Ssagfasdgadgdsg ben olsam ben de vururdum? Biz orda manga olarak konumlanmışız bu gerizekalı gelmiş bizim yerimizi haber yapıyor televizyona çıkartıyor.Sniperlar zaten gizli kalmak için vardır gelipte salağın biri haber yaparsa bi halta yaramaz.

for example mehmetçiğin her attığı adımı gidip tüm Türkiye'ye yetiştiren Türk televizyonları.Arkadaşım operasyon yapıyorsun operasyon???Do you understand? Biraz mantık ya pff sfd
Infernus : Bu videodada bir rus keskin nişancısı kadın spikeri vuruyor. Bunun içinde desenize anlamamışlardır gazeteci olduklarını ya da canlı bomba sanmışlardır. Adamlar biraları içe içe savaşa geliyorlar masum insanları ve gazetecileri bilerek vuruyorlar. Burada kadın kolundan yaralanmış o keskin nişancı isteseydi onu tam kafasından da vurabilirdi demek ki adamın amacı sadistlik, kimin ne olduğunu bile bile ateş ediyor.

Video

Hıı o zaman şöyle düşünelim,
Bizim haber ajansındaki kişilere canlı bomba diye saldırmadılar sırf sadistlik olsun diye saldırdılar,
Orada deniyor ki;
150 adet mermi arabaya isabet etmiş,isabet etmeyenleri saymazsak ve her asker 3 mermi attı saysak 50 adet asker oluyor,
Sen diyorsun ki 50 askerin 50si de sadist 50si de psikopat...
Sence bunun olma olasılığı nedir??
O zaman Rusların çok büyük bir çoğunluğu psikopat olurdu ve üçüncü bir dünya savaşı başlardı,
Ona bakarsan Amerikalılarda içip içip askere gidiyor hatta aynı şeyi Türklerden yapanlar da var,
Türk acemi birliğine git çok üstün bi disiplin varken uzman birliğe git hiçbir disiplin yoktur ve istediğini alıp savaşa gidebiliyor bu insanlar,

edit; Örneğin; Amerikalılar Konori'de Çinliler tarafından basıldıkları gece çok içkiliydi ve kimse uyanamadı ama Türk bölüğündekilerin daha az bi kısmı içmişti bu yüzden Amerikalıların hepsi ölürken Türklerden az da olsa sağ kalan oldu

Bu konu hedene tarafından düzenlendi(2008-08-15 10:21, 16 yıl önce)
Reality : Ancak.

Rusya'da çarlık yıkıldıktan sonra bilindiği gibi Sovyet Sosyalist Cumhuriyet Birliği kuruldu.

Ve Sovyetler, Çarlık Rusya'nın yaptığı tüm gizli anlaşmaları açığa çıkartıp, hiç birini tanımadı.

İşgal edilen tüm topraklardan çıktı.

Biz böylece Kars, Ardahan ve Batum'u tek kurşun atmadan geri aldık.

Ayrıca, Atatürk'ün Kurtuluş Savaşındaki en büyük mütteğidir, Lenin ve Sovyet Rusya.

Rusya, silah göndermiş hibe olarak, borç olarak.

Ha tabi

Atatürk borçların hepsini ödemiştir.

Daha sonra da hibe edilenleri.

Yani kimse de çıkıp, Ruslar şerefsiz vs. demesin.

