Ya onlari ayarliycam ama 30 gunden erken silinmeycek bu garanti , Sitenin ust kısmına dil secenekleri kodum ingilizce ve turkce suan ceviri yapiyorum en yakin bu gece 1-2 ss koycam sitenin gorunusunden...
31 Renkli Rüyalar Oteli ♥
, --- 536.88 2376
0
[Luciana] :Bunun olması imkansiz yaw Rapidshare vs vs. gibi büyük siteler bile 30 gün saklıyor çünki tahmit ettiğinden daha fazla dosya upload ediliyor ve 1gb ederlerse 1 haftaya güm ama sen bilirsin
canowar yaparım dediyse yapar az ekmeğini yemedik zamanında:DAslında o ekmeğimi yedi uoda:kikirik
miqrop salla da salla. hemenpaylas hiçbir zaman rapidshare kadar çok kullanılan bir site olmadı. ki o güzel sunucular dediğin sunucular türkiye içine 20kb/sn verebiliyordu (1mbit adsl), yurtdışına 2kb falan veriyordur. adamlar bedava olduğu için biraz faydalanmışlar o kadar. rapidshare'in %15i kadar kullanılmışsa iyi yani öyle diyim.
Premium User - Paralı Kullanici
Aylık 4$ ( paypal ytl kabul etmiyo - bu fiyatta rapid den 2 kattan fazla daha ucuz , eger yıllık alırsaniz yada yıllık isterseniz onada epeyi bir indirim yapariz =)) )
* 7 gb upload tek seferde
* Dosyalari Sistemde 1 yıl kalacaktir hesabi silinse bile 1 yıl o dosya kalacaktir
* Sinirsiz download imkani
* Siteye uye olup kendi dosyalarina klasor acabilir o klasore sifre koya bilir
* Sitedeki dosyalarina admin password koyup sinirsiz klasor acabilme & Siteye uye olup sitenin içeriğinden yararlana bilme // editledim bunu yeni koydum
* download ederken bekleme suresi yok
* dosya türü engeli yok
* 7 gün 24 saat e-mail destek // Yakında online chat yapcam java ile
// Arkadaslar bana soleyin eksik bişey falan varmi ve sizce bu 4$ fazlami bence pek fazla degil bana gore bu kadar seyi size %100 karşılaycam ve bence epeyi ozellik sundum premium larada dahada eklitycem inş