ok
Xantier : Heheh.. Böyle kanıt yöntemini en son C. Sinan Sağıroğlunda gördüydüm. Devam edin ve daha fazla kurcalamayın beni.

Kimse sana birşey kanıtlamak zorunda değil.İster inanırsın ister inanmazsın orası senin sorunun bizi ilgilendirmez.Ama seni uyarmak tüm müslüman insanın görevidir.Ahirette sana gösterirler kanıtı.
Xantier :
Some_one :
Xantier : Amaçsız mısın ? O programda karşıt fikirliler tartışıyordu , harun yahya vesaire... He ayrıca o teoriye sapına kadar inanıyorum bunun için hesap verecek değilim.

Girdiğin konuları başka konulara saptırma... Bırak insanlar istediklerine inanırlar. Evrim teorisi hikaye... Eğer gerçek olsaydı günümüze kadar bu kadar mucize gerçekleşmezdi ?

-1
kör cahiller.kanıtın olmayınca mhm tamam allah yaptı deyin siz. vahiyi size gönderdi çünkü bu kadar emin konuşabilmek için....

Yahu sen kimsinde sen bize kör cahiller diyebiliyorsun ? Kör cahil sensin. Bugüne dek ne mucizeler gerçekleşti ve bilimin eremediği şeyler oldu ve sen hala bize kör cahiller diyebiliyorsun?? İlk olarak o başta ki kelimeni ben sana iletiyorum. Sen git neye inanırsan inan umrumuzda değil. Böyle bir başlık altında sürekli tartışma arama. Her girdiğin başlıkta bir tartışma söz konusu çıkartıyorsun. Ya adam akıllı başlıklara saygılı, karşında ki kişiye dinine, inancına saygı duyarak cevap verirsin yada cevap yazmaz okur geçersin! Sen kimsin ?

-999999

@U-S adminleri, ne yazık ki - karma verme sürem 14 saat ve bugün Ankara'ya yola çıkacağım galiba, lütfen kişiye benden bir -1 daha olmadı -99999 tane daha eklerseniz, bu ramazanda hayırlı geçer...
Neanderthal'ler gerçektir. Kanıtlanmış ve litaratüre geçmiştir.
Öncelikle bana saygılı olmayı öğreneceksin. Ben burada hiç bir tartışma amacı olmadan en başta post attım , don lastiği görevi gördün.
defalarca çürütülmedi mi bu teori? sırf ateistler görüşlerine bilimsel kaynak aramak için bunu beyinlerine empoze etmişler veya edilmeye çalışılmakta. sıkışınca tek başvurabilecekleri şey. Darwin 200 yaşında hala teori olarak kaldı. dünyada neden benimsenmedi? neden kesinlik kazanmadı?

The more civilised so-called Caucasian races have beaten the Turks
hollow in the struggle for existence. Looking at the world at no very
distant date, what an endless number of lower races will have been
eliminated by the higher civilised races throughout the world. 

birde buna bakın. Darwin Türkler için ne demiş?

bizim az gelişmiş ırk olduğumuz ve beyazlar tarafından sözde yok edilişimizi anlatıyor. illa ki anlamayanlar Matt Ridley'in "Genome" isimli kitabını okusunlar. din zaten evrim teorisine karşı değil. Allah herşeyi bir ilimle var etmiştir diye söylenir. ama basit insalar işte bunu abra kadabra olarak algılamak istiyor ve öyle algılıyor.
Şimdi türkler hakkında ne demiş , doğru da olsa bir insanın düşüncelerini yansıtarak insanlara zaten önyargıyı aşılarsınız... Bu hep böyle oldu , gerek AK partinin başa gelişi gerek başka konular hep halka bu tür şeyler anlatılarak kanıt yapılır zaten.
neyle yapılmasını bekliyorsun? ve nerden nereye çekiyorsun konuyu farkında mısın. senin gibi ortaya laf atarak araştırmadan, kanıt sunmadan mı bu tür şeylerin yapılmasını bekliyorsun. sadece ateist olmanın boşluğunu doldurmak için sığındığınız bi safsata. başka birşey değil.
Bana kanıt olarak kitabı kabeyi mi göstereceksiniz peki ? Sakal-ı şerife çakmak tutmayı denediniz mi ? Gereksiz verdiğiniz -karmalar için sizi şikayet edeceğim.
edebilirsin tabi hakkın. ben kanıt için kaynakları ve kanıtları verdim. daha da örnek verilip çoğaltılabilir bunlar. inatla görmezden geliyorsan benim diyecek birşeyim yok artık.
Nexima : defalarca çürütülmedi mi bu teori? sırf ateistler görüşlerine bilimsel kaynak aramak için bunu beyinlerine empoze etmişler veya edilmeye çalışılmakta. sıkışınca tek başvurabilecekleri şey. Darwin 200 yaşında hala teori olarak kaldı. dünyada neden benimsenmedi? neden kesinlik kazanmadı?

The more civilised so-called Caucasian races have beaten the Turks
hollow in the struggle for existence. Looking at the world at no very
distant date, what an endless number of lower races will have been
eliminated by the higher civilised races throughout the world. 

birde buna bakın. Darwin Türkler için ne demiş?

bizim az gelişmiş ırk olduğumuz ve beyazlar tarafından sözde yok edilişimizi anlatıyor. illa ki anlamayanlar Matt Ridley'in "Genome" isimli kitabını okusunlar. din zaten evrim teorisine karşı değil. Allah herşeyi bir ilimle var etmiştir diye söylenir. ama basit insalar işte bunu abra kadabra olarak algılamak istiyor ve öyle algılıyor.

Burada " Evrim Teorisi " mi tartışılıyor, yoksa " Darwinizm " mi ? Ben tartışılanla sizin söyledikleriniz arasında büyük farklar görüyorum. Konuyu saptırmışsınız. Bu arada, evet Darwin teorisi hala kanun olamadı, yani kanıtlanamadı. Tıpkı " Tanrı " gibi.
konuyu saptıran ben değilim, dikkat edin.
Bence insanlar tartışmaktan çekinmemeli. Tartışmalıyız ama tartışma adabı bilinmeli kesinlikle. Evet, şu an ki konunun başlık ile alakası yok ama, siz diğer açılan konuyu tamamen kasıtlı olarak çok farklı yerlere çekmişsiniz. Diğer arkadaş ne kadar yanlış bir şey yaptıysa, siz de en az o kadar yanlış bir şey yaptınız benim gözümde.
diğer arkadaşın bahsettiği şeyi, doğru bildiğim haliyle açıkladım, örnek ve kaynakta verdim. tartışıyoruz zaten. konuyu başka tarafa çekme gibi bi amacım yoktu aynı konu üzerinde tartıştığımı düşünüyorum. eğer aksini düşünüyorsanız sağ üst köşeden şikayet edebilirsiniz.
Şikayet edilme durumunda Xantier'in ceza alacağını pekala bildiğimizden bunu söylediğinizin farkındayım. Tartıştığımız için söylüyorum zaten. Ama biz burada " Evrim Teorisini " tartışıyoruz. Darwin'in söylediklerini ya da fikir yapısını değil. Hatalı olduğunuz nokta burası. Birisi diyor ki, Evrim teorisi şunu şunu söyler. Siz diyorsunuz ki, Ama bak evrim teorisini ortaya atan adam Türklere laf söylemiş. Zaten burada kimse Darwin'in Türklere karşı söylediği sözleri tasvip etmedi ki, sadece evrim teorisini savundular.

Not = İki tarafı da tanımıyorum.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.