Msn den ona Duygusal şarkılar göndererek belli edebilirsin :)
Bnm Ayarlamak istedğim kız bana Fuatın Tembel mix i attı :D
bu kız bana oğuzhan kocun şarkılarını atıodu cakmıodm :D:D
nese abi tmm ben bu kızla baya haşır neşir olduktan sonra sevdigimi söyliyeyimmi yani cıkma teklifi gibi .
dote gelmem dimi tek korkum bu :D
Ne gelicen ya :D bak fazla dost gözükme bak sonra benm gibi oluon :D uğraşırsın baya :D FaceBooktaki Fotorafların çok gzl çıkmış falan de biraz gaza getir Sonra çıkma teklifini edersin :D
kız face fln kullanmıo tam aradıgım kız tipi yaaa :D
:D gaza getir işte bugün çok gzl görünüyosun (parfüm Kullanıodur kesin ) Parfümün çok gzl kokuo Gibisinden war olmayan şeyleri abartarak söylemek insanın g.tünü kaldırır :D Tavsiyem Tabi öteki arkadaşlar ne der bilmiyorum
euhehe =)
kıza açılmak için garip şekillere girmeye gerek yok sakin ol bu sana yeter çek bir kenara etkili bir konuşma yap et teklif bunun dısında bişie gerek yok olmamalıda ne yapacan cafelere goturup tam ortasında teklif edip cır cır mı olacaksınız bırak yaf.bide şunu bil bu işin çıktıktan sonrası var çıktıktan 1 hafta sonra sıkıldın diyelim yapacak bişi yok aha bitti hayat gitti ne yapacan o zaman gene yaz cevapını sölerim.
Kız okul çıkışı evine giderken yürüyorsa bir gün ona eşlik et. Onun ağzını aramaya çalış. Olmadı, biraz kızla konusmaya calıs ve ardından yavas yavas senden hoslanıyorum meselesine getir. Kızda sana karsı birsey hissediyorsa her turlu olur zaten. Hissetmiyorsa şansına küs :) Başka ufuklara doğru yelken aç :)
O kızın arkadaşı seni seviyorsa o iş yaş.Tabi kız, arkadaşına yamuk yapmazsa.
abi hiç kasamam kendimi giderim ben seni seveyom benle cık :D budur abi ne gerek var aksiyon romantiklik falan
ya git kıza seni seviyorum de tokat atarsaumudunu kes atmazsa çıkma teklif et :D uyarmadı deme seni seviyorumda tokat atarsada çıkma teklif edersin bu defa beyzbol sopasıyla gelecektir :D:D
Niye Tokat Atsın ALlahım ya..

Tokat atması için 14 yaş altı olması lazım.

Bak Ne yap biliyomusun

Kızın Resimlerini al bi şekilde FaceBookdan veya iste işte bi kaç resmin varsa atarmısın de.

Windows Movie Maker a gir

Resimleri Slayt Gösterisi yap aralarına Kalp li video geçişi koy.

Arkayada bi Müzik koy..

Aralarada Yazı yaz Romantik bişiler.

Tamamdır ;)
Sen Bu Kızı UNUT PööööööööH :D:D:D
vay hll bana . son gelismeyi yazim nese.
bu pazartesi tenfüste dedim ögle cıksıı senle bişi konscam die herneyse geldi kız beraber gidiors eve dogru baya muhabbetimiz iyi.
ben tam kıza acılcaktm hazırlanıodm kız elimden tuttu.
bende seni seviyorum dedi . ve hayatım boyunca aradıgım aşkı buldum. :D eyv hrkese beyler ben bu kadar basit oldunu bilmiodm ama cdden brbrmzi cok seviors bu başklarına bensemior. herksee ii akşamlar ....

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.