uykusuzluk hepimizin başına vurmuş.hepimiz giderek daha da sacmalamaya basladık.beni tam anlamamışsın ama neyse.sanırım ben de sneı tam anlamadım.yalnız sen de o imzayı cok guzel anlamışsıın(!) tebrik ediyorum seni.daha fazla sacmalamadan yatıp uyuyun ben de uyucam merak etmeyın :)
ayrıyetten bu tymaronun bu başlıktaki ilk mesajı:
"İsrail'le ne alakası var sadece sevdiğimiz birisinin son günlerde dediklerinin ortaya çıkması tekrar gündeme gelmesini sağladı"

madem sandıgım gibi değil burda sevdiğimiz biri derken ne demek istedi?bir kişiyi sevmek için illa onun düşüncesinde olmak gerekmez doğrudur.fakat bir katilin başka neyini sevmektesiniz?
tedbunndy : Sen ilk başta ne dedin bi dön tekrar oku.İnsan öldürmek suçtur dedin.Fakat 2 saattir bir grup yüzünden bir toplumu öldüremezsin diye birşey söylemedin.Bende sana 2 saattir onu anlatmaya çalışıyorum.Hakeden ölür demekle anlatmak istediğim o fakat.Anlamıyorsun.Aslında farkında olmadan sende aynı şeyi söylüyorsun.Sadece son 2 mesajında gurp toplum ilişkisini kullandın!!

Hahaha, dön bir tekrar oku demişsin iyi güldürdün beni sağol. Al bak bu benim ilk mesajım: https://www.ultima-strike.com/forum/off-topic/mein-kampf-kavgam-adolf-h-q31767#341762 Ne yazıyor burda iyice oku, altını çiz, printerdan çıkart, duvarına as. Parmaklarını gözünün önünden çektiğin bir vakit bu konuyu konuşmaya devam edelim. Gerçekten, senin kendini haklı göstermeye çabalamanla uğraşamayacağım. Hadi iyi geceler.
Sende burayı iyi oku.

biraz geç oldu ama mthN dediği doğru üstelik imzama onu yazmamım amacı israili kınamaktı yazma amacımı bilen biliyor herkesin düşünceleri ve görüşleri farklıdır benim görüşüm gerçekten imzamdaki gibi olsa bile bu seni veya başkasını hiç bağlamaz

sonunda beni anlayan biri çıktı... Duygularıma tercüman olduğun için sağol... Umarım arkadaşlar neyi nasıl demek istediğimi anlamıştır şimdi...

Benim anladığım kadarıyla senin dediğin gibi bir düşünceye destek vermiyor.İmzasında anlatmak istediği;sadece İsrail'in yaptığı hayvanlığı kınamak amacıyla bunu en iyi anlatan sözü seçmiş.Bence birbirinizi fazla kırmadan kapatın konuyu.Çünkü ikinizin tartıştığı şeyler birbiriyle çok zıt.Aynı görüş üzerinde tartışıyor olsaydınız sadece izleyici olarak kalırdım.Fakat farklı şeylerden bahsediyorsunuz.

Şu anda yukarıda benim söylediğim lafın senin verdiğin cevabı oku.

İnsanların ölmesinin daha güzel bir dünya yaratacağını düşünmek üzerinden görüş bildiriyorsa kusura bakmasın saçmalıyor. Kimse gidip de topluluğu öldürmek üzerinden örnek vermemeli başkası da bunu normal görmemeli. "Benim görüşüm bu olabilirdi, kime ne?" deyip geçemezsiniz böyle bir konuda.

Buda senin verdiğin cevap.

Bazı şeyleri biliyor olabilirsin.Bunları bize açıklamak istiyor olabilirsin.Fakat yukarıda yazılanları okuyup anlama becerisini gösterebilseydin.Orada susardın.Böylelikle konu kapanırdı.;-)
ulan ben türkçeyi unuttum galiba.1 saattir tekrar tekrar bütün mesajları okuyorum fakat aynı sonuca varıyorum ben Türkçe'yi mi unuttum ne?
Bakmayayım, bakmayayım dedim ama ne yalan söyleyeyim çok merak ettim nasıl saçmalayacak diye arkadaşımız. Tahmin ettiğim gibi enfes saçmalamış. Ben kendisine tüm konu boyunca duymak istediği şeyi söyleyeyim de huzurla yatsın yatağına, üzülmesin.

