dotada hangi herolarla oynuyorsunuz ve hangi itemleri yapıyorsunuz herkez yazarsa sevirinim
Bloodseeker - Strygwyr

En çok kullandığım herolardan biridir. Genelde (Power Treads, Sange & Yasha, Butterfly, Buriza, Vanguard, MKB) itemlerini yaparım.

Puck - Faerie Dragon

Bu küçücük kuşla ne oyunlar oynamışımdır. :). (Boot of Travel, Guinsoo, Shiva's Guard, Eye of Skadi, Dagon)

Magina - Anti Mage

Dota'da ilk aldığım herodur. Oyuna iyi başlar ve güzel itemler yaparsanız sizi kimse durduramaz. (Power Treads, Vanguard, Butterfly, Basher, Basher, MKB)

Mirana Nightshade - Priestess of the Moon

Kullanması en zevkli olan herolardan biridir. İkinci yeteneği olan uzun mesafeli ok atmak tam bir ustalık işidir ve ayriyetten eğlencelidir. ( Ring of Basillus, Vanguard, Sange & Yasha, Buriza, Power Treads, MKB)

Bu heroların dışında geriye kalan yaklaşık 90 heronun hepsiylede oynamışımdır. Aralarında çok fazla oynadığım ve beğendiğim herolarda var hepsini yazmadım buraya tabi.
Razor onerımdır manyak para kasarsın vede ıyı vurur genellıkle sange and yasga vede monkey kıng bar kasarım
Axe al 2 vangard bi taraq kas sonra sange yasha yap oyunda kralsın.Axe çok sağlam adamdır onu bi ursa kesiyor.Axe'ı bide Terrorblade'le kesersin ultisiyle beraber.Terorblade'ın ultisi adamla senin canını yer değiştiriyo. DotA Allstars v6.56 AIPlus 1.52 Revision bu sürümünü oyna.Buradaki botlar sağlam.
Ursa tabikide aaah bide hizli koşsa xD
Boots of taravel yada Power Treads kasarsın.Agilty veren item takarsın koşarsın.O koşma sorun değil.Ultisi yakaladımı bırakmıyo affetmiyo yani.
axe gayet guzel de 2 vanguard yerine bi vanguard bi stout almak daha iyi olur.
venomancer ilk oynadıgım heroydu :) bi aghanim bi butterfly ile gayet guzel oluyo
bide keşke konuyu warcraft/wow bölümüne acsaydınız
tedbunndy : Axe al 2 vangard bi taraq kas sonra sange yasha yap oyunda kralsın.Axe çok sağlam adamdır onu bi ursa kesiyor.Axe'ı bide Terrorblade'le kesersin ultisiyle beraber.Terorblade'ın ultisi adamla senin canını yer değiştiriyo. DotA Allstars v6.56 AIPlus 1.52 Revision bu sürümünü oyna.Buradaki botlar sağlam.

arkın hero axe onu kesmek zor olacağını düşünüyordum ama şindi olmıcak Çok Tşkürler :D diyer yorumlar içinde çok tşkür ederim ...
Shaziment : axe gayet guzel de 2 vanguard yerine bi vanguard bi stout almak daha iyi olur.
venomancer ilk oynadıgım heroydu :) bi aghanim bi butterfly ile gayet guzel oluyo
bide keşke konuyu warcraft/wow bölümüne acsaydınız

2 Vangard bi taraq dememin sebebi saniyede 50 hp basıyor.Ve yatman nededeyse imkansız oluyor.Sange Yasha ve Butterfly kasarsan o hero tadından yenmez:D
ax noob herosudur karsımda ax oldugunda cok fb verdım ax a akıllı oynasan ax bı cacık yıyemez tabi oynayana gore
Neyle kestin acaba Axe'ı?
tedbunndy : Axe al 2 vangard bi taraq kas sonra sange yasha yap oyunda kralsın.Axe çok sağlam adamdır onu bi ursa kesiyor.Axe'ı bide Terrorblade'le kesersin ultisiyle beraber.Terorblade'ın ultisi adamla senin canını yer değiştiriyo. DotA Allstars v6.56 AIPlus 1.52 Revision bu sürümünü oyna.Buradaki botlar sağlam.

okadar saglamsa varmısın bi 1v1 atalım Axe Vs Barathrum ve ya Balanar ve ya Slitherin Guardian

bikere axe ilk başlarda coşar allahı var yalan soylemıyeyım ama barathrumda coşar axe oyunun sonunakadar gidemez ama barathrum alayına gıder hele benım gıbı bı kullanıcı varsa yani varsa bilen 1v1 ap apem apdm apemdm vs atarız yanı

