Neophyte
-1.7
Evet arkadaşlar bu 2009 senesinin ilk orucunu açmış bulunmaktayız. Allah herkesin tuttuğu orucu kabul etsin. Ramazan ayının her günü orucumuzu açtığımız zaman buraya yazarsak çok iyi olur ilk yazan kazanır! :D Nice ramazanlara...
bab hala komiklikler peşindesin :)
Neophyte
-1.7
Ne biliyim orucumuzu açtıktan sonra buraya yazarsak iyi olur biraz abez olur diye düşündüm.
Allah Kabul Etsin :)
Tamam şimdi habertürkteki sansürsüz evrim teorisi özeli izleyin :P
Neophyte
-1.7
Yine orucu ilk açan benim heralde :) Allah herkesin tuttuğu orucu kabul etsin.
Xantier : Tamam şimdi habertürkteki sansürsüz evrim teorisi özeli izleyin :P

Hala Evrim teorisine Inanan arkadaslarimiz da varmis!..
Olabilir'de ancak!. Bu konuyu dinlendirmekse amacin bence yakisiksiz......
Birakin Insanlar inanclarini diledikleri gibi yasasinlar, sana kimse hangi kanalda hangi program var diye sormamis!..
Amaçsız mısın ? O programda karşıt fikirliler tartışıyordu , harun yahya vesaire... He ayrıca o teoriye sapına kadar inanıyorum bunun için hesap verecek değilim.
Amac senin gibilerle tartismak olacaksa amacsizim!.. Fakat sen gibi zihniyetler asla kimseye hesap vermek istemezler heleki konu yaradaniysa!...
Xantier : Amaçsız mısın ? O programda karşıt fikirliler tartışıyordu , harun yahya vesaire... He ayrıca o teoriye sapına kadar inanıyorum bunun için hesap verecek değilim.

Girdiğin konuları başka konulara saptırma... Bırak insanlar istediklerine inanırlar. Evrim teorisi hikaye... Eğer gerçek olsaydı günümüze kadar bu kadar mucize gerçekleşmezdi ?

-1
Birakalim arkadasimiz kendini Arkaik, Homosapiens, veya Neanderthal olarak bilsin ama ben arkadasi benzetmiyorum yaradilis itibariyle insan diye biliyoruz...
Some_one :
Xantier : Amaçsız mısın ? O programda karşıt fikirliler tartışıyordu , harun yahya vesaire... He ayrıca o teoriye sapına kadar inanıyorum bunun için hesap verecek değilim.

Girdiğin konuları başka konulara saptırma... Bırak insanlar istediklerine inanırlar. Evrim teorisi hikaye... Eğer gerçek olsaydı günümüze kadar bu kadar mucize gerçekleşmezdi ?

-1
kör cahiller.kanıtın olmayınca mhm tamam allah yaptı deyin siz. vahiyi size gönderdi çünkü bu kadar emin konuşabilmek için....
Sana bir kanit gostereyim, kendini cok akilli mi saniyorsun? oysaki degilsin neden mi? cunku sayesinde gordugun, konustugun, tuttugun, tattigin, nefes aldigin yaraticiyi bile tanimiyorsun egerki kanit istiyorsan beynini biraz kurcala insanlar ot olma niyetiyle varolmamistir aslinda hicbir sey bosuna yaratilmamistir bunu 5 yasindaki cocuk bile biliyor!.. Dusunsene sen bir script yaziyorsun oyun haline getiriyorsun herseyi en ince detayina kadar inceleyip kurcaliyorsun ve O oyun calisir hela geliyor baskalari diyebilirmi ki bu oyunu Xantier yapmamis kendi kendine olusuvermis denebilirmi? Asil cahillik senin yaptigin egerki ben bir maymun soyundan gelmeyim diyorsan sana soylenecek baska lafim da yok acaba bu 3 tur'den hangisi diye hitab edelim sana ? Arkaik, Homosapiens, Neanderthal...
Heheh.. Böyle kanıt yöntemini en son C. Sinan Sağıroğlunda gördüydüm. Devam edin ve daha fazla kurcalamayın beni.
Amacim sana birseyi kanitlamak olsa oncelikle bana aklini kanitlamani isterdim!..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.