"Evet tedbunndy haklısın abi sen her zaman olduğun gibi. Orada yazanlar dediklerinin aksini iddia etse de bence biz yanlış anlıyoruzdur bunları. Gralsın."

;-)
Shaziment : ulan ben türkçeyi unuttum galiba.1 saattir tekrar tekrar bütün mesajları okuyorum fakat aynı sonuca varıyorum ben Türkçe'yi mi unuttum ne?

Bütün herşeyi okumana gerek yok.00:09 da atılan mesajdan başla okumaya 00:31'ide oku.Gerisini boşver.Bu iki zaman arasında yazılan mesajlara bak.İmzada ne anlatılmak isteniyor ve konunun nerede kapanması gerektiği yeri görüceksin.
Bakmayayım, bakmayayım dedim ama ne yalan söyleyeyim çok merak ettim nasıl saçmalayacak diye arkadaşımız. Tahmin ettiğim gibi enfes saçmalamış. Ben kendisine tüm konu boyunca duymak istediği şeyi söyleyeyim de huzurla yatsın yatağına, üzülmesin. "Evet tedbunndy haklısın abi sen her zaman olduğun gibi. Orada yazanlar dediklerinin aksini iddia etse de bence biz yanlış anlıyoruzdur bunları. Gralsın."

He öle gralsın diyip konuşacağına.Yukarıda yazılanları iyi anlamayı deneseydin konu buraya kadar gelmezdi.Adam ben öyle demek istemedim bu
şekilde demek istedim diyor sen hala "insan öldürmek suçtur" diye biyerlerini yırtıyorsun.
tedbunndy :
Shaziment : ulan ben türkçeyi unuttum galiba.1 saattir tekrar tekrar bütün mesajları okuyorum fakat aynı sonuca varıyorum ben Türkçe'yi mi unuttum ne?

Bütün herşeyi okumana gerek yok.00:09 da atılan mesajdan başla okumaya 00:31'ide oku.Gerisini boşver.Bu iki zaman arasında yazılan mesajlara bak.İmzada ne anlatılmak isteniyor ve konunun nerede kapanması gerektiği yeri görüceksin.
şimdi anlaşılıyor neden böyle sacmaladıgın.
Ben bir konuyu belli bir zaman aralığına göre yorumlasaydım Atatürk'ün bile kötü bir adam olduğunu düşünürdüm.Bence sen baştan oku bütün mesajları.ben yatıyorum artık saat 3 olmuş.bu sefer gercekten yatıyorum:)hadi iyi geceler hepinize.
bu arada istegin uzerıne wikipediye ismin hakkında baktım(şimdi kopyalamaya usenıyom).seri katil tecavuzcu fakat yakışıklı bir adam falan yazıyo.evet bu nicki neden sectıgımı anlatıcam demiştin sen yaz ben sabah okurum.
Bu yazdıklarımı sabah ayık kafayla okursan daha iyi anlarsın.Sen şu cümleden ne anlıyorsun."Benim bu imzamdaki yazıyı yazmamdaki amaç İsrail'i kınamaktır".Bende sana orada diyorum ki Tyramon bu konuda İsrail'in hayvanlığını anlatabilicek en iyi lafı seçmiş diyorum.Tyramonda bana evet senin dediğin şekilde söylemek istedim.Zaten burada son noktayı Tyramon koymuş.İmzada ne anlatılmak istendiği belirtilmiş.