Bu biraz rejime, iktidardakilere göre değişiyor.
mesaj yazmayacağım diyorum böyle mesaja cevap yazmadan duramıyorum bak arkadaşım o zamanlar türkiye savaş halinde ve komşu ülke ve savaştan çekilmiş sovyet rusyasından başka bir ülke yok !!! mecburiyetten rus yadan alıyor silahı nı mermisini topunu tüfeğini ama parasını veriyor. ayrıca şölye bir söz vardır dostluk başka ticaret başkadır.bu da bir ticarettir.ondan kimsede demesin rusya , abd vs. bizim dostumuzdur.Bir de o sovyet rusya dediğin rsuya o zmn bağımsız olmayan ülkelerde islam dinini bastırmaya yok etmeye çalışmış camii leri kapamış ezan okunmasını yasaklamıştır.
Ayrıca Türkiye'nin kimseyle müttefik olmasına gerek yok ne abd , ne rusya nede çin Türkiye kendi kendine yeten bir devlet Dİ ama artık değil ama olmayacak diye birşey de yok gelecek vaadeden birçok yeni projesi ve ekonomi sistemi olan başarılı kişiler var.Şimdi bir kaç tane sivri akıllı arkadaşımız nasıl yetcek diyecek Örn : Küba ve İran tamamen başlarına gelen ekonomist ve devlet başkanlarının sayesinde gelişmiş kendi kendine yeten ülkelerdir.Türkiye olmaz petrol nereden bulacak vs. diyen sivrilerde çıkıcak Dünyadaki Bor rezarvinin %80'ni Türkiye de ayrıca emperyalist baskılardan Türkiye de açılmayan tam bir sayı söyleyemeyeceğim ancak petrol çıkarılmamış bir çok petrol rezarvinin olduğunu sanıyorum ve inanıyorum.Sağımız solumuz arkamızda petrol çıkıyor fışkırıyor Türkiye de neden olmasın ayrıca herkes şunu bilsinki dünyanın en büyük kara ordusu Türkiye'dir.Buna benim gibi herkes inansın neden herkes Türkiye'ye yandaş olmak istiyor bunun önemli bir nedenide Türkiye'nin stratejik noktasıdır.ABD B.O.P. projesi için Türkiye'yi yanında istiyor Rusya ve İran ise buralara ABD gelmesinden Türkiye'nin yanında olmak istiyor yani kısacası Türkiye nin gerçek yandaş müttefik bir ülkesi yoktur.Türk'ün türk'den başka bir dostu yoktur...
Malesef o dediğin olacak iş değil. Keşke senin dediğin gibi olsaymış.
kurtuluş zamanında da öyle söyleniyordu kimi abd mandasına kimi ingiliz mandasına girmek istiyordu şuan hiçbirşey değişik değil o zaman Mustafa Kemal ATATÜRK çıkmıştı kurtarmıştı ATATÜRK gibisi gelmez ama yine bir kurtarıcı geleceğine inanıyorum...Neyse ben cuma'ya gidiyorum 1 saat içinde gelirim..

Bu konu DarkSlayTR tarafından düzenlendi(2008-08-15 12:29, 16 yıl önce)
@DarkSlayTR

Durmadan 2000 Masum Öldü Diyip Duruorsun 1500 Masum Öldüğü Açıklandığında Rusya Daha Osetyaya girmemişti Gürcüler Osetyanın Başkentini alırken 1500 Masumu Öldürdüler Ruslar Girdikten Sonra Sayı 500 kişi Artmış Asker olan var cart var curt var gürcüler öldürdü çoğunu

@Melkor mu Mattor mu tam hatırlamıyorum

Durmadan Bi Nüklüer Bomba tutturmuş gidiosun kolay mı atmak her topic de ' oooooooOoo rusların nüklüerleri var atarlarsa görürsünnnnnnnnnnn' gibi şeyler yazıyorsun kolay mı Ruslar'ın sonu olur bi ülkeye şu şartlarda nüklüer atmaları
-Sidious- : @DarkSlayTR

Durmadan 2000 Masum Öldü Diyip Duruorsun 1500 Masum Öldüğü Açıklandığında Rusya Daha Osetyaya girmemişti Gürcüler Osetyanın Başkentini alırken 1500 Masumu Öldürdüler Ruslar Girdikten Sonra Sayı 500 kişi Artmış Asker olan var cart var curt var gürcüler öldürdü çoğunu

