ailecek sıkılıyorduk bu aralar başladık bizde eski kadroyu görmek güzel oldu :D

yeterince uzun bir soluk sanırım, uğruna hala aktif olan fakeleri yapılmış türkiyenin en iyi sunucusu artık kapanmama garantisiyle.. oynanır galiba
inş dediğiniz gibi olur sessiz sedasız dotun yok olması çok kötü olmuştu
sahibi askere gitmişti, bazı fazla staffı avantaj gösteren serverlar gibi 45 staffı olmadı dotun hiçbir zaman, başta yürüten tek bir isim var yapabileceği bir şey yoktu gene de farklı bahaneler öne sürdü. aslında bakmasa da 6 ay açık kalcak bir server o kadar sorunsuz sdlfksdf
https://www.youtube.com/watch?v=j_tOkZGGtqo

tek kelime ile çok güzel ya
adamın adresi açık etmişsiniz :D
firewall ibaresini gören efe kakar şidmi başlar nasıl saltirsaaaaam diye :)) pathetic.
Silindi
Banned
1
Burası varken gidip 24 saat kavgalı elmothta dini imanı para olan nebulada ve obsesif kompulsif bozukluğu olan ego bombası burkinin tnsinde oynayan var :D
her gün gelen mailler başladı yine.
Birilerinin yine keyif mode on
Silindi
Banned
1
adamlar açalı 3 gün oldu tns yi 2 ye katladılar sdsdadas millet biliyor tabi neyin çakma neyin orjinal olduğunu
Tns güzel server ama Connectoru sıkıntı. Tns'in connectoru ile birlikte bilgisayarının erişiminide açıyosun direk. Kendisi trojan horse gibi çalışan bir connector ile insanların oyuna girmesini istemek başlı başına bir hata.

Dot ta iyi server yöneticileri sağlam. Scriptler iyi, etkinlikler de güzel oluyor. Ama ansızın kapatıp gitmesi reputation kaybına uğramasına sebeb oldu. Kaybettiği güveni geri kazanırsa, Nebulaya kafa tutar gene.
70 tl edit basıo tns ilk sıkıntı o adam forumunu bile yazmıstı biri dava acıcam dedi die =)
öncelikle serverda yaklaşık olarak 5 gündür oynuyorum. oyuncu sayısında minimum 60 gördüm ancak serverda kesinlikle ve kesinlikle 60 kişilik aktivite yok.

3 gecedir PK olarak oynuyorum. Britain'de bankaya giriyorum adam kesiyorum. Moonglow'da öyle, Minoc'ta öyle, Skara Brae'de öyle, Vesper'da öyle. bunu söylememin sebebi ise farklı. mantıken gece olduğu için insanların makroya bırakıp gitmesi çok doğal geliyor aslında. ama kestiğim insanların içinde hiçbir şey çıkmıyor. ne bir potion var, ne bir lockpick, ne bir dagger, ne bir resurrection scroll ne de başka bir şey. aklınıza ne gelirse artık. kısacası, kimse öyle bırakıp gittiğinde skill kasmıyor. öldükten sonra gidip reslenen de görmedim zaten hiç.

ayrıca minoc'ta easy açmış bir şekilde ağaçların arasını dolaşan birini gördüm. connector tarzı bir şey varsa o da baya bir nanay durumda. site desen direkt foruma atıyor ama forum bomboş. bilgi olarak çok eksik var, türlü türlü item var ama neye yaradıklarını dair pek bir fikir yok.

benim çıkarımım; bu serverda inanılmaz ciddi derecede bot kullanılıyor. saf online sayısı 25'i geçmemiştir şu ana dek.
tavsiyem; oynayıp zaman kaybetmemek gerek. 2014 oldu artık belki 25 kişi bile çekici gelebilir ama alternatiflere yönelmek gerek oynamak istiyorsanız.
Hayırlı olsun. Bir haftadır oynuyorum süper ötesi buldum. Sunucuda sorun diye birşey göremedim. Yukarıdaki elemanın aksine sadece brit köprüde 20-25 kişi okçu tayfası ile kapışıyordu. Ayrıca minocta easuuoyu ben açtım. Tabi senin beyninin algılayamadığı türde.

click(867,143,sol,cift)  // balta koordinatı
bekle(500)
click(2544,568,sol,tek) // 1.ağaç
bekle(9000)
bekle(500)
click(2548,568,sol,tek) // 2.ağaç
bekle(9000)
TUSABAS(SAG) 
bekle(500)
TUSABAS(SAG)
bekle(500)
TUSABAS(SAG)
bekle(500)
TUSABAS(SAG)
bekle(500)
TUSABAS(SAG)
bekle(500)
bekle(500)
click(2560,589,sol,tek)  // 3.ağaç
bekle(500)
TUSABAS(YUKARI)
bekle(500)
TUSABAS(YUKARI)
bekle(500)
end

Aynı şekilde maden, lockpick,tame vb birçok skilimi kastım. Yıl olmuş 2014 macromen kullanmasını bilmeyenler var ve buna easyuo diyebiliyorlar. Ayrıca dün beni minoc da kestiğinde tepende Yviene[dilsiz] yazıyordu bu olaya çok sevindim. Sağa sola küfür edemeyeceksin muahhaha.
"bilgi olarak çok eksik var, türlü türlü item var ama neye yaradıklarını dair pek bir fikir yok" ==> Sağa sola küfürlü pm atacağına insan gibi yardım istesen herkes elinden geleni yapar.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.