maşallah kimsenin uyumaya niyeti yok heralde özgür sen şu server olayını bi söle de milleti aydınlat
Kaç saattir çalışıom işyerinde sonunda ewe gelebildim.
Herkese merhaba
Vallaha 2 gündür bende yokum işte bilgim yok fazla. 1 hafta bakım olacak sanırım. sonra kaldığımız yerden devam edicez.

Biraz önce bir pm aldım.

Wish'i biz hackledik diyenler war paso Başta Pyramid UO yöneticileri Xenuta ile Relax haberin olsun özgür.

Yargısız infaz yapmak istemiyorum ama bakin arkadaşlar. Biraz ayağımız tökezledi diye düşeceğiz sanmayın. Eğerki birileri sinirlenirse 'isim vermiyorum' bu hack mack laflarına pişman eder valla. Sakın ola sigortaları atmasın. Ne sunucu kalır ne web kalır.

Wish kısa süreli bir bakımın ardında devam edecek. Bu sefer limitler yavaş yavaş arttırabilir sanırım. Çok fazla talep ver 10. dakikada 349 kişi çok zorladi. Genel yayarsak belki bi sorun olmaz. Ve birde bu saldırılar vs vs de makinayı çok zorladı. Şimdi gerekli firewall yazılımları vs vs yapılır ve daha sağlam bir duruşla sizlerin karşına tekrar çıkarız.

İnanın benimde sizlerden daha fazla bildiğim bir konu yok. Cuma ve cumartesi günleri gece 9-12 dışarda olmam gerekliydi. Action saatlerini kaçırdım yani :)
İyi geceler kuşlar kimse ilgilenmediği için buraya yazıcam kusura bakmayın (:
Ultima Online Linklerinde en alttaki link yanlış verilmiş .com değil .gen.tr olucak (.hunder PvP linki)
reklama girerse bile düzeltin öyle silin postu PM atıyorum yetkililere sabah beri (:

iyi geceler
Noxier üzüldüm neyse bide sabah kuşları olması lazım sabahları bizler ne etcez D: bodrum Şivesiyle bi soram dedim :)
Saldıran kimse artık açıklasanız iyi edersiniz, kimseyi zan altında bırakmaya hakkınız yok büyük bir sunucunun yetkilileri diyerek fazlasıyla yapıyorsunuz. Projenizde başarılar...
Wish mevzusu baydı beni buranın tadı kaçtı...
niye kıskandınmı yani ? neyse diyerek geçiştirebilirsin baydı ne demek ?
Ehuehe niye kıskanıyım ben player olarak giricem ztn bekliyorum açılmasını ama u-s de bu kdr reklam olmaması gerek

başka birisi yazsa direk uyarı alırdı ama neden bu kdr çok özel ilgi görüyor anlamıyorum

Polemik yaratıcak ortam hazırlıyorsun şu attığın ilk postla gereksiz bişi neyse canım sıkkın ztn sizide sıkmıyım iyi geceler dilerim herkese
hmm .. burda server ısmı verılmıyo burda sohbetden biri acarsa konusulur baslıgın kurallarında öyle reklam degilki?

hem onceki sayfalara bakarsan "Anemon" Server ısmı vermıs gelın Thunder pvp'de oynuyoruz gelen olursa gelsın demıs buna ragmen birşey denmemıs bız nerde oldugumuzu sohbet olarak soyledik gelen gelir diyede kızmış? biliyorlar cunku onun reklamla işi olmadıgını peki Noxier Bu kadar Patlama olmasından sonra? reklama ihtiyacı varmı ? U-s Reklam vermısken baslıklarlamı yetıncek kadar Magdur bir insanmıdır kendisi? Fazla tanımam ama böyle görmüyorum ben.

Yok canım polimikten degil ben adamına göre tartışırım sen öyle biri degilsin sadece canımı sıktı diyince biraz terbiyesizce olmuş böyle birine böyle cevap ayıp ama..

Neyse önceki postumda seni kırcak birşey dediysem özür dilerim gerekirse...
Selam kuşlar çok canım sıkılıyo bi önerisi olan ?
Silindi
Neophyte
-1
Noxier:
Wish'i biz hackledik diyenler war paso Başta Pyramid UO yöneticileri Xenuta ile Relax haberin olsun özgür.
Yargısız infaz yapmak istemiyorum ama bakin arkadaşlar. Biraz ayağımız tökezledi diye düşeceğiz sanmayın. Eğerki birileri sinirlenirse 'isim vermiyorum' bu hack mack laflarına pişman eder valla. Sakın ola sigortaları atmasın. Ne sunucu kalır ne web kalır.

Wish kısa süreli bir bakımın ardında devam edecek. Bu sefer limitler yavaş yavaş arttırabilir sanırım. Çok fazla talep ver 10. dakikada 349 kişi çok zorladi. Genel yayarsak belki bi sorun olmaz. Ve birde bu saldırılar vs vs de makinayı çok zorladı. Şimdi gerekli firewall yazılımları vs vs yapılır ve daha sağlam bir duruşla sizlerin karşına tekrar çıkarız.

İnanın benimde sizlerden daha fazla bildiğim bir konu yok. Cuma ve cumartesi günleri gece 9-12 dışarda olmam gerekliydi. Action saatlerini kaçırdım yani

Öncelikle herkese merhabalar,

Ben Pyramid Uo Yöneticisi,Lafı uzatmak istemiyorum,bizede bu tür saldırılar gercekleştirilmişti.Ama bu türde bir iftiranın atılması kişiliğimin temsili değildir.Böyle bir kişiliğe sahip olsam kalkıp server açmam.Lütfen Pyramid Uo ve Pyramid Uo Staff hakkındaki yazışmalara dikkat edelim. President Xenuta

Bu konu McRyan tarafından düzenlendi(2007-07-30 01:35, 17 yıl önce)
Bana gelen haberler doğrultusunda yola çıkıyorum Xenuta. yargısız infaz da yapmadım. Böyle söylemleriniz varsa vazgeçin yoksa zaten mesele de yok.

Rbrt:
Saldıran kimse artık açıklasanız iyi edersiniz, kimseyi zan altında bırakmaya hakkınız yok büyük bir sunucunun yetkilileri diyerek fazlasıyla yapıyorsunuz. Projenizde başarılar...

Öncelikle iyi dileklerin için teşekkürler. Fakat bakım süreci bitmeden ismi açıklamayı düşünmüyoruz. Yarası olan varsa gocunsun diyoruz.

Bu konu Noxier tarafından düzenlendi(2007-07-30 01:39, 17 yıl önce)
Konu saptı gidiyor neyse arkadaşlarr uo boş verin size yeni konu bulalım evet gece saatlerinde nerelerde dolaşmayı seversiniz Böylelikle konuyuda değiştirelim tatişmaya gerek yok..
iyi geceler herkese
canı sıkılan falan yokmu?
çok canım sıkılıo wallla yapıcak bişide yok:selektor

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.