Narsia : Aslında Rusya'yı bitirmek Türklerin elinde şu anda. Türkiye Gürcistan'ı destekleyip Rusya'ya saldırırsa otomatik olarak NATO'da saldıracaktır. Rusya'nın da böylece sonu gelmiş olacaktır :)

çok çocukça bir düşünce :)

ek olarak nato'nun geçerliliği artık yok ismi var ama askeri güç birliği mevzuat'ında bi yaptırımı yok evrensel yardım kampanyaları ve küresel ısınma gibi konularda artık birleşiliyor nato dediğin organizasyonda :)

ayrıca bi üstteki nickini hatırlayamadım bakmayada üşendim bu devirde öğle atom bombasını indir istanbul'a, ankara'ya kolay değil, dünya'dan alınıcak tepki hariç chernobel'de olanları gördük o tarz bir durumda türkiye kadar gelicek yıllarda rusyada zarar görücektir reailst olmak lazım :)
rusya nükleer bomba kullanmıor artık termal bomba die bişi icat ettiler atom bombasından çok güçlü bir bomba ve üretimine hiçbir yasa karşı çıkmıor devamı için

https://www.becerikli.net/showthread.php?t=71907
oyum rusyaya rusya alır :D
savaş çıkması komik bişeymi iddia gibi oy atıosunuz
AB- ve ABD gürcistani askeri mühimmat açısından destekliyorlar.Onlar barışın bu yolla sağlanacağını düşünüyorlar.Gürcistan bu desteği arkasına alarak masum insanları öldürüyor.O gürcistanın saldırdığı yer Rusya'ya bağlanmak isteyen bir yerleşim birimi.Fakat gürcistan buna karşı çıkıyor. Bıçak kemiğe dayandığı için Rusya Askeri müdaheleyi gerekli gördü.Bence bu askeri müdahale hem gürcistana ders olacaktı hemde kuzey kore ve çek cumhuriyetine bir gözdağı.Çünkü ABD iranın nükleer silahlarını öne sürerek bu ülkelere karadan savunma füzeleri koymak istiyor.Rusya böyle birşey olursa vuracaklarını açıklamıştı.

@Narsia

Türkiye 30 yıldır PKK'ı bitiremedi.Biranda Rusya'yımı devirecek :D Biz önce bi aya gidelim sonra gerisi gelir belki :D Natoya güvenme kıç üstü yere oturursun. Rusya aslında şu yaptığı işle ABD' ye meydan okuyor.

Konu dışı ama sizce bir Rus- ABD savaşını kim kazanır ?

Bence Tüm Bombalarının Anasını bulan ABD'ye karşı Tüm Bombaların Babasını Bulan Rusya kazanır xD
Rusya xD
cenk etme seviş :D
Infernus : Biz Rusyaya saldırdık mı savaşın 2. günü İstanbul ve Ankaranın tepesine birer nükleer bomba iner. Peki bunun karşılığını verebilecek güce sahip miyiz

ne indiriyolar arkadaş ım o kadar kolay olsaydı indirmek gürcistan a 3-5 tane inmişti elleri deymişkken kuzey kore çek cumhuriyeti giderdi öle Rusya her hangi bir devlete nükleer bomba kullanırsa rusyanın sonu olur ayrıca Türkiye herşeyin karşılığını vercek güce sahip Türkiye dünyanın en güçlü 3. ordusuna sahip ( 4 veya 5 de olabilir tam bilmiyorum) Asker olarak tabiki teknolojide geriyiz malesef askerlerinin eğitimi olarak
kara ordusunun eziciliği eskide kaldı...
Katılıyorum,teknoloji konuşuyor bu zamanda.
Gürcistan, ABD güdümlü bir ülkedir.

Rusya, kendisine tehdit oluşturan ve rakip olarak gördüğü ABD'ye bu yolla göz dağı vermek istemektedir.

Haklıdır da.

Bu durumda, ABD emperyalizmine karşı Türkiye'nin nereyi desteklemesi gerektiğini iyi kestirmesi gerekir.

Ancak, nereyi destekleyeceği zaten belli =)
3. dünya savası sanrıım Rusya ile ABD arasında cıkıcak diger devletlerde bu 2 gruba katılıcak ama sanıyorumki ABD alır çünkü birçok ülke onun usagı olmus durumda
ben türkiye rusyanın yanında olsun isterim ama Zor :((
Bunları bırakın ne Ruya'ya nede Gürcistan'a birşey oluyor olan Güney Osetyaya oluyor ikisi arasında kalan özerk bölgede şuana kadar 1200 den fazla sivil öldü siz neyi düşünüyorsunuz Yok rusya kazanır , yok Gürcistan'ın arkasında abd var vs. ORADA GÜNEY OSETYADA SİVİLLER ÖLÜYOR...ayrıca şahsi görüşüm savaş devam ederse olası bir 3. dünya savaşı kapıda böyle bir savaş çıkarsa ülkemizde kaos olacaktır.Neden derseniz ? şuan da Terör örgütü ( Pkk/Konragel) çözülmesi devam ediyor ve deli fişek gibi etrafa vuruyor ne yaptıklarını bilmiyor böyle bir savaşda ülkemiz kusursuz ABD yanlısı olarak savaşa %90 girecektir (Başımıza gelenler , gidenler sağolsun)bu savaşta ülkemiz hemn cephe açacak hemde olası bir iç savaş çıkabilir...Örgütün ve diğer örgütlerin birçok hücresi var olası savaşda ülkemiz çok büyük zarar görücek ekonomik kriz zaten var ( yok diyenlere bakmayın iş yerleri sinek avlıyor.)Savaş çıkarsa dahada büyüyecek Umudum Barış İlan Edilmesi Saygılarımla...
-Sidious- : ben türkiye rusyanın yanında olsun isterim ama Zor :((

nedense ben de.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.