10-20 Eylül açılıyor iyi bari reklamdan sonra baya bir upload olur :D makina sağlamolsunda bütün uploadlar gitmesin :D
e-mail adresi ni simdi ugrasamam acikcasi isteyen kisiler soyler acarim sistemini yazamam cunku e-mail deki acik demek benim panel e kadar girmelerine ve serveri hack lemelerine yol acilabilir onuda halledicem ilk sunu hallediyim , birde siteyi acinca 2 gunluk premium account vericem u-s deki bir cok kisiye denesinler bakalim memnun kalirlarsa zaten account umu uzat kismindan isterlerse uzata bilirler parayla yalniz =))
Master
59.2997
Başarılar güzel olacağa benziyor.
Slothere : Başarılar güzel olacağa benziyor.

Saolasın inşallah öle olacak .

U-S den premium alacak varmı ya :P
Silindi
Novice
0
Merak etme açılsın rapid gibi kırarla senin siteyi premiumsuz beleşe indiririz nihahyt :D
ole bisi olsun =)) sitede free indirmeyi yasaklarim sadece pre ler indirir =)) veya onlemini aliriz merak etme =))
Baska ulkelerdekı arkadaslarına guvenerek sen bu ısın ıcınde olmıyarak dunya capında bırseyı yapman kusura bakma ama ımkansız bıraz fazla kaptırmıssın soylıyım sana :D
Sonya Royal : Baska ulkelerdekı arkadaslarına guvenerek sen bu ısın ıcınde olmıyarak dunya capında bırseyı yapman kusura bakma ama ımkansız bıraz fazla kaptırmıssın soylıyım sana :D

Peki ben bunu başarırsam ve yaparsam ne diyeceksin o zamanda başka bişeye imkansız diyeceksin , imkansızlık herkese göre değişir ;)
canowar bu sistemde hem çok zorlanırsın hem çok zor para kazanırsın. ilerde mutlaka rapid gibi saat sınırlı sisteme dönmen gerekecek ben söyliyim (=

bu arada miqrop:

https://www.googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=hemenpaylas&word2=rapidshare

al google sonuçları.
Expert
34.0001
@Canowar
eğer mail verirsen prem. alırım :p
Free user lara biraz kısıcam bişeyleri

Bu arada 128 bit SSL Certificate ' ide hallettim artik satış iznim var yalniz ben simdi paypal dan direk benim gmail ime para yatirirsalar bana para nasil ulasir? bileniniz varmi?
canowar :
Sonya Royal : Baska ulkelerdekı arkadaslarına guvenerek sen bu ısın ıcınde olmıyarak dunya capında bırseyı yapman kusura bakma ama ımkansız bıraz fazla kaptırmıssın soylıyım sana :D

Peki ben bunu başarırsam ve yaparsam ne diyeceksin o zamanda başka bişeye imkansız diyeceksin , imkansızlık herkese göre değişir ;)

Onlara takma her türlü reklamını yaparız canowar...
Gerçekleştirebileceğine inanıyorum.
Hayalleri küçük insanlar bu tarz şeylere böyle tepki vermesi doğaldır sen de anlamışındır zaten bunu ;)
Sonuna Kadar destek :D
Hadi ss yi bekliorz:D
ss yi koycam da , 7-8 saattir siteyi turkce yapmaya calisiyorum daha site birleşmiş değil , az kaldi 10 unda domain i alip artik gercek serverde editlemeye baslaycam en gec yarina koyacam ss leri bu arada sitenin %80 i türkçeleştirdim ingilizcesini arkadaslar halletti.

@neo75 Desteğin için teşekkürler

Not: Türkçeleştirmek niye bu kadar uzun surdu derseniz turkceye cevirirken bazen gordugum hatalarida tamamlamaya calıstııgm icin geciktim
başarılar iyi bir site olması dileği ile :D başarırsın sen ben sana inanıyorum :d
KeLL : @Canowar
eğer mail verirsen prem. alırım :p

zaten premium userlere mail vericekmiş

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.