bizimle Ilgilenen Baska Yetkililerden Yardim Bekliyoruz :D

Bu konu Publisher tarafından düzenlendi(2006-08-01 02:19, 18 yıl önce)
Biraz daha tartışırsanız bu topicte kilitlenicek............
Aaaa Anemon Canim N'ber :D:D

Anemon Seni Goremiyoduk Sohbetlerde (:

Daha sonra eklenen mesaj 45 dakika

Bugun Herkes Erken Yolcu Ben Kapatcam Heralde...

ADSL ve Elektrikler Gitmesse :D 3 Gundur ya ADSL ya Elek. 'ler Gidiyor.

Ama Bugun Msn 'de Kiz da Var :D Kesin Burdayim Ama Benden Baska Kimse Yok Sanirim...

Bu konu Publisher tarafından düzenlendi(2006-08-01 03:18, 18 yıl önce)
Kimse var mI acaba su anda?Gece kuşu?
Hopp Ben Varım Eski Konuları Gözden Geçiriyorum :D
Guzel guzell :):) Bende bi bakayım..Linklere konulara filan.. :D
Gece Kusu RuLaZ :D

Oh Bea Konuscak Birilerini Ariyodum =)
Ya bu scripts bolumune bakıyodum hem scplere hem yorumlara bakıyorum da "vox" ile "xandra" ne kadar cok yorum yazmıs gereksiz yere.:hayir

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.