ya @Canowar işlerine ara verince benim açtığım alt alta formlar başlığına bi bakabilirmisin?
Arkadaslar Sitem beta aşamasında acilmistir link ini imzamda bulabilirsiniz ama benim kurdugum site de o kadar cok bug buldumki hazir site kullanmayi tercih ettim simdilik sorun(lar) olabilir lutfen buldugunuz bug(lari) bana bildiriniz...

* Flash ile upload da hata var kullanmayiniz...

Onemli bir bug veya hata bulursaniz premium hesab vericem =)) [ama önemli ise]

Veya Premium puan vericem 10.000 premium puan olunca 1 aylık premium hediye...

Not: Yoneticiler umarim reklam saymaysiniz... eğer reklama giriyorsa silin yazimi...
Benden şöyle bir tavsiye sana.

https://www.4shared.com

gibi Dosyalara Search imkanı tanırsan güzel hit yaparsın 4shared'ta birçok türk kullanıcısı var türkçe mp3leri büyük programları falan hepsini burdan buluyorum eğer sende Arama yaptırırsan aldığın hit'in iki katını alırsın buda sana extra bir + sağlar sitenin hit'i yükselir reklam daha kolay alırsın ve yüksek fiyatlara alırsın vb vb vb...

Sadece bir öneri nasıl düşünürsün bilemem ayrıca tasarım template ve eksikleri var bunları gidermelisin görsellik önemli en önemlisi ise hem görüntüsü herkezi cezbetmeli hemde sade olamlı karışık olmamalı.
Anemon ben bu siteyi geçici yaptim şuan londra ya okumaya gidiyorum , ortam ve hayatimi degistiriyorum hele bir londra ya alisayim , esas data center imi oraya yapcam , simdilik sadece eylül ün içinde herkese sitemi açacam dediydim sözümü tutmak istedim , siteyide sadece dosya paylasmak icin kullansaniz simdilik yeter gayet te iyi alan veriyorum , ilerde cok guzel tasarimlarla ve siteyle gelicem merak etmeyin.

Burada tavsiyen için çok teşekkürler...Yeni siteme kesinlikle search yapıcam aslında bu sitemdede var ama premium ozellik yaptim , premiumlar search yapabilirler...
şş Bizi Unutma Hea :D Olurda İlerde Zengin Olursan Biz Burdayız :D:D :kikirik
:D tmm ama siteme upload etmedinki sitemi kullan unutmayiz sql de ip in kalır =))
sen tamamen bitir,hallet ondan sonra radip,dosyam.net yerine titanı kullanırız.. ;)
Master
59.2997
Sonya Royal : Baska ulkelerdekı arkadaslarına guvenerek sen bu ısın ıcınde olmıyarak dunya capında bırseyı yapman kusura bakma ama ımkansız bıraz fazla kaptırmıssın soylıyım sana :D

Bide türkiye neden teknolojide vb konularda ilerleyemiyor diyorlar. İşte örnek bu arkadaş. Unutma ki dünyada bu tarz siteleri açan kişilerde ilk zamanlarda böyle hevesli azimli ve inanmışlardı sonuçları ortada. Tekrar başarılar dilerim..
teşekkürler , siteyi yenileycem , sizinde istekleriniz varsa soleyin sizinde fikirleriniz benim için onemli ...
Bir tavsiyede bulunayım,sitenin açılmasını yavaşlatacak saçma sapan reklamları alma para kazanırsın ama üye kaybedersin çok fazla...
aşırı reklam koymaycamki , reklam alirsam o reklamlarida oldugunca boyutunu düsürtecem yani pixel ve goruntu kalitesiyle oynayip dusurtecem , onlari merak etme zaten google falan reklamlarindan bişi kazanilmazki =))
Yok onlardan bahsetmiyorum hani şu oynak reklamlar kızı yakala kontörü kazan cinsinden.
Hee , olmuycak onlar hatta reklam bile koymaya bilirim =)) ama belli degil
Mutlaka reklam almalısın,para kazanmak istiyorsan eğer çünkü premium paraları pek fazla değil...
zaten yukardada soledigim gibi belki yani kesin bişey yok , eger premium paralari yeterliyse almam

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.