Cyanide_Nebula :
@Bowfinger
Forum oyuncudan korkup kapatılır mı?
Forum için zaten datacenter ile görüştük kendileri uygun bir şekilde düzenleyecekler. Bu durumda onları bekliyoruz. Forum yoksa server kötü anlamı taşımaz.
Facebook'a gelirsek, Facebooktan kimse "Forum yok" dedi diye engellenmez. Facebook sayfasında da o tarz yazılar mevcut, o yazılardakilere işlem yapılmayıp size yapılmaz. Engellendiyseniz "Forum yok ne biçim server bu ya" gibi bozuk bir üslupla söylediğiniz için engellenmişsinizdir.
Client konusunu yüzlerce kez oyunda duyuru olarak pek çok kez belirttik, belirtiyoruz. Vendorlardan alış veriş yaptıktan sonra targetınızdan çıkararak bye komutunu kullanın.
"3 Aylık Sunucuda Olsa Seneleri Devirmiş Sunucuda Olsa Hep Yalan Dolan Ve Umursamazlık Aynı.İlk Baslarda Player Az Olur Stafflar Pur Döner Kibar Konusmalar Catafatlı Cumleler Hosgoruler Player Bir Tavan Yapar.Bide Bakmıssın Ne Staff Var Ne Sen Kimin İtisin Moduna Gecilir.Umursanılmaz Sallanılmaz.
"Nebula New Era ( Yeni Çağ)
Merhaba,Sunucu aktif edildikten sonraki ilk 30 gün boyunca %100 ph olacak. Snooping ve Stealing yetenekleri haricinde PH aktif olacak, Animal Taming yeteneğinde kolaylık sağlanacak. İlk 30 günden sonra zamanla skill gain düşürülecek. " Bumu Kolay Ph Kapanma Suresine Ben Daha Tamingmi Yetiştirememki Digerlerini Nasıl Yetiştireyim 4 Gun Olacak Tame 53.5 ?"
Bu yorumun uslubu güzel benim ki mi kötüydü ?
Olanları yazıyorum buradaki yorumlarımda dahi bir negatiflik var mı ? Ben sistemlerinize uzağım. Page atıyorum. Playerlara sor diyorsunuz. Hem kolay yapalım hem zor yapalım anlayışındasınız herhalde. Gerçekten şunu merak ediyorum. Yeni başlayan bir player nasıl mage kasacak örneğin? Ne vendorda ne de newbei olarak 2-3-4 üncü level scrolllar yok. Eğer biz eski nebula gibi kendiniz çıkartın istiyoruz diyorsanız eyvallah. Ama bu nasıl tezatlık onu anlamış değilim.
Bir diğer konu , multi konusu. Multi yok diyebilir misiniz? Yapan adamla yapamayan adamların günahı nedir?
Sitenizde açıklama olmadığı için ne yapacağımızı bilemiyoruz. Scroll yazılmıyor diye. Balıkçı açtım. Meğer ağ vendorda satılmıyormuş. Ama sisteminizi bilen kişiler veya artık bir şekilde !? öğrenen kişiler necroya bile başlamış. Ki ben necro konusunda hiç açıklama göremedim sitede.
Kalıcı olmak istiyorsanız BİZLERİ kazanmanız lazım. Yoksa bilen adamlar zaten sizin resden önceki oyuncularınız. Tek farkları şu an 1 client yerine 5 client ile bağlanmış olmaları.
Seçim ve karar sizin. Ben oynamak istiyorum. Peki siz gerçekten oynatmak istiyor musunuz?
Ekleme: Böyle bir aktivie böyle bir event hayatımda görmedim. Çok başarılı ya. SS almak için bir ekranda en fazla kaç karakter sıkıştırabilirsiniz yarışmasına katılmak için yapılmış sanki. Böyle devam edin. Ben kasma hızımı yavaşlatıyorum ne olur ne olmaz.
Ekranda yürünmüyor lagdan event diyorlar ya hey allahım.
Bu konu bowfinger tarafından düzenlendi(2013-12-22 23:17, 11 yıl önce)