bir aşk hikayesi :selektor
euuehe :D öyle vlla
selam aşık arkadaşım :D

özgüven işidir bu çek köşeye bi dakika konuşabilirmiyiz de s"enden hoşlanıyorum, benimle çıkarmısın" gibi bir cümleyle başla bunu söylerken gözlerinin içine bak dik dur ve yakın ol

bu şekilde ancak oluyor; kesinlikle teknolojiye saklanma (mesaj veya msnden söyleme) :)

@ üstteki mesajı okudum; hayırlı olsun :)
Eques : selam aşık arkadaşım :D

özgüven işidir bu çek köşeye bi dakika konuşabilirmiyiz de s"enden hoşlanıyorum, benimle çıkarmısın" gibi bir cümleyle başla bunu söylerken gözlerinin içine bak dik dur ve yakın ol

bu şekilde ancak oluyor; kesinlikle teknolojiye saklanma (mesaj veya msnden söyleme) :)

@ üstteki mesajı okudum; hayırlı olsun :)

Katiliyorum :)
zaa :D ne çapkın gençlik bunlar evlenmezde a nokta q :)
Çıkma teklifi etmek vs diye öneriler gördümde ilginç geldi :) Yaşını bilmiyorum ama çok ufak değilsindir herhalde. Benimle çıkar mısın gibi bir soruyu yöneltmek bana göre çok çocuksu, gayri ciddi ve bir o kadar saçma.

Bir kızdan hoşlanıyorsan çekincelerini kenara atıp ona yakınlaşmalısın. Önce arkadaş ortamında ardından da ilgi alanları dahilinde beraber vakit geçirmeye çalışmalısın. Nelere ilgi duyduğunu ona sormamalı, gözlemlemelisin ve gözlemlerin neticesinde ortak ilgi alanlarınızı bulup bunların üzerine yoğunlaşmalısın. Onunla birebir sohbetlerde bulun dışarıya çık vakit geçir ona onunla birşeyler paylaşmak istediğini hissettir. Eğer bu aşamaların hiçbirinde geri adım atmıyorsa ve attığın adımlara karşılık buluyorsan aranızda bir bağ var demektir. Bu bağın seyrine hislerini ifade ederek yön vereceksin ve bunu yaparkende seçici, etkileyici olmaya gayret etmelisin. Zaten gerçekten ciddi birşeyler hissediyorsan devamı ona verdiğin değer ölçüsünde gelir.. Ha yok eğer hanım kızımız geri adım atarsa zaten sana nasıl yaklaştığını anlamış olursun sende her iki duruma göre hayatına yön verirsin. Bol şans.....
Olm senin yine cok iyiymis benim de sevdiğim bi kız var ama onun sevgilisi var acılamam da kızla 2 senedir kanka muhabbeti yapıyorum ama iste daha bu sene hoslanmaya basladım yani bayagı bi yakın davranmaya basladım benim halim noolcak asıl :S
Valla kardeşlerim burda ben keanuya katılıyorum. Bir kızdan hoşlanıyorsanız öncelikle gururunu okşayın, ama tabi önce o kızın gözündeki sizin değerinizi öğrenmeden gurur falan okşamayın, oldu ki okşadınız diyelim nasıl diyeyim oda sizi okşar ama farklı bi tarzda okşama bu. Ayrıca her zaman derim "Açık sözlü ol" devamı gelicektir, kızlar atılgan erkeklerden hoşlanırlar çekingen olman sana - olarak dönecektir her zaman bunu unutma herşeyden emin olduktan sonra en uygun zamanı kolla ve onu bir kenara alıp "müsait isen konuşabilirmiyiz" de ve asla korkma çünkü o kız sana "tabi" diyecektir. (500 kere denendi test edildi) neden tabi diyicek belki yok der diyenler için açıklıyım, kızlar meraklıdır bunu hepimiz biliriz ve meraklarından dolayı "tabi" diyeceklerdir. Daha sonra ona ondan uzun bir zamandır hoşlandığınızı tatlı bir şekilde dile getirin zaten kızda sıcak bir gözle bakıyorsa (bunu en başta deneyin demiştim, emin olmadan yapmayın) ilişkinin başlangıç temelini atmışsınız demektir ve devamı gelir zaten. (bu arada yukardada denildiği gibi, çıkma teklifi etmek kolaydır. Birde işin çıkma kısmı var tabi ayrılma kısmına)

Kolay gelsin arkadaşım. :asik2
Evet yukarıdaki arkadaşa aynen katılıyorum. Her zaman "Açık Sözlü" olun. :utangac1
Abi cidden doğru söluyosun ama kızın çıktıgı var şu an işte.Sinirli bi de agresifim falan diye beni aradı bi daha selam bile vermiceksin dedi gıcık oldum.Benim yüzümden tartşıyolarmış yok o benim yakın arkadaşım falan diye kız diyomuş bunları kızdan öğrendim.Şimdi sana soruyorum ne yapıcam??

Not : Dürüst olup söylersem dediğin gibi kızın benle hiç konuşmama ihtimali var :(
mthN : Niye Tokat Atsın ALlahım ya..

Tokat atması için 14 yaş altı olması lazım.

Bak Ne yap biliyomusun

Kızın Resimlerini al bi şekilde FaceBookdan veya iste işte bi kaç resmin varsa atarmısın de.

Windows Movie Maker a gir

Resimleri Slayt Gösterisi yap aralarına Kalp li video geçişi koy.

Arkayada bi Müzik koy..

Aralarada Yazı yaz Romantik bişiler.

Tamamdır ;)

Mete bu bana neden bu kadar tanıdık geldi :D
Bak kardeşim kızın çıktığı varsa sana beklemek düşer. Aralarını bozmak bize yakışmaz bekle elbet birgün atışırlar o çıktığı çocugun değeri bir anda senden daha - lere düşer. Ve sende o zaman şansını dener ve görürsün , ama kız hala oralı olmuyorsa bazen başı şeyleri UNUTMAK'tada fayda var. ;-)
Eyvallah tabi bize onları ayırmak düşmez zaten serefi olmayan bi insan olsaydım öyle biseyi simdiye kadar yapmıstım.
Tymaron :
mthN : Niye Tokat Atsın ALlahım ya..

Tokat atması için 14 yaş altı olması lazım.

Bak Ne yap biliyomusun

Kızın Resimlerini al bi şekilde FaceBookdan veya iste işte bi kaç resmin varsa atarmısın de.

Windows Movie Maker a gir

Resimleri Slayt Gösterisi yap aralarına Kalp li video geçişi koy.

Arkayada bi Müzik koy..

Aralarada Yazı yaz Romantik bişiler.

Tamamdır ;)

Mete bu bana neden bu kadar tanıdık geldi :D

bende arkadaşım kuzenimin[kız kuzen] arası iyi diye onlara resim yapıcam diye almıştım ama ben baya seneler önce açılmıştım . Sadece aramız bozukken yapmıştım bunu ^^
Bence bekle kardeşim . Böyle şeyler için aceleci olma . İlla biriyle çıkmak zorunda değilsin. Sap gibi gezmenin neresi kötü . Kaç arkadaşım var çıkıyorum filan diyolar.Ben çıktığı kızla daha çok beraber oluyorum ( yanlış anlaşılmasın .. =p ) Sen kendine ve davranışlarına hakim olursan emin ol biri gelecektir oda senin için en iyisi olacaktır. Zamana bırak.. =)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.