Traxex ile adam gibi kastınmı Axe'simi kalırmış oyunun. Ama Traxex'i de en rahat keseceğin heroda Voiddir. Çünkü Voidin bir ultisi Traxex'e yeter :). Barathrumuda Mortredle rahat kesersin. BKB kastınmı Mortrede Barathrum hiç birşey yapamaz. Lion ve Nerubian Assasain ikilisi çok süperdir. İkisinin de aynı stun yeteneği olduğu için çok rahat adam alırsınız bunlarla, ayriyetten Lionun hex skilide olduğu için yemede yanında yat, Ultisinden bahsetmiyeceğim bile :) Bir diğer güzel hero da Naga sirendir. Bu heroyla da çok oynayanınız varsa iyi bilirler. Bir tane S&Y çıktıktan sonra karşınızda adam duramaz.
yorumlar için tşkürler ama gerginlğe gerek yok . ben naix si alıyorum ve karşımda hero kalmıyor.
Öncellikle void kastıgı zaman zaten kesebılecek adam yoktur voidi haa damage return + bm ye bişi diyemem ama kastımı karsısında ne varsa alır goturur. bm olan adam ıcınde fury + bruz kasmıstır ultı atar splash den keser ya da satanic + can kasar.

haa ax muabbetine gelince bloodla 2 v 1 başladıgım korıdorda hic ölmeden 2 kişyiide perişan ederım rahat rahat. siz ax alıp crepler arasında adama daldıgınız da eger noob gamedeysenız adamda aa creplerım var yararım ben bunu dıyıp sıze dalıyordur sonra ax la benı kımse kesemez dersınız. Fly str herosuna cıkmaz dıyen arkadaşlara gelince sorarım
Tiny e fly kastınız mı? tiny e vurdugunuzda 55 damage yıyıp stun olma ıhtımalı ve yuzde 30 evasion da buna eklenınce damage yemez hale gelıyor ve tiny bi str herosu
ve barat da bir str herosu fly da cok guzel gıdıyor arkadaşa haa ben stryım barata can kasarım dıyorsanız kendınız bılırsınız ılla bı heroya kesınlıkle x y z ıtemı cıkılacak dıye bır kaıde yoktur.
Bu oyuna vakıt harcamıs adam zaten akıllıca oynar. Mesela blood'a 2-3 gıden arkadaşlar olur =)
ben ılk 1. skıl verırım. haa dıcekler sımdıı yuzde 20 damage verıcen de nlcak oyun basında dıye==)

ax creplere daldıgında ( güya döne döne kesicek ya oyun başı ) direk 1.skıl atıyorsun 6 sn silence yıyor ve 140 damage yıyor. boyle boyle başta regenı olmayan axın canını azaltıyorum sonra lvl 6 ısem basarım ultıyı yatar ne hunger yerım ne başka bişey =)

Zaten oyunda ax alanlar benım gozumde noobdurlar.Oyun başı traxlada cok rahat keserım ax arkadaşı.Çunku boyle bı gaz başlıyo arkadaşlar ben axım felan dıye dırek dalıyolar kuleye cektın mı zaten bıtıyo ax ın olayı.o yuzden gelıp bana ax kraldır felan demeyın =)
oyunda basher hero yoksa . blood + trax ve özellikle brood çok iş yapar. basher hero varsa trol,barat,void gibi nerub alırsınız =) zaten son derece dengesız bı hero ne mana bırakır arc ya da pervence kastıktan sonra ne de can bırakır ...
açıklama için tşkürler kanfelaketi. bide ben bişi sorucam millet bi takım serverlerden bahsediyor bu serverlere nasıl giriliyor yazarsanız sevinirim.
Kanfelaketi Bloodseeker ile ilgili yazdıkların %100 doğru valla. Ben her zaman 1.skili ilk başta level 1 yaparım. Dediğin gibi adamın hem skillerini kaparsın hemde 140 damage gibi belli bir miktar gücünü alırsın. 6 level falan olduğunda zaten adama dalmadan önce 1.skili atacaksın arkasından da Rapture ultisini atacaksın. Ne yapacağını şaşırır zaten kaçsa ölecek, yerinde dursa vurarak öldürücem. Yani blood'a birince skili başta vermemizin sebebi + %20 damage kazanmak değildir.

Ayriyetten Clinkz vb. gibi görünmezlik yeteneği olan herolarada 1.skili attınızmı gizlenmek gibi bir şansı olamaz. Hele birde bu Bloodrage skiliniz level 4 se en az yaklaşık 20 saniye kadar hiç skil kullanamaz. :). Bazılarının bilmediği birşeyde gücünüz %40 ın altındaysa görünmez olsanız bile blood sizi görür hatta sadece blood değil takım arkadaşları bile sizi görebilir.
mesela ben weplada oynuyorum sitesi suan kapalı ama kullanıcı ve sıfre alıp girmek istedigin serverin sitesinden gerekli patchleri yapıp gırebılıyorsun. Bugunde bloodla oynadım gondar var dıye almıstım karsıma geldı 3-0 oldu. sonra karsıma 2 kısı gectı ax ve r2 :D
2 side öldü dk 23 de pt + sy + vlad bitmişti emli oyun.
Kanfelaketi : mesela ben weplada oynuyorum sitesi suan kapalı ama kullanıcı ve sıfre alıp girmek istedigin serverin sitesinden gerekli patchleri yapıp gırebılıyorsun. Bugunde bloodla oynadım gondar var dıye almıstım karsıma geldı 3-0 oldu. sonra karsıma 2 kısı gectı ax ve r2 :D
2 side öldü dk 23 de pt + sy + vlad bitmişti emli oyun.

Şuanda Warcraftı indiriyorum tekrardan dota oynicam yaklaşık 2.5 aydır oynamıyorum :) Bir ara zaten Bloodseeker'a bir dadanmıştım paso onu alıyorum. 1v5 kaç kez adamları kestiğim oldu. Akıllıca oynadıktan sonra tam bir öldürücü hero. :)
İndir bitince haber ver oynarız ben 1 rmk daha atıcam :D
ya invis ve canı az hero varsa blood alınır yoksa basher fln varsa alınmaz late game e gıderse oyun gg :D
bildiiniz server varmı arkadaşlar ? acemilerin oynadığı
Kanfelaketi : İndir bitince haber ver oynarız ben 1 rmk daha atıcam :D
ya invis ve canı az hero varsa blood alınır yoksa basher fln varsa alınmaz late game e gıderse oyun gg :D

Troll'e karşı hiç şansın yok ne zaman karşımda troll olsa oyunu hep erken bitirmeye çalışmışımdır çünkü adamı başta 4-5 kez kesiyorsun mesela sonradan gücüne bi kavuşuyor stundan çıkamıyorsun.
$u oyunu bi ben oynamadım hea cafeye gidiorm kücük kücük veledler bile oynuor . xD

{ / [ ( ulan sanki yaşım 20 fln ;) ) ] \ }
Tabi canım trol kasarsa sıcarsın =) wepla var işte oynayabilecegin.
arkadaşlar bana biri anlatabilirmi google den araştırdım ama bulamadım şu server işini
trdota.com da yazıyor
Dotaworld serverı var birde.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.