benle konuşurken sizinle konuştuğum tarzda saygılı olun ben size saygılı ve seviyeli konuşuyorum sizde bana bu tarzda konuşursanız sevinirim.Anlamıyorum sizde bu Rus hayranlığını , ABD hayranlığı ben hiçbir zaman demedimki Gürcistan haklı veya Gürcüler bu dava da haklı gürcistanın yaptığını şiddetle kınıyorum ancak ve ancak Rus'yanın yaptığı iş mi ? sanıyormusun Gürcistan'a Güney Osetya için saldırdı yoksa ab ve nato ya yaklaştığı içinmi saldırıyor ?Ayrıca gürcü halkının çektiğini görmüyormusun veya oset halkının Rus halkına birşey oluyor mu veya Gürcistan lideri saakaşviliye ?onlara hiçbirşey olmuyor olan sivil halka oluyor Gori yağmalanıyor evlerdeki tabloları bile sömürüyorlar bu halka ne olacak savaş bitti diyelim bu halk o evleri nasıl yapacak ?Rusyanın isteği belli saakaşvili yi devirmek sanıyormusunuz ki saakaşvili devrildikden sonra gürcü halkı rus yandaşı birini seçcek ? benden bu kadar tek başıma yapabildiğim savunma budur.Benle kendi konuştuğum tarzda saygılı ve seviyeli konuşan herkese teşekkürler bir beyin fırtınası yaptık ama bu kadar kişiye karşı yapabileceğim muhalefet bu kadr...Ama unutmayın Türk'ün Türk'den Başka Dostu Yoktur... Ne ab , ne abd , ne rusya , ne çin , ne iran vs.
DarkSlayTR:
Türk'ün Türk'den Başka Dostu Yoktur... Ne ab , ne abd , ne rusya , ne çin , ne iran vs.
amin.
AnLor :
DarkSlayTR:
Türk'ün Türk'den Başka Dostu Yoktur... Ne ab , ne abd , ne rusya , ne çin , ne iran vs.
amin.
Yok İnşallah dostumuz vardır da ,
Dostumuz olmadığını anlarsa bizim millete amin,
Ya şöyle çok biliyormuş gibi kurumlananlar sizin bütün bildikleriniz gazete ve televizyonlardaki haberlerde verilenlerle sınırlı. Bunun beraberınde o gazetelerın ve televizyonların sahıplerının kım oldugu ve kendı aleyhlerınde haber yapmayacaklarını bılmenızı ısterım. Yani gazetede '' x olayı oldu y yüzünden '' yazarsa bunu okuyanın beyninde bu yer alacak ve ölümüne bunu savunacak anlatabildim inşallah ?
Malapagos : Ya şöyle çok biliyormuş gibi kurumlananlar sizin bütün bildikleriniz gazete ve televizyonlardaki haberlerde verilenlerle sınırlı. Bunun beraberınde o gazetelerın ve televizyonların sahıplerının kım oldugu ve kendı aleyhlerınde haber yapmayacaklarını bılmenızı ısterım. Yani gazetede '' x olayı oldu y yüzünden '' yazarsa bunu okuyanın beyninde bu yer alacak ve ölümüne bunu savunacak anlatabildim inşallah ?

Tabi canım,
Yani bir zamanlar dikkatinizi çekerim Türkiye'de bir Amerikan hayranlığı vardı.
Millet olarak "Amerika süper güç, Amerika iyi taraf" şeklinde nitelendiriyoduk,
Şimdi ise Amerika'ya lanetler savuruyoruz,
Bu tamamen basının bize ne taraftan ne kadar para aldığına bağlı olarak anlatması pek hoş bi olay değil,
Ama yine de mantıklı düşünmek lazım,
Birisi vuruluyorsa bunun bi sebebi vardı yoksa da nedeni vardır,
Asker psikopat olabilri haklısın ama bizim habercilerimize saldıran bir tabur asker de mi psikopat?
Lütfen...Herneyse ben polemik yaratmak istemiyorum nedeni her ne ise oldu geçti şimdi yapmamız ve ypamamız gerekeni bulmak gerek...
Malapagos : Ya şöyle çok biliyormuş gibi kurumlananlar sizin bütün bildikleriniz gazete ve televizyonlardaki haberlerde verilenlerle sınırlı. Bunun beraberınde o gazetelerın ve televizyonların sahıplerının kım oldugu ve kendı aleyhlerınde haber yapmayacaklarını bılmenızı ısterım. Yani gazetede '' x olayı oldu y yüzünden '' yazarsa bunu okuyanın beyninde bu yer alacak ve ölümüne bunu savunacak anlatabildim inşallah ?
arkadaşım kimse bir haber için canından olmayı düşünmez senin dediğin bu anlama geliyor ölümüne kimse birşeyi savunmaz...İnsan hayatı , yaşamayı sever kimse ölmek istemez.
Bence de başlık biraz provokason. Savaşta "Aaaa bu Türk buna saldırmayalım, bu Japon, bu Gürcistan askeri hah bunu öldürün" şeklinde şeyler olmaz. C-S değil bu gerçek savaş, bütün gürcüler mavi renkli, bütün ruslar kırmızı renkli, veya tam tersi değil. Kimin ne olduğunu bilemezsin. Denilenler gibi bunun canlı bombası var bilmemnesi var, adam "Ben gazeteciyim" diye gelir girer içlerine canlı bomba, bilgi sızdırma vb. her şey yapılır. Askerlerin yerlerinin bilgisinin sızdırılması çok önemli bir şey. Gazeteciyim geyiği de bu iş için biçilmiş kaftan.

"Savaş iyi bir şey, ama sivillerin ölmesi kötü" diye bir şey de yok. Savaş her durumda kötüdür, siviller ölse de, ölmese de. Sanki sivil ölmezse savaş olsun nolcak gibi bi düşünce var gibi geliyor. Olay kötü bir olay, ırkımızı ilgilendiriyor, ama sonuç olarak "Bunlar Türk, direk esir alın!" gibi bir olay da yok. Orada sen de olsan Afrikalı da olsa aynı muammeleyi görür.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.