Ben bu nebulanın mantalitesini anlamıyorum hatta oynuyan bir çok oyuncuyuda. Adamlar bin lira masraf edip makina açtığınıdan söz ediyor. Gel gelelimki işin aslına arkadaşlar. Size belirteyim direk olarak. Üşenmedim araştırdım. Çünkü Nebula'ya sağlam garezim var. Kabul ediyorum nefret ötesi hatta.
https://www.offlinebilisim.com/windows-vds.html , verdiğim adres Nebulanın VDS aldığı firmaya ait ve kullandıkları alt yapıda Max 2 yada 4gb ramli bir makina alsalar ayda taş çatlasın 60-90 lira arasında. Anlamadığım olay 60 liraya aylık masraf eden saçma bir oluşumun Mare'yi 70 liraya satma çabasıdır. Vay arkadaş ben böyle birşey görmedim yani. Hiç bir şekilde bu nebulanın aylık 90 liradan daha fazla bir masrafı olduğunu bile düşünmüyorum aksini bile iddaa edemezler. Kandıramazlarda. El altından ,acc res atılmasına rağmen parayla gene kankalara satılan öteberi binekler ve bunun yanı sırada eski oyuncularının para ödeyip hakkı olan şeyleri 1 ocağa kadar vermemeleri de ayrı bir olay. Adamlar parasını vermiş almış mağdur edilmiş. 1 ocağa kadar adamları zorla oyunda tutup sonrada item'ini vermek cidden tuhaf. Parasını geri iade etmek isteyen birisine verdikleri cevap istersen oynarsın istemezsen oynamazsın şeklinde akıllara zarar bir faşist yaklaşım.
Neyse uzun lafın kısası. İnsanların emeğine değer vermeyen sadece bir ismi kullanan bu oluşumun sağdan soldan çaldığı scriptlerle iş yürütüm insanlarında bu oluşumda toplanması akıllara zarar bir durum. Kişisel düşüncelerini forumlarda belirtip daha sonra ters düşünce oyun hesabıda dahil kapatılan oyuncuların düştüğü durum yazık. Ne de olsa bizde oyuncu derdi yok siz kimsiniz moduna girip millete musallat olmaları da ayrı bir olay zaten.
Daha 10 sayfa yazı yazarım buraya. İnsanların bunları bile bile bu salak oluşumda bulunması düşündürücü.
** tahrik edici ifadelerden kaçının
Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-12-21 16:42, 11 yıl önce)