bakalım rus hayranları ne diyecekler bu konuya..
dayim gemici, roro gemisinde 1 hafta esir tutmu$lar geminin içinde haberlere felanda çikti... aç susuz ya$ami$lar...
Asya kıtası için Ruslar önemli bir güç. Ve davalarında çok çok haklılar. Savaş yaşanan bir bölgede yaşamanız bile risktir. Adamlar metrelerce uzak mesafeden gazetecimi askeri birlikmi casusmu ne bilsin. Ki Allahtan ölmemişler. Eğer dünyada süper bi güç olacaksa ABD olacağına Rusları tercih ederim.
ya da tam tersi ruslar asya kitasi için büyük bir tehlike. bi yararini gören oldumu? asker olmadiklari range rover jiplerinden ve 'presss help!!' diye bağırmalarından belli olan insanlara ate$ acip, tekmeleyen bir süper güç! aman ne güzel !
Ordaki Rus senin benim gibi sıradan vatandaş nerden bilsin İngilizce?Her Rus İngilizce bilcek diye bir şart yok,
Hatta Amerikalılardan nefret ettikleri için özellikle öğrenmiyor belli bir kesim,
Ayrıca evet nereden bilecekler o adamlar kimin ne olduğunu?Belki bi grup ajan bomba almış çaıtr çutur patlatçaklar kendilerini adamların üstünde...
55
Î?Âstanbul
, Türkiye
0.00
130
0
Ben dedim diyorum abi Dünyanın en güçlü kara kuvveti bizde go*u yiyenler buyursun bekleriz
abi bu ruslar ne şerefsiz ne ahlaksız ne kendini bilmez ne haywan ne ilkel ne ezik bir toplumdur adam press diyor help diyor uyarı ateşi açıyor gerizekalı arkadakide ilerle ilerle dior lan türkiye bunun hesabını sorar *rosp* coc*klar*
Bu konu marlok tarafından düzenlendi(2008-08-14 22:02, 16 yıl önce)
Abartma istersen xD Bu arada ABD süper bir güc olsaydi İran'a karsi gösterirdi gücünü.. '' Yerse '' terimini bu duruma kullanirim ben..
Devrimizin süper gücü bknz: Atom Bombasi :yes
37
İstanbul
, Türkiye
930.47
1457
24
savaş durumunda kimsenin canını garantiye alamazsın, arabayı bir tehtid olarak görmüşler ki ateş etmişler. Türk diye saldıracağını hiç zannetmiyorum. Başlık provakasyon olmuş biraz.
55
Î?Âstanbul
, Türkiye
0.00
130
0
Hayır Yaklsık 15 ülkenin toplam kara kuvveti Natoyu oluşturuyor Biz onların birliğinde olmadığımız halde hepsini toplasan türkiye kadar gücü yok burda tartıştığımız ne Güney Osetya Adamlar Press diye bağırıyor nasıl muamele ediyolar Press=Basın O adamlara bişey olsa siz sanıyomuısnki türkiye susucak direk türkiye - rusya savaşı cıkar tereddütsüz sonuçta çok acık aslında rusyalılar zamanında nükleer bmbalar yüüznden ülkesinin %20 sini falan kullanamıyolardı Radyasyon alanı insan'ın giremiceği kadar yoğundu O yüzden Nükleer üretimi durdu herkez bilioki hala nükleer güçleri var yani yok diye gösterilio hemde nası var gürcülere bir nükleer bomba gelse sınırlarımız denizlerimiz biter mahfolur 3.dünya savaşı cıkar resmen Karadenize 8 adet ülke var komsumuz yapmayın ya bu kadar provakasyon dediği ne Altlarında bi jeep az bi hızla ilerliyolar hiç yargısız sorgusuz direk ateş ediolar adamın kafsın üstünden mermiler geçior Bırak allahını sewersen bumu provakasyon :con
Gelipte bu zamanda adamın kafaya pat diye nükleer bomba atamaz elini kolunu sallaya sallaya.Eğer atılsa şuan zaten böyle olmazdı.
ateş etmekte türk vs. ayrımcılığı yapmıyorlar merak etme. çünkü bu işin canlı bombası var gazeteci gibi görünüp bir çok şeyi sabote edebilirler ve emin ol ki bunu yapmakta az da olsa kendilerince haklılar. Tabi gelen geçene kurşun yağdırmak ne kadar haklı bilemicem ama savaşın ortasında şüpheli bir araba dururken tabikide ateş etmek zorundalar
55
Î?Âstanbul
, Türkiye
0.00
130
0
İnan bana Zamanında japonyada atılan fransa arazilerine düşen bombalar ani ve nedensiz yapıldı rahatla nedeni varken nükleer bomba değil bombalar atar bunlar
38
Ist/Maltepe
, Türkiye
138.98
274
0
Onlar kendilerine göre haklı biz kendimize göre.
Düşünün bi savaşın ortasındasınız kimin dost kimin düşman olduğunu bilmiyorsunuz. Her elinde kamera olanı gazeteci sanamazsınız. Emin olun o askerlerin yerinde siz olsanız siz de aynılarını yapardınız. Karşınızdakilerin kim olduğunu bilene kadar huzursuz davranırdınız. Askerlerde de sonuçta savaş baskısı psikolojisi var. Sakın ha beni rus taraftarı olarak görmeyin. Eğer gazetecilerimiz evlerine sağ salim dönebildilerse bunu yine o askerlere borçlular. Irak ya da İran da olsa belkide haberimiz bile olmadan öldürüleceklerdi. O yüzden yorum yapmadan önce bir daha düşünmenizi öneririm.