mrb beyler.
durum başlıkta oldugu gibi aslında tek sorun o deil.
acılmasına acılırımda sevdigim kzın yakın arkadası beni sevior. sevdigim kzın bunu bilip bilmedigini bilmiyorm fakat biliyordur sanırsam.(ne cümle ama :D )
ayrıca benim sevdigim kızda bana yakın davranıyor ne bilym anlarsıınz.
fakat çelişkiye düşüorm insan yakın arkadasının sevdigi cocuga yakın davranırmı ?. yani ondan biraz şüphe içndeyim.
ayrıca kıza nasıl acılcam aynı okldayıs sınıflarımz farklı.
slmlar :=9
Karizma varsa sorun yok :D

Şöyle diyiceksin ya senle bi yerde oturup bişey içmek istiyorum özel konuşucaklarım var ( Her Zaman Uygun olman lazım :D ) Bu Cumartesi ( Günü Kendin Ver ) Buluşabilirmiyiz ? Yalnız Ama ( De Vurgula )
Çoğunlukla Yok şu işim vardı yok bu işim vardı başka zaman derler sende '' Ne zaman Boşsun de'' Bi zaman söyler ozman git Yüz Yüze Senden Hoşlanıyorum De eğer onunda senden bi hoşluğu varsa :) yapar Bnm Hayatımın Anlamı Olurmusun de ( Çıkma Teklifinin Bi değişik Versiyonu)
Düşünmem lazım der

2 günü geçmez kabul eder ( Karizman iyiyse Kabul eder Değilse Uğraştırıyo :D Bende Bi Sorun var öyle :D )

Bi yöntem daha var ama o uzun ve braz kroca :D bu ii Bnm Taktik Bu Yzyüze söyleyemem Ben diosan Msnden Hallet
abe şimdi artislik olmasında eyv var yane charisma fatality :D nesede bak kızın en yakın arkadası beni sevio de bu kız nie bana yakın davranıo ? sonra ben bu kıza derim bu gider beni seven kıza söyler göte gelirim die bişi demiorm :D
Novice
-0.500001
Yok Abi msnden Acılma Kız Sole Der Karsıma Cıkcak Yuzun Yoksa Bunu Nasıl Soliosun?..

Bizzat Bi Arkım Yasadı..
yoh ztn msnden sölemicem :D de işte kızı nası bi mekana götirym ve

abe şimdi artislik olmasında eyv var yane charisma fatality nesede bak kızın en yakın arkadası beni sevio de bu kız nie bana yakın davranıo ? sonra ben bu kıza derim bu gider beni seven kıza söyler göte gelirim die bişi demiorm
İzmirdeysen Forum Bornovada gzl yerler var oraya gtr değilsen bi kafe ye çay falan satan sosyetik gözü alıcak fazla bişey olmasın ve sessiz olsun :)
ee hesab olayını needecem once cıktıklarıma ödettiriodmda onları sevmiodm bu farklı xD

krizin gözü kör olsun xDxD
İzmirlimisin ?
yok hyr :D kucuk bi şehirlymde bu siteden reel arklar var pneler şehri söyledimmi anlayıp söylicekler :D
İzmir'de oLsaydın Birşeyler Düşünürdük :)

Seni Seven Kız O Kızın En Yakın Arkadaşıysa İşler Biraz Karışık Demekdir.

Çıksanız Bile Gizli Saklı Çıkabilirsiniz.

Çünkü Bu İlişki Kızın arkadaşıyla aralarını bozar.

Ki Zaten Büyük İhtimalle Red Edicektir En Yakın Arkadaşı Seni Seviyor Diye.

Seni Ona Ayarlamaya çalışacaktır.

Eğerki Oda hoşlanıyorsa senden gizli saklı birlikte olabilirsiniz :)

Ama Fazla Ümid Etme..

Ek Olarak İllaki Lüks bi mekana gitmenize gerek yok.

Ki zaten illa bir mekana gitmenizede gerek yok Gerçi oturdugunuz şehri bilemem ama böle deniz kenarı falan yokmu.

Benim Kız Arkadaşımın Bana Söylediği Bir Kelime vardı.

" Ben Seninle Sahilde Çimenlerde Oturup Çikolata Yemeyi Sevmiştim Btnm " :)

Bİlmem anlatabiliyormuyum :)
Yani Bende O ihtimali düşündüm sahil kenarı da ii :) Ama geliceğini sanmam daha çıkmıyolar
haklısn abi olsa işte =) ama aynı okuldayıs ondan sorun yok. 10cu sınıfm. Ya şimdi bu kızla ben böyle baya ii anlasıorm ne bilym dier arkadaslarımla bulustumda biz mesela 15 kisiysek grup olarak hep 2 miz yanyana yürürüz fln ne bilim böyle işte.ama beni seven kızla bu kız sanki sözde yakın arkadasmıs gibimede gelmiyor deil. ayrıca sevdigim kızın bunu bilip bilmedigini bilmiorm.işte böyle karısık.
mthN'ye katılıyorum.Bazen öle kızlar çıkıyor ki karşına gel bir cafeye gidelim diyorum diyor yok çimenlerde oturalım.Ben harcamak istedikçe o harcatmıyor :):) Ve eğer para yoksa boğazından kısıcan abi eğer kızı gerçekten seviyorsan...Az ye çok biriktir =)
:) Fazla Samimi Olma bide Kankam der :D biraz bni tanıdğından mutlumusun bn hep surda beraber oturup ( bu arayı sen karar ver İzmirde ben '' beraber balık tutardık '' derdim ) yapmayı düsünüyorum de :) yani Arkadaşı olarak görmesin
ne yapsam valla şaştım kldım. bn bi şu kızı tartiyim bakalım arkadasının beni sevdini biliomu , bana karşı duyguları nasıl fln :D. gerçi belli etmiyor deil msnde fln yazdıgı şeylerden hmm =) tşk.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.