tedbunndy : Sen ilk başta ne dedin bi dön tekrar oku.İnsan öldürmek suçtur dedin.Fakat 2 saattir bir grup yüzünden bir toplumu öldüremezsin diye birşey söylemedin.Bende sana 2 saattir onu anlatmaya çalışıyorum.Hakeden ölür demekle anlatmak istediğim o fakat.Anlamıyorsun.Aslında farkında olmadan sende aynı şeyi söylüyorsun.Sadece son 2 mesajında gurp toplum ilişkisini kullandın!!
Shaziment : ulan ben türkçeyi unuttum galiba.1 saattir tekrar tekrar bütün mesajları okuyorum fakat aynı sonuca varıyorum ben Türkçe'yi mi unuttum ne?
Bakmayayım, bakmayayım dedim ama ne yalan söyleyeyim çok merak ettim nasıl saçmalayacak diye arkadaşımız. Tahmin ettiğim gibi enfes saçmalamış. Ben kendisine tüm konu boyunca duymak istediği şeyi söyleyeyim de huzurla yatsın yatağına, üzülmesin. "Evet tedbunndy haklısın abi sen her zaman olduğun gibi. Orada yazanlar dediklerinin aksini iddia etse de bence biz yanlış anlıyoruzdur bunları. Gralsın."
tedbunndy :şimdi anlaşılıyor neden böyle sacmaladıgın.Shaziment : ulan ben türkçeyi unuttum galiba.1 saattir tekrar tekrar bütün mesajları okuyorum fakat aynı sonuca varıyorum ben Türkçe'yi mi unuttum ne?
Bütün herşeyi okumana gerek yok.00:09 da atılan mesajdan başla okumaya 00:31'ide oku.Gerisini boşver.Bu iki zaman arasında yazılan mesajlara bak.İmzada ne anlatılmak isteniyor ve konunun nerede kapanması gerektiği yeri görüceksin.