Yapcak en güzel şey uyumak =)
Tatlı rüyalar herkeze.
Uyuma bosver.Uyuyp napacaksın hayatını yasa :D
Bu saatlerde gitar çalardım eskiden ama yeni eve taşınınca komşular cok problem ediolar :)
selam
Bizim durumda pek farkli değil.Yukardakiler geceleri deli gibi bağırıp çağırıyor bende ona inat gitar çalıyorum sonra aşağı gelip sesini kısarmısınız diyorlar(2-3 çocuklu problemli manyak bir aile) bende susturun çocuğunuzu zıbarın yatın dedim o an kızgınlıkla 2 gündür birşey demiyorlar :D
Yaşasın gece kuşları bunalımı:D
Nescafe fln şu 3 civarları çok iyi bir ilaç kim bulmuşsa artık :P
muhahaha kahve sevmem su içiyom oda öle dağınıkki daha demin kutu düştü içinden cips çıktı allam karın ağrısından ölcem zehirlendim galiba:D
Master
59.2997
En güzeli uyumak valla oturup script yaz nereye kadar peh :gorme Herkeze iyi geceler
Slothere iyi geceler :)

Biraz once bulduğum kurabiyeleri vs aşırmaya başladım şimdi :kikirik o kurabiye sanırm kıştan beri bizde umarım bozulmamıştır s.k.t silinmiş artık şansıma yedim yarısını :D
bende ps2 mi oynasam ne yapsam ?? herkese iyi geceler kan vahşet zamanı :muahaha
Oley be Tomb Raider Anniversary'i bitirdim en sonunda. Oh rahatladım.
Nox wishten kopup lara crofta sarmışsn :D gerçi kız deişti ayrı konu ama bende simlerime bakıyım bi :)
tomb 1den beri angel of darkness hariç tüm bölümlerini oynadım. Bence Legend daha bi çekici idi ama buda fena değil. Beğendim doğrusu. Lara yine herzamanki güzelliğinde ama selülit gördüm biraz. Belki ekran kartındandır :)
üstüme bişi giymeden yattım gıne sıcaktan uyyamadım kalktım :O:O:O
Lara Bozdu tabi yatıp uyuyor iş yok aksyon yok .. :) Ayrıca sıcak konusuna değinmiş biri şimdi Izmirdeyim saat gece 3:54 hava sıcaklığı 32 gösteriyor .. Öğleni var bide bunun ..
Gel antalyaya klima olmadan yaşayamazsın. Gündüz dışarı çıkılmıyor inanılmaz bir sıcak.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.