bize ilahi söylesene :S
Türküyenin en iyi sunucusu dediginiz, öve öve bitiremediginiz, yeri geldiginde avukatlıgını yaptıgınız, tek yaptıgı sadece piyasada adam akıllı server olmadıgı bir zamanda stonesin sonunu hazırlayarak, sağdan soldan yürüttügü mail adreslerine server açıldı maili yazarak ve 15-20 oyuncunun oldugu serverlerin oyunculara tanezzül edip forumlara server açıldı yazarak hayata gecen DOT sizin gibi böyle saygıdeger(!) oyuncularına haber bile vermeden apuk supuk bir nedenden dolayı kapatıldı..

Edite ve oyunculara ettigi küfür ve saçma banlarla nam salmış Mercurial ve siz saygıdeger(!) oyunculara "son" hayırlı olsun..
Expert
34.0001
Duyumlarima gore Stonesta yaptiklari gibi dötün siteyi acik birakarak yeni server acip 'dot kapanmadi ki :)' diye geziniceklermis YİNE YENİ YENİDEN. ahah
site bilem kapalı abuuu O kadar aksiyon hakaret süperiz şöyleyiz böyleyiz ne oldu anlamadım ben onu?
Expert
34.0001
multisiz 200 :bagirma

YİNE YENİ YENİDENCİ TAYFAYI UNUTMA UNUTTURMA.
Çekemeyen anten taksın
tekrar açacaklarmış isim arıyolarmış :S
Gene açarlarsa tavan yaparlar merak etmeyin
sen kimsin piyango dotun fake hesabı benim sana noluyo :S
Bebe savarım ben ağlayana emzik veriyorum sadece dot şeyimde olmaz afedersin amirim :asik2
duyduğuma göre son taksim olaylarının arkasında dot varmış. isim değiştirip tekrar açacakları için ortalığı karıştırıyorlar, bu oyunlara kanmayalım!!!
Şu konuyu yetkili arkadaşlar kitlesin artık gelen geçen, upluyor.
0.1
@zak , Allah belanı vermesin birader bu saatte beni güldürdün , Allah'ta seni güldürsün.
Server bence çok güzel olmuş hayırlı olsun yolunuz açık olsun Stones a pek kanım ısınamamıştı ama bu gayet güzel genel anlatım a bakarsak

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.