Elwe biz sana bir şey demiyoruz üstteki mesajları okursan anlarsın kimlere bir şey dediğimizi
Bana birşey demediğini biliyorum merak etme hepsini okudum, cevabımdaki ilk kelimede söylüyorum, zaten sonrada kendi üzüntümü ve görüşlerimi söyledim, haklısın sende söylediklerinde katılıyorum.
biraz geç oldu ama mthN dediği doğru üstelik imzama onu yazmamım amacı israili kınamaktı yazma amacımı bilen biliyor herkesin düşünceleri ve görüşleri farklıdır benim görüşüm gerçekten imzamdaki gibi olsa bile bu seni veya başkasını hiç bağlamaz
israilin yaptıklarından hitlerin öldüremediği her yahudi mi sorumlu?
sen o lâfı tekrar oku bir de bu mesajı tekrar oku sonra ustunde biraz düşün...
"görüşlerim imzadaki gibi bile olsa sanane"demişsin.
ben burda size insanlık öğretmeye çalışıyorum.
insanlığı hatırlatmaya çalışıyorum.
görüyorumda boşuna uğraşıyorum.
neyse ben yatıyorum.
daha fazla zaman kaybedemiyecem...
Gute nacht
Ben hayvanım sen insansın hadi iyi geceler
hala yazdıklarımdan tek kelime anlayamadın değil mi?gerçekten de boşuna zaman kaybediyormuşum...
sanada yaranılmıyor benim neyi ne amaçla söylediğimi neyi nereye söylediğimi çevremdekiler biliyor anlıyor bunun hesabını ne sana veririm nede başkasına ayrıca beni veya benim gibileri insan etmek senin haddin değil. Biz yeterince zaten insanız ölmüş adamın yaptıklarını kötüleyeceğinize gidin israili kötüleyin masum insanlar ölüyor ama konuyu nereye çekiyorsunuz geçmişe değil geleceğe bakın
emin ol israili herkesten daha cok "kötülüyorum".başka da birşey yazmıyorum senin hiçbir şey anlamayağın belli zaten
Hitler, Alman Irkını her ırktan üstün görür. Yani karşısına aldıkları sadece yahudiler değildi, eğer karşısına biz çıksaydık, bizle de savaşırdı.

Arkadaşlar, bence fazla bilginiz olmadan buraya - Gazze'de yapılan vahşete duyarlı olduğunuzdan dolayı, tamamen iyi niyetinizle - birşeyler yazıyorsunuz. Ancak, hiç bir şey Hitler'in yaptıklarını haklı çıkartmaz, çıkartamaz.
Ya Arkadaşlar Konuyu Saptırmanızın Anlamı Yok Bence.
Boş Boş Tartışmayın.
Shaziment : emin ol israili herkesten daha cok "kötülüyorum".başka da birşey yazmıyorum senin hiçbir şey anlamayağın belli zaten

Sen yatmıyormuydun ?
uykum kactı.israile karşı olmak ile yahudilere karşı olmak arasındaki farkı bilmiyorsun sen.bence öğrenmelisin...son yazılanlardan sonra bunu öğretecek olanın ben olmadıgımı anladım...
sen beni anlamıyorsun tanısan anlardın neyse fazla polemiğe girmeye veya tartışmaya gerek yok benim demek istediğimi neyi ne amaçla yazdığımı anlayan anlıyor...
Tymaron : benim görüşüm gerçekten imzamdaki gibi olsa bile bu seni veya başkasını hiç bağlamaz

Umarım bunu sırf bir anlık sinirle altta kalmamak için söylemişsindir. Eğer gerçekten diyorsan bunu bu herkesi bağlar. Adam öldürmek hem insanlık hem de ahlak suçudur. Hele bir de bunu bir grubun hareketine bağlayıp meşrulaştırmaya çalışıyorsan durum daha da korkunç.
al birini vur ötekine

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.