Kanfelaketi : hahahaha =) :d:D:D:D

???? :D Gece Gece Neler Oluyor Komik Olan Ney :sikkin
Pyscho_Teller : bir imzanın bu kadar polemik Acacıgna hic dusunmezdim :)

Naparsın görkemcim insanlık hali çekildim köşeye millete gülüyorum :P

Buarada diğerleri sadece görmek istediklerinizi görüyorsunuz yanlış yapıyorsunuz insanları anlamaya çalışmaktan çok yargılıyorsunuz ben Adolf Hitler hayranıyım ister kin duyun ister başka birşey ama hayranlık duyduğum yönünü hiç merak etmediniz o yüzden daha fazla küçük düşmeden susun bence.
Tyramon biz aslında yanlış yaptık.Bunlar konuştukca he öyle diyip geçicektik."Benim bu cümlede demek istediğim budur." cümlesini anlıyamıyorlar.6 tane sözcüğün bir cümle içerisinde hangi anlam doğrultusunda kullanıldığını kavrıyamıyan insanlarla neleri tartışıyoruz.

Bu arada en çok şuna güldüm.Birbirlerine destek çıktılar ya hemen karma vermişler :D
Adolf Hitlerin bende bir çok film izledim ve çoğu yerlerindede hak verdiğim şeyleri olmuştur. Benimde hoşuma giden bir imza ama yaptıkları için değil sadece anlatmak istedikleri için ve o anlatılanların günümüzde insan satılığına nası yalakalık yapıldığınıda gösterdiği için ben imzayı seviyorum. Demişsiniz bir Israil yaptığı için Yahudilerin hepsini niye suçluyorsunuz, sözün söylendiği zamana bakın olan olaylar bakın ne demek istediğini anlarsınız. Öyle genel olarak bakarsanız Adolf Hitler ' diye kendilerini tanıtan insanlar kendilerinden başka hiçbir ırk ^ insana benziyen canlıyı o zamanlar yaşatmak istemezler. Anlıcağınız söze yaptıkları açısından değil anlatmak istedikleri "politik" açıdan bakarsanız boşa tartıştığınızı anlarsınız .Yaptıkları açısından kimse desteklemiyebilir onlarda desteklediğini söylememiş zaten ama öyle bile olsaydı bunu kimse karşı gelemezdi.
Yaşınızı başınızı almış adamlar bunun için kavga mı edilir sizin gibi olgun insalara yakıstıramadım :huh :con
tedbunndy : Tyramon biz aslında yanlış yaptık.Bunlar konuştukca he öyle diyip geçicektik."Benim bu cümlede demek istediğim budur." cümlesini anlıyamıyorlar.6 tane sözcüğün bir cümle içerisinde hangi anlam doğrultusunda kullanıldığını kavrıyamıyan insanlarla neleri tartışıyoruz.

Bu arada en çok şuna güldüm.Birbirlerine destek çıktılar ya hemen karma vermişler :D

Dur bende sana verim bare... Sanki biz onlara insan öldürmek güzeldir dedik neyse ya konuşuyorlar sinir oluyorlar birşey yapamıyorlar hoşuma gidiyor makara işte gül gitsin :P
Karma olayına Koptum :alkis
valla karma hiç umrumda değil isterse -100 olsun ister 0 olsun farketme<z.okuduğunuzu anlamamışsınız ben de bıraktım tartışmayı gülüyorum
Oha görkem one yahu =)
Shaziment : valla karma hiç umrumda değil isterse -100 olsun ister 0 olsun farketme<z.okuduğunuzu anlamamışsınız ben de bıraktım tartışmayı gülüyorum

arkadaşım birşeyler öğretme çabasındasın anlıyorum çok güzeL bişi ama bu kadar uzatmana gerek yokki bırak içinde KaLsın o anLatma şevkin İçinde patLasın
:bonus

Bu konu Pyscho_Teller tarafından düzenlendi(2009-02-24 13:12, 16 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.