Adamın görüşünden sizene.Kendisi söylüyor zaten imzanın ne anlama geldiğini.Ayrıca Hitler'i sevsede sizene sevmesede.Bu ülkede özgürlük yokmu arkadaşım.Kimse görüşlerini söyleyemicek mi? Siz şu anda farkında olmadan Tyramon'un düşünce özgürlüğüne el uzatıyorsunuz.Bu konu hattinden fazla uzadı.Herkesin bildiği,sevdiği ve doğru gördüğü kendisine kalsın.
biz burda düşünce özgürlüğüne müdahale etmiyoruz.belki de fark etmeden ediyoruzdur.
fakat faşizm gibi bir insanlık suçunun karsısında durmamak da bana yakışmaz.doğruyu yanlışı göstermeye çalışıyorduk sadece...
Benim anladığım kadarıyla senin dediğin gibi bir düşünceye destek vermiyor.İmzasında anlatmak istediği;sadece İsrail'in yaptığı hayvanlığı kınamak amacıyla bunu en iyi anlatan sözü seçmiş.Bence birbirinizi fazla kırmadan kapatın konuyu.Çünkü ikinizin tartıştığı şeyler birbiriyle çok zıt.Aynı görüş üzerinde tartışıyor olsaydınız sadece izleyici olarak kalırdım.Fakat farklı şeylerden bahsediyorsunuz.
sonunda beni anlayan biri çıktı... Duygularıma tercüman olduğun için sağol... Umarım arkadaşlar neyi nasıl demek istediğimi anlamıştır şimdi...
tedbunndy : Benim anladığım kadarıyla senin dediğin gibi bir düşünceye destek vermiyor.İmzasında anlatmak istediği;sadece İsrail'in yaptığı hayvanlığı kınamak amacıyla bunu en iyi anlatan sözü seçmiş.Bence birbirinizi fazla kırmadan kapatın konuyu.Çünkü ikinizin tartıştığı şeyler birbiriyle çok zıt.Aynı görüş üzerinde tartışıyor olsaydınız sadece izleyici olarak kalırdım.Fakat farklı şeylerden bahsediyorsunuz.

İnsanların ölmesinin daha güzel bir dünya yaratacağını düşünmek üzerinden görüş bildiriyorsa kusura bakmasın saçmalıyor. Kimse gidip de topluluğu öldürmek üzerinden örnek vermemeli başkası da bunu normal görmemeli. "Benim görüşüm bu olabilirdi, kime ne?" deyip geçemezsiniz böyle bir konuda.
Sen nasıl fikrini söyleyebiliyorsan bende söyleyebilirim... Veya bir başkası benim fikrim doğru senin fikrin yanlış söyleyemezsin destekleyemezsin gibilerinden konuşamazsın...
Ben daha sana ne diyim.Anlamakta zorlukmu çekiyorsun arkadaşım.Yukarıda yazdıklarımın ne anlama geldiğini anlamaya çalış.Şimdi sana bişey sorucam.Güzel bir ortam olması için illa öldürmek mi gerekiyor diyorsun.Şimdi sana şunu söylüyorum.Bu konuya Hitler'in gözünden değil bir Türk gibi bakmanı rica ediyorum.Biz yıllardır Pkk yüzünden her yıl onlarca yeri geldiğinde de yüzlerce şehit veriyoruz.Peki biz bu durumda ne yapıyoruz?
Sadece onun bunun dediklerini yanlış anlıyor kendi hatalarımızı görmüyoruz. Asıl bakılması konuşulması gereken konu gazze, israil veya Hitler değil bu topraklar uğruna canını feda eden şehitler için yapılmamış ve yapılmicak olanlar
İlla öldürmek gerekir mi diyormuşum??!?!?!? Saçmalamışsın resmen. Ayrıca, yüz kere mi söylemem gerek bilmiyorum ama "İnsan öldürmek; yanlıştır, insanlıktan uzaktır, insanlık suçudur!!!!" bu böyle bilinsin. Hala yok görüşüm böyle yok şu şöyle diye kastırmayın. Bunun üzerine gidip de yorum yapamazsınız artık. Bunu çok açık ve net söyleyebilirim.

Ben bizim burda özgür yaşamamız için kanını dökmüş şehitlere de, Auschwitz de yok yere öldürülmüş zavallı Yahudilere de, özgür düşünceye de saygı duyuyorum. Ama siz öyle güzel safsata yapmışsınız ki helal olsun diyorum.

Eğer PKK ile olan durumu soruyorsan sana söyleyeyim: Türkiyedeki her iki kişiden biri "bu pis Kürtlerin kökünü kazımak lazım dağa mağa çıkıyorlar" diye yorum yapıyor. Batının müslümanlara baktığı şekli örnek vermiştim, işte onun gibi. Aynı Hitler gibi. Tabii bu yorumu yapanların Kürt olarak doğmamasının tek sebebi olasılık.

Lütfen yazdıklarımı okumadan, hangi mesaja ne cevap vermişim dikkat etmeden yorum yapmayın bu mesajımdan sonra.