Nickimin anlamına gelicek olursak.Size araştırın demek istememdeki sebep,birisi tarihten birisinin adını biyere yazıyorsa illa onun görüşlerini veya yaptıklarını onaylıyorum anlamına gelmez.Eğer bu şekilde olmasaydı benim veya bu nicki başka kullanan bir kişinin tecavüzcü,seri katil,hırsız vs gibi şeyler olması gerekirdi.Fakat ben bu nicki kullanmadan önce bi arkadaşımdan Ted Bundy diye birşey duymuştum ve adı hoşuma gitmişti.Sonradan filminin olduğunu öğrendim ve izledim.Yani kısacası anlatmak istediğim şey sözün asıl sahibinin ne anlamada söylediği değilde o sözü ve cümleyi yazan kişinin hangi manaya getirerek onu yazdığıdır.
ya ben konuya imzamla ilgili yorum falan yapmadım ancak bir insanın imzası bu kadarmı batar insanlara dünyaya şu at sözlüklerinizle bakmayın lütfen çıkartın artık. Biraz geniş bakın dünyaya sadece anlatılmak istendiği gibi algılamayın bazı şeyleri
bakın arkadaşlarım konuyu ilk baştan okuyun diye 10 kere soyledım.
orda crazydream bu konuyu paylaşmış ilk önce
sonra vladimir
Büyük bir içtenlikle teşekkür ediyorum.Ben Adolf Hitler'in hayranıyımdır.Yakın tarihte hayran olduğum bir kaç isim arasında yer alır.

Tarih sırasına göre/(burdan tarih dersinin kaç oldugunu anlıyoruz bu arada)

Adolf Hitler
Atatürk
Saddam Hüseyin

demiş.

sonra crazydream:
Paylaşımda başarılı olduysam ne mutlu bana bende sevdiğim için bulmuştum ztn bunu =)
sonra vladimir ve crazydream:
Hayret bişi bu topicin tavan yapması lazımdı!!!
bencede yapması lazımdı ama işte beklentiler olmuyo
demiş
sonra kell:
Atatürk ü diktatörlerin arasında saymak büyük ayıp.

Hitler i bende severim fakat Atatürk ile kıyaslıyamam sevgimi.
demiş
sonra vladimir:
KeLL ne alakası var.Ben sağdece yakın tarihte sevdiğim Liderlerin isimlerini saydım.Atatürk ile sevgi kıyaslaması yaptığımı nereden çıkarttın.Hangisi Atamızın eline su dökebilir.
demiş
sonra elwe elinde belgesel olan paylaşabilirmi demiş
sonra ben:
bakıyorum da israil 'in saldırılarından sonra hitlerin hayranları artmış...yazık cok yazık.hiç bir şey hitlerin faşizmini ya da başka bir faşizmi haklı cıkarmaz!hiç bir şey israilin emperyalizmini ya da başka bir emperyalizmi de haklı cıkarmaz!.diyecek başka söz bulamıyorum size...
demişim
sonra tymaron:
İsrail'le ne alakası var sadece sevdiğimiz birisinin son günlerde dediklerinin ortaya çıkması tekrar gündeme gelmesini sağladı.
demiş
sonra ben:
sen kendi imzanı okumadın hiç galiba.madem israille alakası yok neden öldürmediği her yahudi için hitlere kufur etmek gelıyor içinden?
doğuştan seçemediği bir şey için yuzlerce insanı katleden birini niye savunursunuz niye hayranı olursunuz ben de bunu anlamıyorum.
herşeyi gectim Atatürk'ten utanın be.
"Yurtta Sulh,Cihanda Sulh!"
demişim
mthn:

Tymaron'un İmzasındaki Sözü Tymaron Söylemiyor.
Yani içinden küfür etmek gelmiyor.
Bu söz Adolf Hitler Tarafından Söylenmiş.
Oda İmzasına koymuş.

ben:
Sözün hitler tarafından söylendiğini görüyorum kör değilim ve Türkçe biliyorum.
bir insan benimsemediği veya haklı bulmadıgı bir sözü niye koysun imzasına?

