Administraktor : :D sen o traxex in anlını öpersin o hero neleri dize getirir bi bilsen + öyle video mideo ile uraşacak seviyede değilim adam gibi varsa axe ile oynamayı bılen cıksın karşıma derim olur biter hocam bikere str heroya belli başlı itemler çekilir + her heronun kendine has çekilen itemleri vardır bunları bilmeyen dotadan anlamaz derım axeye genellikle ilk başta 2 vanguard çekerler 1 tane taraq bi mkb ceker bi pt ceker bide sy ceker herkez sy yi cekmez ama benim kuzen çeker neden çeker axe yakaladıgında hero dan güçlüyse yemesi lazım ama adam axeden hızlı koşuyorsa illaki sy çekmen şart eyer sana burda hangi heroya ne çekilir hepsini anlatsam millet neden post kasıyorsun der öyle 3 5 oyunla axe kral olmaz
+ terrorblade yi kesecek herolarda var agi range herolar terrorbladeyi hemen yiyecek adamlardır traxex mirana razor bu 3 hero terrorbladeyi 4 kez keser 5. de yatar
ve benim eurobattle serverinde 4.5 senelık accım var nickim Exhumed inanmassan sor bi görevliye bilgimi almak için ben o oyunu 4 senedir oynuyorum neyin ne oldugunu 4 5 gun oynayanlardan orenicek degilim

Video çekicek seviyede değilim derken o seviyenin kat kat aşağısındamısın yoksa Dota krallık tahtında falanmı oturuyorsun.Hani okadar anlattınki ben seni dünya dota şampiyonu falan sandım.Ayrıca ben Traxex Axe'ı kesemez demek istemedim sadece kastırmaz.Ama kasılmış bir Axe Traxex'in üstüne giderse Traxex'in işi oldukça zor.Heralde senin karşındaki Axe'lar hep kaçıyordu.Sende Agility olduğun için koşup sıkıp sıkıp duruyordun.Kusura bakmada o Axe'ı kullanan arkadaş bıraksın oyunu.Bide sanki ben Terrorblade'i okadar abartmışım kimse kesemez demişimki Terrorblade'i kesicek heroları sayıyor bana.İşim gücüm yok Eurobattle'la iletişime geçicem senin bilgilerini isticem.Onlarda bana oooo
serverımızın kingini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız dicek.Ohhh be ne güzel hayat.Karşıma sonunda King Of Dota çıktı.Ayrıca senden sonra Str herosu by falan diye arkadaş açıklamış ona ne diceksin merakla bekliyorum :>)
arkadaşlar bu warcraftın versionu varmış 1,22 onu neerden indirebilirm yardımcı olursanız sevinirim.
tşkürler herşeyi indirdim ve oyuna yine başlıyamadım direk sorulan soru şu promsuun dolayısıyla deiyilim diorum :D ve almıyorlar :D
M-axis : tşkürler herşeyi indirdim ve oyuna yine başlıyamadım direk sorulan soru şu promsuun dolayısıyla deiyilim diorum :D ve almıyorlar :D

Sen önce botlara karşıda oynada sonra girersin online oyunlara hem sorduklarında pro değilimde deme öğrenene kadar takıl bırak ne derlerse desinler sonuçta oturduğun yerden öğrenemessin :)
yok yav ben aslında çok oynadım bu oyunu ama yeni haritada zorlandığım için acemyiim diorum bu gün gidrim garena ya :D
Benim Favori Herom Balanar! :) Gülüp Geçmeyin Sayacağım İtemleri Yapmışsa ki Çok Zor Balanar Çok Ölümcüldür ve O İtemi Yapan Balanarı Saydığım Herolar Kesebilir (Birkaç Tane Unutmuş Olabilirim K.Bakmayın)

İtemler:

1. Tahta Bacak (adını bilmiyorum biz tahta bacak diorm :)) Düşük levellerde str ilerde agi yapmanızı tavsiye ederim.
2.Buriza Kyanon
3.Cranium Basher
4.Heart Of Tarrasque
5.Vladmir (İsteğe Bağlı)
6.En Önemli İtemi Sange & Yasha 'dır...

Bu itemlerden Vladmir yerine başka item kasılabilir ama Balanar skill herosu değildir bundan dolayı normal atağını (zr sini) sağlamlaştıracak itemleri öneririm.Vladmir yerine assault kasılabilir fakat o zamana kadar genellikle oyun biter :))

Balanar'la kasmak için Önce Tahta Bacak Yapın, Sonra Vanguard Çıkın (HP Regen'e İhtiyacı Olan bir Herodur), Sonra Cranium Basher çıkın...Geri Kalan İtemleri Yapmanız Kolaylaşır...

Antisi Bana Göre Barathum ve Troll Warlord'dur...Ama Saydığım 6 İtemi Yapmışsa TW ile Yapacağı VS izlemeye değerdir :))

2sinin de missletmesi var, birinin atack hızı ve bash ı var öbürünün skill kapatması ve atack hızı yavaşlatması var ondan dolayı balanar antileri için bile zorlu bir rakiptir...(Barathum Kitlenmişse Zaten Yapacağınız Bir Şey Yoktur :) Artık Gidecek Parayı Harcamaya Bakın :))
Valla ben hiç anlamam dotadan :) warcraft ile ilgili herşeyi kendim öğrendim eurobattle fasa fiso dolu şey :)
ben burada hero tartışanların oyunu bilmediklerini düşünüyorum yok axe teroru alır yok şu bunu alır falan hikaye bence
1v1 için konuşuyorsak örneğin axeyi sağlam deny yapan biri int herosuyla bile alır dota yetenek işi heroların skilleri ztn yerine göre işe yarıyor zamnalamayı iyi bilen ve oyunu bilen her heroyla iş yapar o keser bu keser muhabbeti saçma

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.