Ben Giresun/Tirebolu Daydım Oraya Vurmadı Deprem Ama teLevizyonLarı Actıgımda Vurmuş Gibi oLdu.
Allah büyük diyerek başlıyım sözlerime sonrada şunu söliyim yaşanmış bir çok depremın nedenı havaların bı anda ısınıp soğuması yada soğuyup ısınması. Ben depremden korkmuyorum ben cok kucukken yasadıgım ılk depremde cok korkmustum ama şunuda söliyim. Bu piskolojiyle yaşamayın bunu aşın neden derseniz. Allah korusun bı gun cok buyuk bı deprem olursa ve olmezde kurtulursanız o piskoloji ile yaşayamassınız. Korkmanızı gerektiricek bişi yok. Doğa olaylarından sadece bitanesi. Neden kimse fırtınadan hortumdan korkmuyor. Görmediği için yada yaşamadıgı ıcın olabılırmı ? Evet zor bi durum korkulması gereken bı durum ama korkmayın hersey olacagına varır. Kim bilebilirki ölümü ve kaderinin nasıl yazıldıgını.
Haydi hayırlısı..
İnşallah olmaz ama olcakla ölceğe çare yok..
Allah korusun bizleri..
**Bilocan** : Hocam depremden korkmuyan mı var.Olan olucak işte.Şimdiden önlemleri almak lazım.Oturduğumuz bina ne alemde vs. Tanrı Türkiye yi korusun.

(Tanrı Amerikayı korusun gibi oldu ama neyse :D)

Bu arada ben de 17 ağustos da İstanbulda bir otobüsün içindeydim.Uyuyordum uyandığımda otobüsün etrafı kayalarla çeviriliydi anayolun ortasında :)

Açıkcası Ben Korkmuyorum Evet Gerçekten İnanmassınız Ama Ben Depremden Yada Ölmekten Korkmuyorum Hatta Bir Gün Kavga Ederken Kızıyorum Adamlara Lan Vursanıza Benı Dıyorum Adamlar Tırsıp Gidiyorlar Anlamıyorum Artık Birileri Çıkıp Vursada Şu Hayattan Kurtulsam Ama Deprem Olursa Tek Üzüldügüm Kişiler Ailem Olmaz Gelecek Olur Çünkü O Gelecegi Guzel Kılıcak Kardeşlerimizdir Bunun İçin Tek Korkum Var Başka da Allah'tan Başka Hiçbirşeyden Korkmuyorum Allah'ıma Bin Şükür...
ben 17 ağustos depreminde istanbul girişindeydim sağımdakı solumdaki evler yıkılmaya basladı onumdekı arabanın ustune ayaklı köprü düştü. Eşim çok korkmuştu. ben dediğim gibi depremden korkmam sizde korkmamalısınız. Çünkü o piskolojiyle yaşanmaz bi kere.
Benim küçüklükten olduğu için bu yaşıma geldim o psikolojiyi halén üzerimden atamadım.Hiç birşeyden korkmam ama deprem ayrı :)
Evet AnLAtın Deprem AnıLarınızı Devam Deprem Olurken Ne Yapıyordunuz Nerdeydiniz vs vs...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.