ornitorenk:
Birkaç insanın davranışını bir gruba mal edemezsiniz. Olur da Hitlerin kafasıyla hareket etmeye devam ederseniz dünyadaki tüm ırkları/grupları/organizasyonları yoketmeniz gerekir. Bu topluluklar içinde en azından bir tane zararlı insan zaten bulursunuz. Aynı Amerika'da adamların 11 Eylül sonrası her müslümana terörist gözüyle bakması gibi. Karşılıklı nefret içinde ne güzel yaşıyoruz. Bu nefreti oluşturan adamlara kızamıyorum çünkü bu nefreti benimseyen adamların beni tiksindirmesi dikkatimi dağıtıyor
elwe:
Arkadaşlar niye böyle tartışmalar oldu anlamış değilim, ben adolf hitler hayranı değilim yanlız tarihe ilgim var, araştırmak bilgilenmek okumak istiyorum çok doğal birşey, konu adolf hitler evet bu adamın neden böyle yaptığını neden yahudilere bu kadar nefret ile baktığını, partisini görüşünü, amacını onun gözünden görmemiz gerekir, yaptığı şeyler tabii ki çok çok kötü şeyler böyle bir sempatizanlığın oluşmasıda ülkemizde beni çok üzüyor
tymaron:
biraz geç oldu ama mthN dediği doğru üstelik imzama onu yazmamım amacı israili kınamaktı yazma amacımı bilen biliyor herkesin düşünceleri ve görüşleri farklıdır benim görüşüm gerçekten imzamdaki gibi olsa bile bu seni veya başkasını hiç bağlamaz

sonra ben:
israilin yaptıklarından hitlerin öldüremediği her yahudi mi sorumlu?
sen o lâfı tekrar oku bir de bu mesajı tekrar oku sonra ustunde biraz düşün...
"görüşlerim imzadaki gibi bile olsa sanane"demişsin.
ben burda size insanlık öğretmeye çalışıyorum.
insanlığı hatırlatmaya çalışıyorum.
görüyorumda boşuna uğraşıyorum.
neyse ben yatıyorum.
daha fazla zaman kaybedemiyecem...
Gute nacht

demişim.baştan beri konuyu tekrar okuyun diyorum ama dinleyen yok.bi bakın bakalım.şimdi ben orda hitler gibi bi katilin hayranlarına gönderme yaparken tymaron niye konuya bodoslama daldı?
peki faşist bir katilin hakkında niye sevdigimiz biri dedi?bu düşünceyi savunmuyor olabilir fakat bir katilin bşaka neyini seviyorsunuz?bu adam bir sanatci falan da olsa aynı zamanda tamam diyecem.
imza olayına gelınce: tymaron o imzayuı o anlamda kullanmamıs olabılır fakat o söz soykırımı savunuyor.konuya o sekıdle dalmasından sonra ben de bundan bahsedıyordum.fakat giderek sacmalamısınız.
şimdi ermeni intikam alayının yaptıkları sırasında bi ermeni" lideri bir gün öldüremediğim her turk için bana kufredeceksınız"dese ve suanda türkiye bir ülkeyi işgal ediyo olsa ne düşünürdünüz?
şimdi birşey söylicem onuda başak yerinden anlicaksın benim bu dünyada sevdiğim değer verdiğim ve düşüncelerine saygı duyduğum en büyük önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ancak ben onu seviyorum diye onun hataları yok değil veya kötü bir yanı olmayacak anlamına gelmez 4-4'lük insan yoktur ben size Adolf hitler insanlardan sabun yaptı ne güzel dedim mi hayır siz ne yaptınız imzama sadece bazı şeyleri kınamak için yazdığım yazıyı aldınız evirdiniz çevirdiniz aptal saptal anlamlara getirdiniz. Son olaylarda daha sıcaklığını kaybetmemiş ve devam edem olaya en büyük tepkimi bu cümle ile dile getirdim ve uzun zamandırda imzamda olan birşey. Onu bunu boşverde eğer böyle kimin ne yaptığını kınamaya çalışcaksak gidin israili kınayın gidin akp'yi kınayın gidin tayyibi kınayın.
Tymaron arkadaşım sonuna kadar haksızsın bu benim görüşüm ne dersen de, senin içinde ben ne dersem diyiyim farketmeyecek bu belli msj'lardan, ama imzandaki söz dünyanın en sert en cani,faşist diktatörüne ait seninde bildiğin gibi başka birşey demeyeceğim, senin imzan sonuçta görüşümü belirttim herkez istediğini yapmakta hür'dür.
tymaron ben sana daha da bir şey söylemiyom benım mesajlarımı okuymuyorsun bari kendi mesajlarını oku be.kendinle çelişiyon.daha da bu topice yazmıyorum.önce şu konudaki mesajları doğru düzgün oku be
bir imzanın bu kadar polemik Acacıgna hic dusunmezdim :)
hahahaha =) :d:D:D:D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.