Infernus : Bu videodada bir rus keskin nişancısı kadın spikeri vuruyor. Bunun içinde desenize anlamamışlardır gazeteci olduklarını ya da canlı bomba sanmışlardır. Adamlar biraları içe içe savaşa geliyorlar masum insanları ve gazetecileri bilerek vuruyorlar. Burada kadın kolundan yaralanmış o keskin nişancı isteseydi onu tam kafasından da vurabilirdi demek ki adamın amacı sadistlik, kimin ne olduğunu bile bile ateş ediyor.
Video
Reality : Ancak.mesaj yazmayacağım diyorum böyle mesaja cevap yazmadan duramıyorum bak arkadaşım o zamanlar türkiye savaş halinde ve komşu ülke ve savaştan çekilmiş sovyet rusyasından başka bir ülke yok !!! mecburiyetten rus yadan alıyor silahı nı mermisini topunu tüfeğini ama parasını veriyor. ayrıca şölye bir söz vardır dostluk başka ticaret başkadır.bu da bir ticarettir.ondan kimsede demesin rusya , abd vs. bizim dostumuzdur.Bir de o sovyet rusya dediğin rsuya o zmn bağımsız olmayan ülkelerde islam dinini bastırmaya yok etmeye çalışmış camii leri kapamış ezan okunmasını yasaklamıştır.
Rusya'da çarlık yıkıldıktan sonra bilindiği gibi Sovyet Sosyalist Cumhuriyet Birliği kuruldu.
Ve Sovyetler, Çarlık Rusya'nın yaptığı tüm gizli anlaşmaları açığa çıkartıp, hiç birini tanımadı.
İşgal edilen tüm topraklardan çıktı.
Biz böylece Kars, Ardahan ve Batum'u tek kurşun atmadan geri aldık.
Ayrıca, Atatürk'ün Kurtuluş Savaşındaki en büyük mütteğidir, Lenin ve Sovyet Rusya.
Rusya, silah göndermiş hibe olarak, borç olarak.
Ha tabi
Atatürk borçların hepsini ödemiştir.
Daha sonra da hibe edilenleri.
Yani kimse de çıkıp, Ruslar şerefsiz vs. demesin.
Bu biraz rejime, iktidardakilere göre değişiyor.
-Sidious- : @DarkSlayTR
Durmadan 2000 Masum Öldü Diyip Duruorsun 1500 Masum Öldüğü Açıklandığında Rusya Daha Osetyaya girmemişti Gürcüler Osetyanın Başkentini alırken 1500 Masumu Öldürdüler Ruslar Girdikten Sonra Sayı 500 kişi Artmış Asker olan var cart var curt var gürcüler öldürdü çoğunu
Malapagos : Ya şöyle çok biliyormuş gibi kurumlananlar sizin bütün bildikleriniz gazete ve televizyonlardaki haberlerde verilenlerle sınırlı. Bunun beraberınde o gazetelerın ve televizyonların sahıplerının kım oldugu ve kendı aleyhlerınde haber yapmayacaklarını bılmenızı ısterım. Yani gazetede '' x olayı oldu y yüzünden '' yazarsa bunu okuyanın beyninde bu yer alacak ve ölümüne bunu savunacak anlatabildim inşallah ?
Malapagos : Ya şöyle çok biliyormuş gibi kurumlananlar sizin bütün bildikleriniz gazete ve televizyonlardaki haberlerde verilenlerle sınırlı. Bunun beraberınde o gazetelerın ve televizyonların sahıplerının kım oldugu ve kendı aleyhlerınde haber yapmayacaklarını bılmenızı ısterım. Yani gazetede '' x olayı oldu y yüzünden '' yazarsa bunu okuyanın beyninde bu yer alacak ve ölümüne bunu savunacak anlatabildim inşallah ?arkadaşım kimse bir haber için canından olmayı düşünmez senin dediğin bu anlama geliyor ölümüne kimse birşeyi savunmaz...İnsan hayatı , yaşamayı sever kimse ölmek istemez.