[Falcon] : Wallaha Ben Deprem Kalıcı Konutlarındayım Bana Kolay Kolay Bişi Olmaz ... :D

Ama Tabi Öldürmeyen ALLAH Öldürmüyor .. Kaç Tane Akrabam Yerden Canlı Çıktılar .

Kader..... Ne Diyim :) Olan Olucak

Ama Tedbir Kuldan Takdir ALLAH'tan .... :?

o kalıcı konutlar pek kalıcı deil :D
o kalıcı Konutlar pek kalıcı diil diosunda bi gel gör soncta depremde Ölmesennn ..su icerken boulcan ölecen arkadaşlar gerek yok deprem kötü bi felaket ama Çin miydi Jeponyamıydı nersidi adamlar 9,00 depremlere Esnemekten baska bişy yapmıorlar Sen Ewinni temelini sağlam yap gerisi kolay :D
millet ucuza kapatmanın derdinde :)
Naparsın Nedir bizdeki Bu para Hırsı Böle Millet Para icin Böbrekini satıor bunlar deprem dio...insanlık ölüor bilader Bu depremden daha önemli bişy :bagirma
Deprem öLdürmez Bina öLdürür :p
Bende Yalova/Kalıcı Konutlar'dayım buradaki evlerin temeli yer altındaki kayalardaymış yani evler tahtadan bile olsa yıkılması kolay değil :)

+ Prof'un dedikleri kulağa pek doğru gelmedi ama hayırlısı olsun..
Herkez ÖnLemini Alsın Biraz Para Kuru Gıda Düdük Ne olur ne Olmaz ALLAH hepimizi korusun arkadaşlar
Amin.
Antalyada Yaşıyorum Deprem Bize Fazla Etki Etmior.İnş Hiçbir Şehrimizdede Olmaz...
1999 depreminde 6 yaşındaydım hergun erkenden yatan ben ogun çok geç saaate kadar oturduydum tam florasan lambanın altında oturuyordum oyun oynuyordum babam işteydi birden lamba sallanmaya basladı bana bi oyun gibi geld i hiç korkmamıstım çünkü ne olduğunu bilmiyodum bunun birileri dışarda deprem diye bağırıyodu one diyodum sonradaon orendim Zonguldakta yaşadığım için deprem bizi asırı sarsmamıstı belkide bu yuzden bi oyun gibi gelmişti İnşallah bu önümüzdeki depremden en az hasarla kurtuluruz .
koyduğun 2. resim biraz bana yapmacık geldi photoshopla yapılmış geldi.
99 depreminden sonra beş yıl süre ile odamın camında şişe şişe sular saklıyordum :) Şimdi ise deprem şeyimde bile değil.Deprem olduğu zaman istifimi bile bozmuyorum. :asik2 (söylemesi ayıptır ama japon mimarlar tarafından inşa edilen bir sitede müstakil iki katlı binada oturuyorum :p Dediklerine göre 8.1 şiddetindeki deprem zıt gelir tırıs gidermiş. )
99 yılındaki depremde bende ilkokul 4. sınıfa gidiyordum. Gecenin bir körü annem bi bağırdı kalkın deprem oluyor diye bir fırlamışım zaten yataktan baktım fena sallanıyoruz. Başladık Kelime-i Şehadet getirmeye, Annem de o sırada kim bilir kaç kişi şuanda canını yitiriyor diyordu. Durum gerçektende dediği gibiydi. :huh İstanbul Zeytinburnunda oturuyoruz bilenler varsa Çırpıcı çayırı vardır burada. Gayet geniş bir çayır nereden baksanız Zeytinburnu'nun 3/1 i bu çayırdaydı o gün. Bayağı uzun süre burada kalmıştık. Allah o günleri bir daha göstermesin, gerçektende çok kötüydü. İnanın insanın psikolojisi uzun süre bozuluyor.
aLLah Kimsenin Başına Acı Vermesin... HerKez Deprem anLıarını Yazsın :)
Ben Deprem olurken uyuyordum son bikaç saniyede uyandım sadece tavana baktım çökecek mi çökmeyecekmi diye allahtan birşey olmadı ama ondan sonra 8 9 gün bahçede yatmıştık...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.