Yanıyorum ya terlemedik yerim kalmadı.Full pencereler fln acık hiç bir faydası yok.:(
Hah şimdi bittik bide sularımız kesilecek.Sözde Melih gökçek Ankara'nın su sorunu olmayacak fln diodu.(en azından ben yle duymustum.)
Sıcakdan uyunmuyo bile ya yastığa koyuyorum başımı hemen terlediğim için uyku tutmuo. :gorme Bence bu Ankara daki su kesintisi daha kötü olacak millet bidonlarla suları stoklamaya başlayacak barajlardaki suları dahada azaltıcaklar.
istanbul'da nem oranı cok fasla gecen hafta ege tarafındaydım sıcak var ama nem olmadıından dolayı insan rahat edio.
istanbul'da ise nefes alamıoz nerdeyse
Mantıklı dediğin ama şöyle bir şeyde var. Mesela kişi banyo keyfi yapıyor. En azından bunu her gün yapamıcak. Bunun gibi şeyler. Aranızda Odtüde okuyan varmı?
İçme suyumuzu damacana ile alıoruz,musluk suyu tüketmiyoruz.Bizi asıl ilgilendiren olay genel temizlik nebiliim duş olsun bulaşık olsun v.s.
Neyse herkeze iyi geceler dilerim.(uyku tutmayacak kesin)
O değil de asıl lokantalar ne olacak temizlik için her gün şart bulaşık yıkanması iki gün açık iki gün kapalı mı kalacaklar ne kadar depo olsada büyük bir lokantaya yetmez ..
Zaten adamların amaçları da orda. Duş vb. şeylerden kısmak. Bu arada Paris Hilton'nun dedesi Paris'e mirasını vermiyormuş. Çok üzüldüm. Ben bununla evlenip parasını yemeyi düşünüyordum. :kikirik