Gürcistan kesinlikle davasında haklıdır öncede dedim rusya bunu hep yapıyor osmanlı zamanındada rumları kışkırtarak kendi bünyesine katmaya çalışmıştı helal olsun gürcülere rus mus dinlemeden davaları uğruna dimdik durmayı başardılar.
ek olarak türkiyenin teknolojisi yok diyen arkadaşlar sadece gülerim siz sanıyormusunuz ki ordunun teknolojisi g3'den ibaret

tamam bi abd bi rusya değiliz ama günümüz şartlarına görede hiçte kötü olmayan teknolojik bakımdan iyi durumda askeri bakımdan mükemmeliyete ulaşmış bir orduya sahibiz, atom bombasını falan konuşmaya gerek bile görmüyorum fantazi kurmayın boşuna o tarz bi girişim şu çağda imkansız
ayrıca şu daha pkk'yı bitiremedi bu ordu mantığına sadece gülerim ya çocukluğunuza veriyorum siz terorist bi grupla düzenli bi orduyu nasıl kıyaslarsınız gerçekten komiksiniz
gerilla savaşında teknolojide cartta curtta işe yaramıyor bknz. abd-afganistan , abd-ırak bunlar önemsiz ama bu savaş bire bir teror örgütleri değilde ırak ve afganistanın düzenli orduları olsaydı vurucak bi hedef belirlenicek bir strateji olabilirdi ama teror gruplarına bu tarz bir durum söz konusu değildir pehh...