Tedbunndy

Sana axeyi kesecek heroları sayayım
Barathrum <---
Slitherin Guardian <---
Balanar <---
Traxex <---
BloodSeeker
Bounty Hunter <---
Razor <---
Bu ok işareti ile gosterdiğim herolar 2v1 kapışmaya bile girebilecegim herolardır hocam
eyer bu oyunu iyi bilen bi kişi ise bu ve daha fazlası heroyla axeyı havada uzayda keser arkadaşlar millet axenin bi ultisi var die axeyi kral goruyor bu sıralar ben genelde cok görüyorum her oyunda axe alan adamları ama sadece almakta kalıyor yani bu oyunda HİC BİR HERO GUCLU DEGIL illaki antisi var ;-)

++++++++++++++
tedbunndy
hangi str herosuna butterfly cekıldıgnı gordun sen ?? bunu yanı sana kim söyledi ?? + bu oyunu kaç senedir oynamaktasın
Administraktor :

okadar saglamsa varmısın bi 1v1 atalım Axe Vs Barathrum ve ya Balanar ve ya Slitherin Guardian

bikere axe ilk başlarda coşar allahı var yalan soylemıyeyım ama barathrumda coşar axe oyunun sonunakadar gidemez ama barathrum alayına gıder hele benım gıbı bı kullanıcı varsa yani varsa bilen 1v1 ap apem apdm apemdm vs atarız yanı

Tedbunndy

Sana axeyi kesecek heroları sayayım
Barathrum <---
Slitherin Guardian <---
Balanar <---
Traxex <---
BloodSeeker
Bounty Hunter <---
Razor <---
Bu ok işareti ile gosterdiğim herolar 2v1 kapışmaya bile girebilecegim herolardır hocam
eyer bu oyunu iyi bilen bi kişi ise bu ve daha fazlası heroyla axeyı havada uzayda keser arkadaşlar millet axenin bi ultisi var die axeyi kral goruyor bu sıralar ben genelde cok görüyorum her oyunda axe alan adamları ama sadece almakta kalıyor yani bu oyunda HİC BİR HERO GUCLU DEGIL illaki antisi var ;-)

++++++++++++++
tedbunndy
hangi str herosuna butterfly cekıldıgnı gordun sen ?? bunu yanı sana kim söyledi ?? + bu oyunu kaç senedir oynamaktasın

Ne çekicem kardeşim str heroya.Manamı basıcam adama.Axe'ı Terrorbladle kesiyorum.Aksini iddaa ediyorsan açarsın youtubeyi adam 4 vs 1 alıyor Terrorbladele.Belliki botlarla oynuyorsun.Git yabancı serverlarda oyna sonra ss çek gel koy buraya ona göre sana inanalım.Bişey sorcaum bide Traxex'le sen bu adamı nasıl kesiyorsun aklın alıyomu senin.
:D sen o traxex in anlını öpersin o hero neleri dize getirir bi bilsen + öyle video mideo ile uraşacak seviyede değilim adam gibi varsa axe ile oynamayı bılen cıksın karşıma derim olur biter hocam bikere str heroya belli başlı itemler çekilir + her heronun kendine has çekilen itemleri vardır bunları bilmeyen dotadan anlamaz derım axeye genellikle ilk başta 2 vanguard çekerler 1 tane taraq bi mkb ceker bi pt ceker bide sy ceker herkez sy yi cekmez ama benim kuzen çeker neden çeker axe yakaladıgında hero dan güçlüyse yemesi lazım ama adam axeden hızlı koşuyorsa illaki sy çekmen şart eyer sana burda hangi heroya ne çekilir hepsini anlatsam millet neden post kasıyorsun der öyle 3 5 oyunla axe kral olmaz
+ terrorblade yi kesecek herolarda var agi range herolar terrorbladeyi hemen yiyecek adamlardır traxex mirana razor bu 3 hero terrorbladeyi 4 kez keser 5. de yatar
ve benim eurobattle serverinde 4.5 senelık accım var nickim Exhumed inanmassan sor bi görevliye bilgimi almak için ben o oyunu 4 senedir oynuyorum neyin ne oldugunu 4 5 gun oynayanlardan orenicek degilim
tedbunndy : 2 Vangard bi taraq dememin sebebi saniyede 50 hp basıyor.Ve yatman nededeyse imkansız oluyor.Sange Yasha ve Butterfly kasarsan o hero tadından yenmez:D
bence okadar para harcamaya gerek yok ama sen bilirsin ne diyim :)
oyun sonuna dogru axe işlevini kaybediyo bide bea :)fakat başlarında gayet guzel :)
butterfly yerine assault curisas daha iyi olur bence -armor aurası sayesınde counter helix daha fazla damage koyar

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.