Çıkma teklifi etmek vs diye öneriler gördümde ilginç geldi

Yaşını bilmiyorum ama çok ufak değilsindir herhalde. Benimle çıkar mısın gibi bir soruyu yöneltmek bana göre çok çocuksu, gayri ciddi ve bir o kadar saçma.
Bir kızdan hoşlanıyorsan çekincelerini kenara atıp ona yakınlaşmalısın. Önce arkadaş ortamında ardından da ilgi alanları dahilinde beraber vakit geçirmeye çalışmalısın. Nelere ilgi duyduğunu ona sormamalı, gözlemlemelisin ve gözlemlerin neticesinde ortak ilgi alanlarınızı bulup bunların üzerine yoğunlaşmalısın. Onunla birebir sohbetlerde bulun dışarıya çık vakit geçir ona onunla birşeyler paylaşmak istediğini hissettir. Eğer bu aşamaların hiçbirinde geri adım atmıyorsa ve attığın adımlara karşılık buluyorsan aranızda bir bağ var demektir. Bu bağın seyrine hislerini ifade ederek yön vereceksin ve bunu yaparkende seçici, etkileyici olmaya gayret etmelisin. Zaten gerçekten ciddi birşeyler hissediyorsan devamı ona verdiğin değer ölçüsünde gelir.. Ha yok eğer hanım kızımız geri adım atarsa zaten sana nasıl yaklaştığını anlamış olursun sende her iki duruma göre hayatına yön verirsin. Bol şans.....