Dipnot : Sırf ego yüzünden klavyeye saldırmadan önce bu cümleyi içinden tekrar et - "İnsan öldürmek yanlıştır."
Orada öldürmemek lazım yazıcaktım yanlış yazmışım.Fakat Pkk hakkında sana sorduğum soru o değildi.Yanlış anlamışsın.Eee İnsan öldürmek yanlış diyorsun.Ozaman bizde yanlış yapıyoruz.Pkk kamplarını bombalıyoruz,üzerlerine füze yağdırıyoruz.Demek bizde suçluyuz.Peki sen öldürmezsen nasıl kurtulucaksın bu pisliklerden?Şu anda konuştuğunuz yanlış olayının aynısını İsrail yapıyor.Peki bu adamlar laftan anlamıyorsa hala kan dökmekte ısrarcıysa sen bu insanları nasıl durdurucaksın?Asırlar boyu yapılan savaşlar aslında senin bildiğin bizim bilmediğimiz şekilde çözülüyorduda bütün dünya yanlış yolumu izledi?
E benim de anlattığım bu. PKK senle savaşıyorsa sen de PKK'yı yoketmeye çalış, Kürtleri değil! Zaten Kürtlere karşı yükselen ırkçılık sayesinde daha da besleniyor PKK.

İsrail insanlık dışına çıkıyorsa o zaman İsrail'i durdur. Gidip de tüm Yahudileri katletme.
Bu arada ben kimseye ben süperim siz eziksiniz ayağı çekmiyorum (ben biliyormuşum, siz bilmiyormuşsunuz vs.). Konuyu farklı yerlere çekiştirmezsen sevinirim.

Savaşların çözüm yolları bilinmiyor değil. İzlenen yol tam aksini istiyor da ondan. Orta doğuda çıkan bir savaş kiminin cebini parayla dolduracak kiminin de bazı "zekice" siyasi planlarını harekete geçirmesini kolaylaştıracak.
Arkadaşım sen radyasyon falanmı yedin biyerden.Sana kim bizi ezik yerine koyuyorsun diyor.Ayrıca çok yanlış düşünüyorsun.İsrail sonuçta kumdan kale değil.Tekme at yıkılsın gibi bişey olamaz.İlla İsrail'i durdurmak istiyorsan yine insan öldürüceksin.Çok zıplayan,biyerleri çok kaşınan ölür.Ve ölmek zorundadır.Fakat içerinde sakladığın şeyleri konuşmayı okadar çok istiyormuşsun ki konu buralara kadar geldi.Konuyu buralara kadar getirmeden ilk başta yazılanları okusaydın bu topicteki post sayısı 15'te kalırdı.
tüm ırkları keselim doğruyalım bi tek türkler kalsın bi de almanlar mutlu mesut yaşayalım bu mudur?!?!
iyice sacmalamışsınız ya ne diyim artık ben size.ayrıca tymaronun söylediği düşünce özgürlüğü ise bizim soyledıklerımız de düşünce özgürlüğüdür.
daha fazla sacmalanmadan konuya kilit istiyorum.hadi iyi geceler
@tedbundy

Öfff, ben sana bir gruptan yola çıkıp bir topluluğu öldürmeye çalışmanın saçmalığını anlatmak istiyorum sen bana alakasız örneklemeler yapıp bir de çamur atmaya kalkıyorsun. Başlıkla alakalı konularda da istediğim gibi mesaj atabilirim, konu da Mein Kampf gördüğün üzere.

Kendini zorla haklı çıkartmak için de son iki cümlende nefretini harika kusmuşsun, gözümden kaçmadı. Aferin, çok güzel düşünmüşsün.
Sana durduk yere tüm dünyayı yakıp yıkmak mı lazım dedik.Adam bizi 2 dakikada Alman yandaşı yaptı.Fakat sen özgürlüğün ne anlama geldiğini bilmiyorsun.Ben diğer arkadaşla konuşurken onun fikirlerine saygı duyuyorum fakat onun düşüncelerine bir baskı falan yapmıyorum.Ben düşüncemi söylüyorum o düşüncesini söylüyor.Fakat sen Tyramon'nun o lafı imzasına koymasıyla ne anlatmak istediğini anlamadığın için direk sen bu görüşü nasıl savunursun gibi bi laf attın ortaya.Ben anladımki orada ne demek istediğini anlatamıcam size.Fakat şunu yapmanızı istiyorum.Benim nickimi araştırmanızı istiyorum.Wiki de ayrıntılı şekilde anlatmış.Araştır orada yazılanları buraya kopyala.Bende bu nicki neden seçtiğimi sana anlatıyım.Fakat şu şekilde yaz.Ted bundy.

Sen ilk başta ne dedin bi dön tekrar oku.İnsan öldürmek suçtur dedin.Fakat 2 saattir bir grup yüzünden bir toplumu öldüremezsin diye birşey söylemedin.Bende sana 2 saattir onu anlatmaya çalışıyorum.Hakeden ölür demekle anlatmak istediğim o fakat.Anlamıyorsun.Aslında farkında olmadan sende aynı şeyi söylüyorsun.Sadece son 2 mesajında gurp toplum ilişkisini kullandın!!

Bu konu tedbunndy tarafından düzenlendi(2009-02-22 03:23, 16 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.