Expert
34.0001
tarihlere bakalım iksantiyer, o tarihte o sözü söyledikten sonra sunucu açmış mıyım, yoksa sizin gibi yine yeni yeniden'ci mi olmuşum :) hayatında hiç sunucu kapatmamış gibi takılman çok komik olmuş. bir kere açtım kapadım, bitti. 2 yılda sizin gibi şark kurnazlığı yaparak onu kapadım bunu açtım şunun ismini değiştirdim yapmadım.

YİNE YENİ YENİDENCİ TAYFA.

dipnot: yeni bir blog kodluyorum, beni ordan takip etmen daha kolay olacak. hadi iyisin :)

multisiz 200 :bagirma

player yok diye kapatıyoruz :bagirma

Bu arada yükten kastım, maddi değil maneviydi.Yük görünce maddeye aklı giden kardeşim, kişi kendinden bilir işi. Host ücreti vermiyorduk, Neran'ın hostmaestro'da bulunan sunucusunu ücretsiz olarak kullanıyorduk. Reklam ücreti vermiyorduk, 3-5 tane oyuncumuz bizden habersiz reklamları veriyordu. Hostmaestro'dan Erce ile sunucuyu kapatınca tartıştık hatta, ücret vermediğiniz sunucuyu neden kapattınız diye.

Sunucu o kadar geyiğineydi ki, başlangıçta açık olan her şeyi (hırsızlık,expo,chain) oyuncu kaybetme korkusundan kapattınız :)

Bu konu KeLL tarafından düzenlendi(2013-05-06 14:23, 11 yıl önce)
çünkü dot türkiyenin en kaliteli sunucusudur ve oyuncularının çağrılarına cevap verir
Novice
12.5
iksantiyerVeyaSantiyer : çünkü dot türkiyenin en kaliteli sunucusudur ve oyuncularının çağrılarına cevap verir

Gel ortak olalım Stones'i açalım 34234 yıldır açık deriz :D
yok uoyu sevmiyom ben sotayı bekliyoz
Novice
12.5
iksantiyerVeyaSantiyer : yok uoyu sevmiyom ben sotayı bekliyoz

Beklersin bir developer daha o zaman ona yaranırsın =)
Expert
34.0001
iksantiyerVeyaSantiyer : çünkü dot türkiyenin en kaliteli sunucusudur ve oyuncularının çağrılarına cevap verir

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/destruction-of-trammel-q48514#407196

kişilik olarak kalitesizsin, problem orda. bukalemun kardeş.
valla onlar türkiyenin en kaliteli playerları, dinlenir o yüzden
Mortal : Sphere developer kısmına gelecek olursak nedir bu abartı anlamadım.Görende 56b'yi yeniden yazdı zannedicek.Girdikten sonra neler yaptığına baksak küçük küçük 10 tane fix yapmıştır.Yeni bir sistem mi gelişti yok, 56b'ye bir özellik kodlandı mı yok.He canım devmiş dev.

Kendini bu kadar komik duruma düşürmene gerek yoktu. Ortada bir gerçek var adam sphere dev. Sen nesin Mortal ? Kell ?
Türkiyede kaç sunucu nightly build kullanıyor? yada kullanmış ? Kaç kişi kendi connectoru kullanmış? Elbet vardır kullanan ama dot yada stonesle kıyaslamanı tavsiye ederim. Senin hayal edemeyeceklerini adamlar en iyi şekilde yapmış.
Novice
12.5
hemkelhemfodul :
Mortal : Sphere developer kısmına gelecek olursak nedir bu abartı anlamadım.Görende 56b'yi yeniden yazdı zannedicek.Girdikten sonra neler yaptığına baksak küçük küçük 10 tane fix yapmıştır.Yeni bir sistem mi gelişti yok, 56b'ye bir özellik kodlandı mı yok.He canım devmiş dev.

Kendini bu kadar komik duruma düşürmene gerek yoktu. Ortada bir gerçek var adam sphere dev. Sen nesin Mortal ? Kell ?
Türkiyede kaç sunucu nightly build kullanıyor? yada kullanmış ? Kaç kişi kendi connectoru kullanmış? Elbet vardır kullanan ama dot yada stonesle kıyaslamanı tavsiye ederim. Senin hayal edemeyeceklerini adamlar en iyi şekilde yapmış.

He canım devmiş devmiş.Benim yukarıda söylediklerimden daha fazla ne yapmış ?

Ben neyim bilmiyorum ama eleştirmek için bir yetki mi olması gerekiyor.Eğer illa yetki gerekiyorsa o zaman sen kimsin ki bana yazıyorsun derim.Fake accountla mesaj yazabiliyorsun.
Expert
34.0001
player kalmadığı için kapatıyoruz, 2-3 ay sonra yine yeni yeniden görüşürüz :bagirma
o değil de sunucusuz kaldık lan. fırat siz de bi daha server açarsanız haber verin de kasmasın millet boşuna... yapamıyosunuz kapatıyosunuz. script okey abi yazıyosunuz, sistemler fln eh diyoruz sonra hop server kapandı. neyse ki stones'dan tecrübeliydim de craft tamer fln kasmadım dot'ta :)
arda, yunus; iş bulun lan bana?
virüslü connectörleri ile çaldıkları acclerle flood yapıyolar suanda forumda hahhaa eğlendirin bizi eğlendirinnnnnnn
az önce kitli değil miydi başlık, bir kitleniyor bir açılıyor afsdas
kitlenirse gavatar nasıl yazacak ilahi

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.