bence türkiye kuzey ıraktan çıkmamalıydı o zaman temizlerdi pkkyı
senin düşündüğümü yukardakiler düşünmüyor he :) bunların yapılabilitesi çok zayıf askere bakmak kolay değil sayıyı düşürmek için 12 aya indirdiler şimdi bide eldekileri doğunun her köyüne istihbarati için yollarlarsa anca istihbarat toplarlar adamlarda elini kolunu sallıyarak girer ayrıca doğuda o istihbartı topliyacak deneyimli asker sayısı ne kadar ki istanbuldan gitme çocukları yolluyorlar hakkariye sonra şehit oldu olur tabi öğle basit değil kardeşim benim :)
Konuya kilit gelebilir lütfen konuya dönelim. Başlık Gürcistan Rusya savaşı. Ben zaten yanlış bilgisinden Dolayı El Kaide ve Taliban'ı anlattım yukarıda. Konu Türkiye - Irak yada ismi ağzımıza dahi yakışmayan bebek katili bir terör örgütü değil.
Emperyalizmin bıkratığı izler. Aslında Gürcistan kendini göre haklı görünsede Rusya'nında haklı yanları var . Çıkar ilişkisinden başka bir şey değil. Sonuç itibari ile kan dökülüyor. En kısa zamanda ateşkes ilan edilmesi dileği ile.:(
Arkadaşlar Terörist gruplar gerçekten çok zor ortadan kaldırılır, Yıkmak için bir görüşü ortadan kaldırmalısınızdır. İnsanları öldürebilirsiniz , Liderleri ele geçirebilirsiniz , Yenileri Gruba katılır yeni liderler seçerler kendilerine göre bir amaç için savaşıyor her terör grubu ( HER TERÖR GRUBU İSİM VERMİOYRUM O YADA BU DİYE) Yani bir görüşü kırmanız gerekir teröristleri ortadan kaldırmak için . VE düşüncelere kurşun işlemez

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.