DarkSlayTR :
1.bunları bırakın rus hayranı olmayın yeter ya ne yaptığınızın sizde farkında değilsiniz bu ruslar 1. dünya savaşında ermenileri silahlandırmış saldırtmış kendisi saldırmış senin atalarını kurşuna dizmiş sen hala onlar hayranı oluyor..
2.Basın dan olduklarını nereden bilcekler diyorsun peki araçtan indikten sonra niye tartıklıyorlar vs. Bugün haberleri izlediysen ( Kanal d , Show) rus askerleri havaya ateş açarak uyardı oradaki basın mensubundan biri kalsa o sağ kalcakmıydı acaba ?
Ben olabildiğince nötr bakıyorum konuya,
Şayet askerleri savunmuyorum,
Ama bir de askerlerin açısından düşün,
Her arabaya güvenemezsin içinde bomba vardır patlatır,
adamlar "biz basınız" diyor fakat Gürcü sınırından kaçan kaçaklar olmadığı ve sizi kandırmadığı ne malum veya casus olmadığı hadi onları geçtim en azından ırakta hergün bomba yüklü araçlar geliyor (Türkiye'de de oluyor) kendini patlatıyor...Ki bu Rus kişilerin biz Türkler gibi İngilizceyi doğuştan bilmediği hatta onlardan nefret ettiği doğrudur,Benimde tek güvendiğim insan Türk insanıdır hatta ona bile güvenmem bi abime bi yengeye güvenirim, her neyse;
Tamam içinden adamları çıkardım; " Hadi gidin gözüm görmesin sizi!" gibi şeyler gerçekten ayıp,
Ama amirinin ona "Hadi gidin gözüm görmesin sizi de" dediğini sanmıyorum,
Şimdi şöyle birşeyi de göz önünde tut,
Onların ayıbı bi yandan bizim ayıbımız bir de onların yaptığı ayıp şu,
Türk askeri gelmiş seni eğitmiş sen Türke bile bile zarar veriyorsun diyeceğim, görüntülere bakarsan adamlar "Biz Türküz" demiyor " biz basınız" diyor, ki ben basını da hiç bi zmn beyenemedim

Evet hatta LeMans pistinde pistin ortasında fotoğraf çekebilmelerine çok sinir oluyorum mesela (ne kadar evet ekmek parası olsa da sinir işte...)
Yani demek istediğim basın dünya çapında da nefret ediliyor ama bu Rusların yaptığı artık o kadar da büyük birşey değil hani,
adamlar sonuçta onlara işkence etmiyor "la git gözüm görmesin" deyi bi tekme atıyor,
Evet doğru değil ama bu tek bir askerin ayıbıdır tüm bi Rusya'nın değil,
Şayet o kadar küçük bir hareket de kınanamaz,
Ama vurmaya gelince,
Seninde üstüne patlayıcı dolu olduğunu düşündüğün bi araba gelse sende vurusun,
Ki önce adamalr korkutmak için cana ateş ediyor sonra lastiğe ateş ediyor,
Ayrıca son olarak belirtmek isterim ki arabada 2 kişi 3 kişi göreüyorlarsa bile 3 kişinin ölmesi 20 veya daha fazla askerin ölmesinden iyidir ve unutma onlar da Rus vatandaşı önce kendi canlarını düşünecekler tabii